Кристина Иванова спечели ”Гласът на България”

Младата Кристина Иванова от Попово спечели формата "Гласът на България". На финала тя се конкурираше с талантливата Ати Моллова.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Иванова спечели ”Гласът на България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за Шер, но е 1:1 с Ани Лозанова - и като външност, и като глас :)

Добре е, че не опитаха да запалят колата-награда - пак щеше да има излагация стил "Ферари с цвят червен от чичо Славчо"...

Моля за извинение, но това не е гласът на България, песни с ниски тонове, няма чистота в белкантото, имитиране на Шер и други подобни певици, няма собствен стил. Но не може да й се отрече желанието да се представи добре. Имаие по-талантливи момичета, но Миро избра Зоя Мутишева какво да се прави - ментори!!!

Ураааа. Това кръчмарско и чалгаджийско предаване на Трифонов най-сетне свърши. Кой го гледаше, така или иначе? Журито беше гола вода, освен Миро. А участниците "бутафорни" без грам талант. Децата от Х-фактор направо ги слагат в малкия си джоб.

Браво и честито на Кристина! През целият формат тя беше най-добрата. Моето уважение за Невена, но тя не трябваше въобще да участва. Тя наистина пее добре, изглежда добре но ...... с глас като на десетки певачки, не разпознаваемия отличен глас , какъвто е целта на формата. Според мен тя се отказа когато разбра класацията на зрителите . За да няма различни тълкувания е необходимо да се изнесат истинските проценти преди момента и на отказ. За Ати да не говорим- за мен беше пълна изненада бутането и до финала- пее , но за сватба......! Дано само учиндолският хитрец да не изработи за пореден път спечелилият някакъв формат организиран от неговата фирма.

Ина,ти си с най-точния коментар.Няма да го повтарям,само потвърждавам .Харесвам Невена ,но тоя път не и беше мястото в този формат.Ние знаем коя е тя . Браво Кристина !

...Всъщност 20 000лв са дребната сума която се полага на човека докарал доста повече на продуцентите на това и куп други предавания като това...от тук нататък за Криси борбата продължава да е неравна и трудна...и единственото което ще изпита след време ще е разочарованието от това , че даденостите и бяха използвани от някой за да си напълни джобовете... Весела Коледа...Честита Нова Година...

Невена е красива и талантлива. Не трябваше да участва в този формат, само си навлече гнева на зрителите. Но е истина, че е добро съчетание на визия и глас. Няма добър ПР. А иначе честито на победителката :-)

НЕКА СИ ГОВОРЯТ ЗАВИСНИЦИТЕ КОЛКО ИСКАТ НЕВЕНА Е ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ. КОГАТО ПЕЕШЕ ТЯ ЦЯЛАТА ЗАЛА СЕ ИЗПЪЛВАШЕ С ГЛАСА И . МОЖЕ ДА ПЕЕ ВСЕКИ СТИЛ И ГЛАСЪТ И Е НЕВЕРОЯТЕН .

Венко, спри да пишеш не ти се отдава. Научи я да думка на барабаните и вървете на България търси талант. Женицата няма нито визия, нито уникален глас.

Уффффф, добре, че не спечели Невена! Да си бяха събрали половинките на музикантите от Ку-Ку бенд и да си се състезават по между си.

Браво на Криси! Невероятна емоция! Бях в залата по време на концерта и видях, че "спонтанното" решение на Невянка дойде следкато на мониторите от аутокюто изтече информацията, че тя остава трета в класирането след първия кръг! Това, за щастие, ни най-малко не омаловажава тоталното надмощие на Кристина! Поне едно доказателство, че младо момиче може да спечели само с таланта си!

Невяна е една кръчмарска певица със селска физиономия. Хатиджето с това умряло пеене на финала гледаше много зле, сигурно си мислеше че с мяучене ще спечели. Грозна работа от страна на Невняна. Все пак на финала спечели най-добрата. Браво на Слави. С един куршум два заека удари. Хем простата булка на Венко да не му се мотая в краката хем вдигна рейтинга.

ти си селянин,Невена е супер!

Невянка на живо е много зле , много грозничка доста я шариха за формата, но който я е виждал знае хихи

другия път ша спелат Петар,Зоя и Асен!Зойчето е многу шукаритетна,ама вия това блъгарите нищо не отбирате

Браво на Невенка!Натри мутрите на всички ,които я плюеха по мрежите!Доказа се за пореден път, и когато хейтърите чакаха за "залпов огън", се отказа!

Кво браво, бе. С отказа си, се спази от резила да я победи Кристина в прекия дуел! Видно е, че нейният глас е Гласът на България (поне сред участниците в този формат) - Невена пее на ниво караоке-бар певачка (без да искам да ги обидя, защото сред тях има и доста по-талантливи от Невена).

Пък аз съм музикален кибик.Пука ми кой ше ми грачи.

И какво ще направи момичето с 20 хил. лева ? Много малка награда ! Отбили сте номера, организаторите.

Голямата награда е първото място.На 17 г. да имаш бонус към това нов автомобил и 20 хил.лв. не е никак малко.Браво на момичето.Българската Шер.

