Звездите с най-хубави тела

Списание "Фитнес" класира звездите с най-красиви тела за 2014-та година.

Обратно в новината

Коментари - Звездите с най-хубави тела | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

точно тези трите не са с наи-хубави тела, ама измислени класации колкото искаш. медиите това им е работата, повече шум, повече реклами и пари, елемантарна система. нищо общо с истината.

Стою

Тия хора не разбраха, че подобни класации се правят след внимателен преглед на порносайтовете...

Тейлър е хърбава и няма гърди.

Да, Т.Суифт няма кой знае какво тяло, но определено има доста хубава муцунка! Ммм, за разлика от Вълчица Нионго.

Все пак става дума за звезди с най-хубави тела. Тейлър Суифт е млада музикална звезда от години, любимка е на много хора. Вярно е, че не блести с особена външност и гласови качества, но тя е доста свежа поп-кънтри певица, композитор и изпълнител с редица музикални награди. И тя горката се поддържа супер слаба според продължаващите модни течения. Засега се е опазила някак си, защото майка й прилича на Мис Пиги.

Къде ги видяха тези хубави тела, не разбрах!

Лупита е трътлеста и с кофти крачета, а и тази къса коса никак не я прави привлекателна, определено лош избор са направили.

Ми тя и Тейлър е с неоформени крака (с изключение на обработените снимки, де). И двете са почти без цици ... Негърката поне е с миловидна муцунка. Изненадвам се от себе си чак, понеже съм расист и Тейлър Суифт ми се струва хубавка всъщност.

НО едно е Наоми (или поне това, което беше на нейната възраст), съвесем друго е това нещо тук - всичко, но не и красота и изящество. Така, че не говорим за раса, а за КрАСОТА, и когато я няма, просто я НЯМА!

Е, заеби, заеби! "Хубавица-негритянка"! /по Алеко Константинов/

Чета ви расистките коментари и се чудя да се смея ли или да плача - то че сте си прости е ясно, но само вие не го знаете. Иронията обаче, е че много българи са с азиатски гени и не са от най-светлите хора на земята. Да не кажа че някои минават за латиноси или араби по морфология. Може би си мислите че сте "бели" но процентно светлите хора като тези от централна и северна Европа в България винаги са били много нисък процент.

Стою

Процентно интелектът ти е с нисък процснт. Тавтологията - от теб.

Затваряй си устата бе!

Е, не ти се получи, сори. Тази негърка, си е НЕГЪРКА, и наистина не е красива, а маймуноподобна. За Наоми обаче никой не спори. И апропо, никой не обсъжда в момента неевропидно изглеждащата част на нацията, което си е факт, да.

Явно е, че голямата простотия Е ТВОЯ! Само че към нея се прибавя и глупостта ти! Това, че част от българите на са много бели не променя факта, че тази негърка Лупита е грозна колкото си щеш. И колкото и да я лансират за красавица, тя красавица НЯМА ДА СТАНЕ! Както и от коментара ти простотията ти няма да намалее! ;-)

За красотата на телата няма да говоря, ама как може да се сравняват в раздел "красота" Лупита Нионго и Тейлър Суифт? Това ми звучи като подигравка с "афроамериканката" (да не пиша негърка, че ще вземе да ме осъди за обида). :-(((

Едно време тези робовладелци са били големи секс маниаци щом толкова са по-бели Американските негри в сравнение с Африканските.

Робовладелеца е купувал стоката.Всичко което му е харесвало е минавало и друг преглед.После е имало търговци,надзиратели и т.н.Венерическите болести се лекуват от скоро с изключение на СПИН.Така че по-добре негърка робиня отколкото проститутка за олабване,щото може да налепеш нещо,да го предадеш на жената и т.н.Толкова е елементарно.Красотата не е най-важния фактор в една връзка.Който може да каже ,че това е красиво,значи е сляп и въпреки това доста мераклии да я пробват само в този форум.Някои и от чистото любопитство какво е с негърка.Нищо ново под слънцето.

Вижте сега, работата е ясна. То девойчето ни тяло ни излъчване... Преспокойно можеха да класират и Упи Голдбърг, поне има повече фенове и е по-забавна!

