Елтън Джон и Дейвид Фърниш официално сключиха брак

Поп легендата Елтън Джон и неговият дългогодишен партньор Дейвид Фърниш официално превърнаха гражданския си съюз в брак.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон и Дейвид Фърниш официално сключиха брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видя двама такива и се сещам за оня виц : "Учените все още не са открили как еднополово да се забременява, но опитите в Анадола продължават " :)

Честито, страхотни са!

остава сега и Кончита Вурст да ми покажете как се цунка с приятеля си, да ми се подобри коледното настроение... не знам след като хомото могат се женят/омъжват официално, какво друго остава да се легализира? зоофилията, некрофилията, педофилията? скоро някой може да сключ брак с любимата си коза да речем... или пък с някой труп, който не се е вкочанил съвсем...

Кажи нещо ново, т'ва всеки го знае.

Дано има повече такива красиви новини! И дано намаляват примитивните глупаци, за които любовта на две човешки същества е нещо лошо!

Това е най-лошото. А даже въведоха в Конвенцията за защита на педофила (пардон човек - грешка на езика), че могат такива и да осиновяват деца. За щастие в България конвенцията е приета с особено мнение точно по този въпрос, което дипломатично казано значи, че тази точка не е приета. Би ми било интересно, колко държави са отхвърлили тази точка и ако са повечето, то как са я набутали там? Обратните не могат да поддържат като голямо количество, освен по изкуствен начин. Нямат поколение и са стандартно измираш "вид". На тях им трябва вечната пропаганда, за да има нови такива. Лошото е, че почват с на децата. А това трябва да е забранено. И без това има ограничения за до 18 годишни. Тяхната пропаганда трябва да попадне в тези ограничение. Например искат гей парад. Но понеже е за над 18-годишни, то трябва да е след 24 часа. Но понеже по закон ществия не може да има след 22 часа, то не може да има гей парад. ;)

Толкова много глупости на едно място. Пич, гейовете ги раждат хетеросексуалните, което изключва идеята ти, че са умиращ вид. Второ, гей не се "става", което пък изключва твтърденито ти, че се множат изкуствено. Единственото безспорно е, че се излагаш и пишеш пълни глупости.

След като не се става гей, а така сте се раждали, защо ви е да правите пропаганда и паради? Нали и без това ви е имало? Значи не са ви нужни. Защо ревахте срещу Путин, за забраната на пропагандата в училище? Защо порното е забранено преди 24 часа, а гей парада не? ;) Аз ако бях кмет, сигурно бих го разрешил, за да избегна съд, но в някоя циганска махала. Тези от кметството могат да променят местонахождението на паради. Така ако после ме обвинят, че съм нетолерантен (то си е вярно), ще обвиня тях в расова дискриманация и нетолерантност към циганите. ;)

На една от снимките едното от децата държи плюшена играчка. На времето момчетата си играеха с коли, багери, мечове и пистолети играчки. Тези деца са обречени да станат гейчета, защото така ще бъдат възпитани от извратените си родители!

Много си умен Петко! Евала! Умен като гъбена чорба!

Ти си п*дал, нали? :D Бъди си такъв, просто няма нужда от показност и натрапване на нещо анормално!

Ама къде е булката? Или поне булчинска рокля да имаше. Нали така се прави сватба - с рокля?

Е, очевидно не е задължително. Нещо по-оригинално не можеш ли да измислиш?

екарисаж бе да е*а, зариваш и райграс

Втори оригиналник.

традициите не са това, което бяха, дарлинг :)

Да са здрави и щастливи! Българсият простак се чувства длъжен да си напише мнението, защото само скрит зад анонимността си може да се почувства велик.

Браво, малко са звездите, които успяват да задържат любовта и брака си толкова дълго! Да им е честито!

ми то и в Лондон на където и да се обърнеш само СерГеьовци, баси държавата

От дир бг са допуснали грешка, двете деца не са им "синове". Двама мъже няма как да имат син.

А какви са им? Биологически единият от тях им е баща, а юридически и двамата са им родители. На някой май айкюто му е граничи с това на дете с Даун!

Ето, че може. По-добре мълчи, излагаш се.

Не мразя гейовете, нямам нищо против тях. Те са просто грешка на природата. НО имам много против да ми ги натрапват като нещо нормално.

Значи имаш против.

На "булката" плода е паднал,скоро ще ражда.

Честито на булката и младоженеца! Горкото детенце,може да има всичко,но няма нормално семейство,а това е най-важното!

Ох, айде стига с тея псевдоморални изявления как децата им нямали нормално семейство. Вие па в много 'нормални' семейства сте расли: с майка-простакеса, и баща-пияница с техникум. Вие самите сте станали клюкарките на блока и се чудите с каква интрига да си запълните времето! Аман!

родителите никой не си ги избира. Заради нефелни лайна като теб подобни изродени ненормалници като тия остават с впечатлението, че са нормални и цел на живота им става да го демонстрират нялево и надесно това.

Това с "горкото дете" също ми е любимо!

Щом се обичат младите,да се вземат!!Майтап бе,Уили!!!