Гласът и прилича на този на Шер, но визуално прилича на Барбра Стрейзънд. Момичето може да участва в ,,Като две капки вода,,, но завистниците ще я оплюят и ще се получи това, което се получи с Невена.

джепето

Първата награда й е дадена от Бог - гласът й! Дано само чалгарите от "Слави и ко" не я подхлъзнат, защото този глас може да изпее много красиви и запомнящи се песни. Пожелавам й късмет!

Имам предвид записване на албум, работа с музиканти, текстописци и т.нат.- все неща, които струват немалко.

"Спонтанното" отказване на Невена си е чист сценарий измислен още от началото от Слави, според мен. Всички знаем, че в неговите продукции всичко се случва под негов диктат. Участието на Невена беше недопустимо от самото начало, при положение, че вече е печелила конкурс продуциран от Слави и че е гадже на музикант от бенда му - очевиден конфликт на интереси. Слави я е допуснал до участие за да й направи реклама и да се поразшуми пак покрай името й и кариерата й, която е в застой. И е било решено да се откаже уж накрая, колко благородно! Защото ако беше спечелила тя щеше да има много шум и оплюване на Слави, че е нагласена победата и т.н.

Отказа се заради такива завистници като теб!Цяла седмица преди финала ,роднини,близки и познати, а също и разни други смръдльовци-завистчии,нападнаха Невена в социалните мрежи! Била "изградена певица"-а вие какво искате?Да сложат някоя хваната от гората?! Имала "романтична връзка с шоуто"/виж коментара!/!А бе,дир-а,с цялото шоу, само с Ку-ку бенд или с някой отделен мъж в шоуто? Истината е ,че Невена заслужаваше да спечели-и глас и визия и сценично присъствие!Другите момичета-финалистки, също са много талантливи и дано да имат късмет да се развиват! А на тия ,които само плюят ще пожелая следващият глас на България да бъде някой циганин или циганка/както стигат до полуфинала ,защо не и до финал!/, та да ви е кеф и да останете доволни!

Моля избършете пяната от устата си.

Господине или госпожо, не й завиждам на Невена, тъй като нямам намерение да се изявявам в този бранш :) Напротив, даже много я харесвам и като визия и като глас и в Мюзик Айдъл я подкрепях. Тук също беше най-добрата, но просто не беше редно да участва поради конфликт на интереси. А Вие го раздавйте по-спокойно, много сте напрегнат/а :)

Злобата ви няма край!Мразите Слави,че свали любимеца ви Костов и пренасяте ненавистта си към всичко,с което е свързан!Невена и Криси са големи таланти и трябва да имат път в живота,а не плюнки!

Тоя пък и Костов намеси?! Всеки луд с номера си ха ха ха :)))))

Не мога да разбера как никой не видя очевидното!!! Невена беше "помолена" от Слави Трифонов - пряк шеф на Венко, който е гадже с Невена, та беше "помолена" да участва в шоуто с единствената идея да му вдигне рейтинга и да го поддържа висок до края. От самото началото беше ясно, че Невена накрая ще се откаже! И поради обстоятелствата, около Венко и Ку-Ку Бенд, които и записват песните, тя нямаше как да откаже на Слави! Всичко както винаги е за пари!

Всичко супер, ама кви са тия мизерни 20 000 лева... май са изпуснали някоя нула като са мислили наградите

За какви "мизерни" 20 000 лв. говориш ? Ти някога изкарвал ли си с честен труд подобна сума,та я определяш като мизерна ? И освен това - не проумяваш ли смисъла на този формат - да се даде шанс за изява на млади певци,което да им послужи след това като трамплин за бъдеща кариера ? Или просто смяташ,че цялата работа е някакво тото или лотария - отиваш,явяваш се,вземаш "едни пари и една кола" и си решаваш проблемите за цял живот ? Хайде слез на земята за малко и проумей,че за постигане на успех и благосъстояние е нужна продължителна упорита работа,а не получаване всичко наготово днес и сега,разчитайки на малко повече късмет. Колкото до критиките на Невена и правото и на участие в този формат - никой не може да отрече,че това момиче може да пее прекрасно и е съвсем нормално да търси поле за изява на таланта си,след като тарикатите от "Вирджиния рекърдс" умишлено спряха кариерното и развитие. Всеки безпристрастен меломан ще признае качествата и,без да се опитва да усуква относно връзката и с Венко,познанството със Слави и т.н.Ако не можеше да пее - нищо не можеше да я задържи до края на формата,а жеста и беше признак на мъжество и достойнство.

Ако човек прочете всичко написано във форума, ще остане с впечатление, че в България има най-много музикални критици(разбирачи) на глава от населението сред всички страни в света. А в 99% от тях няма и елементарна музикална култура.В най-добрия случай има някакъв музикален слух. Само пореден опит за избиване на комплекси в публичното пространство.

