Мерил всява страх в ново видео от ”Вдън горите”

"Когато бях на 40, ми предложиха три роли на вещица за едно лято. 'Е, това е, когато навършиш 40', си помислих аз", сподели през пролетта Мерил Стрийп.

Обратно в новината

Коментари - Мерил всява страх в ново видео от ”Вдън горите” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hевероятна актриса ! Tова е наи-добрата актриса за мен в света ! просто е родена за сцената! имаме, разбира се и прекрасни балгарски актриси ! Bлубена сbм в Hевена Kоканова и още много дрyги ! BOG да ги благослови ! TE са красота за очите и радост за дyшата !

Абе, тия най-известните актьори като съм ги гледал в няколко филма и вече ми е трудно да ги възприема непринудено. Някак вече ги асоциирам неволно с предишните им филми. Особено пък Мерил ми се струва, че малко се превзема, само за да изглежда различна. В някои роли е добра, но не във всички.

Стою

Дай пример за лоша роля. Или си гледай клавиатурата.

Ше ти кажа, да. Точно на теб ше ти кажа.

Премиерата в България всъщност е на 26 декември :).

Jeni

Моята любима актриса! Всяка роля и подхожда, защото е много добра! Талант!

Преди време писахте, че премиерата на филма е през лятото, а сега - през януари. Истината е някъде там - на 26 декември.

Стою

+ Така де, някъде тия години ;) Явно много съм изостанал, щом освен респект - нищо друго не ми всява...

В ИНТЕРВЮ ЗА ФИЛМА ПО ЕЙ-БИ-СИ СЪС ДЖОРД СТЕФАНОПОЛУС СЛАДУРАНАТА МЕРИЛ СТРИЙП НАПРАВИ ЕДНО КУЛТОВО ИЗКАЗВАНЕ : - МЕРИЛ СТРАХОТНА ВЕЩИЦА СИ - АЗ МОГА ДА БЪДА И СТРАХОТНА КУЧКА :))))

ПОНЕЖЕ НА АНГЛИЙСКИ WITCH BITCH СЕ РИМУВАТ СЕ ПОЛУЧИ МНОГО ГОТИНО :)

Еее, чи кеф!

Вие, които и говорите на малко име, включително и най-вече редакторката, не се ли чувствате малко неудобно. Все пак не е баба Ви или учинайка Ви, а една от най-големите актриси в света.

Уважителното обръщение ВИ се пише с главна буква САМО ако се обръщаш към ЕДНО лице. За обръщение към много лица се пише с МАЛКА буква. Все пак, когато искаш да изпъкнеш много важно условие е да си добре подплатен със знания. Иначе се излагаш и възпитанието ти не е в правилната посока.:)

Обръщението "Ви" е към многоуважаемия редактор (да не се заядете и за това - професиите се пишат винаги в мъжки род). Иначе за коментарът Ви има една много хубава приказка: "Човек предполага това, което сам би направил." И по същество - тази простащина с говоренето на малко име и на "ти", на непознати възрастни хора("Лельо Пенке...", "На тебе, дядо Стояне...") която предимно двадесет годишни репортерки от новините по две национални частни телевизии налагат, нормална ли е според Вас?

Напълно извън темата. Него не го интересува филма, играта на актрисата и новото промо, а да се заяжда.

Абе, истината е, че всички, които говорите за Мерил Стрип на малко име, сте сериозно комплексирани и така подсъзнателно се опитвате да компенсирате чувството си за малоценност - все едно се познавате от гимназията с нея и миналата седмица сте затваряли зимнина заедно. Жалка картинка. И много тъжна.

Браво! Перфектната роля!

Мерил винаги е перфектна- дори и в ролята на красива вещица!

Човека те поднася, овчева. Намеква, че жената е дърта вещица и играе себе си. Ама ти очевидно се индентифицираш с нея и ти е драго.