Малко в повече ми иде шоколадовото в призьорката....но виж, има една манекенка, която постоянно бива обвинавана че е дебеличка и с прекалено големи гърди, пусто и забравих името....е те това да ми се яви....на тати тамагочито, да я питам дали си е взела високооборотна грес и графитна смазка...ще помни България 30 години след това

може и ти да запомниш африка

Каква е тая черна грозотия...75 процента от жените в България,Унгария,Украйна и Беларус на възраст до 30 години са в пъти по-красиви от тая аборигенка.

само да те светна че минусите ти не са за расизм , а за това че ни ижвърляш от класацята жените над 30 :)

слагам ти минус- първо защото си расист и прост при това; второ заради това че слагаш някаква тъпа граница 30 години...до 30 години си момиче, след това си жена. Много ама много си прост!

фитнес залите от4итат наи големи продажби след нова година и са платили на списание "фитнес" да привлекат малко черна клиентела , поне да бяха намерили някоя по-хубава, ама като няма..

Абе не съм расист, но като я гледам тази кви релефни бицепси има, то това е създадено да работи на тръстиката по 12-15 часа на ден.

Прав си, бро. И аз това викам, мамка му.

лупита да се лупа с лупи томов.

Да кажеш на черното - бяло! Буквално :)

Тази статия да не е някаква шега?

Не съм спал с негърка, ще ми е приятно да пробвам. Но да е малко по-красива, без попотами.

Нещо не съм убеден! Доста е широкоплещесто това момиче, а и тези бицепси са си направо плашещи ... Хубава е по своему, няма спор! ... ама представката "най" хич не е за нея!

Как ще е плашеща бе? Ако ми падне ще има: ах, ах, ах ...

Уточни кой ще ах-ка - ти или тя.

Еми, Лупита е наистина страхотна черна гъзела. Няма да откажа да пробвам тялото й в леглото.

Иванов, Поради неграмотността си си написал ГЪЗела. Не че тая не е "гъз', но се пише ГАЗела.

къде си видял черни газели па ти

и що се пропуснали катка евроцента, самодива клякимова,вълчаги магянова?

да видя полуголи девойчета, ама те всичките с дрехи. Как се разбира кое тяло е хубаво под дрехите?

Само вижте снимка N10 ,пък после ми говорете за сажди.

Е, снимка 9 е за предпочитане пред 10, даже и 11 е по-добре. Но няма спор - и дума за сравнение не може да има между Тейлър Суифт и "черната гЪзела", както я е нарекъл един коментиращ! Разликата е от небето до земята!!! Няма да казвам в чия полза! ;-)

Само так - първо черен президент, а сега черна "красавица"!

Тялото...все някак си ще го преглътна и храносмеля, ама лицето...не става просто...има толкова по-красиви жени...от всички цветове на ...дъгата...а ако лицето не е красиво, не излъчва одухотвореност, нежност, женственост...да ти умрем за тялото...

Напълно съм съгласна с Вас, и аз винаги съм смятала, че колкото и хубаво тяло да има една жена, ако лицето не е красиво, ако не е нежно и одухотворено, ако е злобно или просто излъчва кофти енергия, не може да бъде наричана хубавица! В крайна сметка като седнеш да говориш с такъв човек, го гледаш в лицето, нали?

Разбирам, че много здраво се опитват да наложат Лупита като някаква "черна перла", някакъв пример за съвършенство, който да продават на чернокожото население, но точно пък тя ли... Не я смятам за нещо особено. Нито специфична красота, нито изящност, талант най-малкото. Средна класа. Преди имаше Уитни Хюстън, Наоми Кембъл, Иман- друго беше. Тази девойка колкото повече ми я навират, толкова по-неприятна ми става. Предпочитам всеки ден Чарлийз Терон пред тази :) P.S. Не, не съм расист изобщо, дори съм живял малко в Африка, но хубавото си в хубаво, нали така? :)

Точно и аз мисля , като Вас . Тя тази даже не е симпатична да не говорим за фигурата и .

Доста е широкоплещесто това момиче, а и тези бицепси са си направо плашещи ... Лъчезарната усмивка я вкарва в класациите. За тяло ... абсурд това да е модел за женска красота!

"Грабайте телата!" - някой си изкряска