дкми

Не завиждам на "децата им"... Кой и с какъв акъл им е разрешил да "отглеждат" деца? Едно дете би трябвало да расте в нормална обстановка, а не да има... тати и тати, или мама и тати... или днес аз съм мама той е тати, а утре той е мама, а аз съм тати...

Двойка отива на лекар:"Докторе, какво ли не правихме, всичко опитахме, обаче не можем да забременеем", докторът:"Е вие как я мислите тая работа, бе момчета?!"

Какво ли ще се роди от тази голяма любов?

А дано утре ни информирате за третата им сватба.

Никога не е късно да станеш за резил!

ОТВРАТ!!!!!!!!!!!! ОООТВРАТ!

содом и гомор скоро ще дойде унищожението

Всички го чакаме! ама надали ще е скоро :)

Това със "содом и гомор" ми е от любимите!

като го чакаш -готов ли си ? За Страшния съд?

колко пъти ще я четем тая новина за гейове? отвратителна работа

И това доживяхме! Първо си пръскат халките, после си ги разменят.

Добра "новина",особено ако я чете младото поколение.Този свят няма бъдеще.

Добре,че младото поколение не е лошо като теб, защото ако беше, светът наистина нямаше да има бъдеще.

Сватбените халки бяха поднесени от двамата им сина - 3-годишния Закари и двугодишния Илайджа. КОЙ ЩЕ ГРАНТИРА НА 3-годишния Закари и двугодишния Илайджа, ЧЕ СЛЕД 10 ГОДИНКИ ЕЛТЪН НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА ДЕТЕТО НА ФЪРНИШ И ФЪРНИШ НА ДЕТЕТО НА ЕЛТЪН ИЛИ ПЪК ЩЕ ГИ НАСЪРЧАВАТ ДА СЕ ОПОЗНЯТ ВЗАИМНО???

Колкото ти можеш да дадеш гаранция, че няма да посегнеш на своето дете след 10 години.

Англия е родината на гейовете..Това не означава че и БГ трябва да позволи такава извратеност

ГАДНО

А кралицата Елизабет беше ли поканена на събитието ? :)))

Тази година булка, до година люлка...А булката честна ли е, честна ли е...Искаме да видим чаршафа, Фърниш...червенкото Фърниш ??

пълна отврат, драйфа ми се от такива новини

В някой стари книжа пише - ..." Ако мъжко легне с мъжко като с женско - убиите го!"

там пише, че на мъж, ако са му отрязани половите органи няма да влезе в царството небесно.(Deuteronomy 23:1 ESV).. жалко за мъжете с рак на тестисите...

на същото място пише, че ако мъж изнасили момиче, трябва да плати 50 сребреника на баща й, и да се ожени за нея. Deuteronomy 22:28-29 NLT

В същите стари книжа единственото, което не е манипулирано при преводите и пренаписванията са десетте заповеди. А една от тях е обичай ближния си.

Не може повече да се отлага-виждам,че булката е бременна

Какво ще кажете за "красавицата" Ива Екимова?

А къде е снимката където "младоженецът" целува "булката"?!?!? Палячовци... Айде, то е ясно, че тия двамата са сбъркани, но защо въвличат и деца в цялата тази нелепа гнусотия?

Тук единственото нелепо е коментарът ти, мой човек. Нима си по-велик от закона? Затова няма се оправи страната ни.

ооо, и това в рубриката " лайф".... ама че лайф....

Малее! Мама Елтън е много убава! Пази боже от хемороиди! Че може да спрат да се обичат. Горките деца. Едва ли са заслужили педерастко семейство. Дано останат нормални.

страхотна новина, да са живи и здрави и дълъг и щастлив семеен живот.

Аман от педарастъци!!!!

Интересно, че има 2 статии днес: за гей-брака на Елтън и Дейвид, и за протест срещу дискриминацията хахаха. Вижда се колко толерантни са българите. Нищо чудно, че и постоянно ни гледат с пренебрежение в повечето държави.

тебе може да те гледат с пренебрежение, мен не.

Ха сега да чуем и за бебето! Ама нали ще има такова, някой на тях каза ли как се прави, не в д.пе, ами иначе!

пак ли?за кога е бебето?

Това си е рак, който заплашва устоите на цивилизацията и семействата. Наглостта и натрапчивостта им преминаха всякакви граници. Не се учудвам, че едно време са ги пребивали с камъни.

Сигурно одобряваш и газовите камери?

Ненормалник.

ракът, който заплашва цивилизацията (бел.авт. цивилизованият свят) са не гейовете, а простите хора. Като теб.

Толкова е вълнуващо, това е изключително събитие за всички представители на ЛГБТ общността!!! Мечтая си за момента, когато и България ще стане част от модерния свят, за да можем да се радваме на сключване на гей бракове и у нас!

Скрий се и не занимавай хората с мерзостите си. Ако си тръгнал към ада не повличай и други с теб.

И това ще стане рано или късно. Времето върви напред, а не назад. Те и за чернокожите в Америка са гледали с омраза, но сега имат такъв президент. Всяко чудо за три дни, но българсият простак се чувства длъжен да си напише мнението, защото само скрит зад анонимността си може да се почувства велик.