Не знам защо троловете наричат хейт негативните мнения?!?! Е не ми хареса предаването, не ми харесваха смешните водещо, особено тази кобила Виктория, да не говорим, че греши непрекъснато, а какви смешки пуска... не казвай на никой. Нито сцената, нито атмосферата, нищо не беше на нивото на X фактор. Пеят некакви чалги, половината песни на Слави изпяха. Нелепата постановка накрая с Невена... Невена Е най-добрата за мен, но защо участва изобщо в този формат??? И защо не се отказа преди началото на концерта, а кога хората вече бяха напускали гласове за нея??? И отговорът е ясен. Слави пропада всеки ден и с всеки "проект"...

Уникалният глас в този формат беше Петър. Единствено на неговите изпълнения оставах без дъх - особенно акапелното му изпълнение.Типично по български пак най-отгоре се качи не най-добрият. Жалко и за Невена Цонева - така унищожаваме талантите си.

И аз бях за Петър.

Браво на Невена! Браво и на Кристина! Доказаха се!

Честито на Кристина, не беше моят фаворит /не харесвам носовото пеене/, аз държах за Ивета, но и пожелавам късмет! Браво на Невена за постъпката, но не беше ли малко късно? Отне възможността на друг талантлив певец да стигне до финала. Нямаше нужда да се доказва на никого, че има глас, ние си го знаеме, а оправданието, че иска да пее с "Куку бенд" направо ме разсмя.

Благодаря за всички "формати" (ех, каква дума само) през годината! Жената се научи да готви като шеф, винаги поднася топло ястие. А докато си отпивай питието, някой или ми пее, или се дърлят за мой кеф, или ги пускат на кръстопът. А за лека нощ се посмеем малко с господарите и гася преди късните новини да не ми заличат добрите мигове...

Браво, Криси! Честито и успех!

Този "Гласът на България" беше най-слабото музикално предаване в годините досега. Затова пък тазгодишния "Х-фактор" със Славин и в по малка степен Михаела и Невена, МАХА ГЛАВИ.

На теб определено ти е махнал главата. Иначе няма оправдание да пишеш такива дебирни небивалици-

Чудя се, откъде толкова негативизъм в изказванията на някои хора. Всички полуфиналисти и финалисти бяха достойни и талантливи, публиката реши кой да бъде!

Браво българи, не изневерихте на себе си...Така трябва-злоба, завист, злоба, завист....и ще се оправят нещата. Нещо като роднина, милиционер...

Би било добре в такива предавания да не се допускат победители в подобни формати. Но така или иначе такова правило няма и Невена Цонева участва. Но защо трябва след като накрая се осъзна и се отказа да продължавате да я оплювате. А Кристина си е точно подходящия победител за този формат, в който основата е ГЛАСЪТ! Не бих я възприел като Music Idol, но тук си беше точно на мястото.

поздравления за Кристина, заслужена победа, жалко че Невена се отказа за да я победи честно и почтено.

Как да не се откаже Венчето, като не може да понесе да загуби при положение, че май всичко беше уредено за нея.

Грозно беше това което направи Невена! Най-накрая разбра, че Кристина я превъзхожда и колкото да я лансира Миро с красотата й, конкурса беше за глас, който тя има, но не беше най-добрата. Разбра, че не може да победи Кристина и уж благородно се отказа. Беше много грозно!

Грозно е това, което си написала.

Много грозно етова, което сте написал. Безспорно Невена беше класи над останалите, друг е въпроса дали бе коректно участието и...

колко злобни сте хора. гордеите се че в бг има такава талатлива невена цонева. убихте цялото самочувствие на невена. кои знае как ще го пеежевее. щом правилата позволяват. защо така я оолювате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какви са тия носове? Явно с хобот по-лесно се пее.

Затова и звукът е такъв. :)

Невена беше най слабия глас, лансирана изкуствено. Зрителите разбират и от музика все пак!

Да, зрителите разбират от музика, но за теб въобще не важи това !

БРАВО!!!!! ГОЛЯМ ТАЛАНТ!!! АКО ШЕР Я ЧУЕ ЩЕ СЕ ОБЪРКА ЩЕ ПОМИСЛИ ЧЕ ТЯ ПЕЕ. БРАВО! БРАВО! НЕВЕНА ХУБАВО ПЕЕ НО НЕЯ ВЕЧЕ СМЕ Я СЛУШАЛИ А ТОЗИ ГЛАС НА КРИС Е РЯДКО СРЕЩАН А КАК ПЯХА С ДЕСИ АЗ ПЛАКАХ - У С П Е Х КРИСИ!!!

Браво Слави, Отново направи голямо шоу - запомнящо и много завладяващо! На Кристина пожелавам здраве, да учи и после да пее. Заслужава победата - просто се различаваше от другите. Слави, да продължиш да подкрепяш това талантливо българче!

Кристина е страхотия! Но трябва да избяга от имитиране стила на Шер, защото е дразнещо!

Тук не става въпрос за имитация. В света съществуват гласове, които си приличат. Може да се имитира поведение, стил на гримиране и облекло. Глас също може да се имитира, но в случая е природна даденост. Същото е и при Нилс Патрик Йохансон - вокалист на Astral Doors и гласът на Рони Джеймс Дио. Мога да дам много примери от музиката. Даже се организират такива конкурси- например за Елвис, Майкъл Джексън ,Фреди Меркюри. Така се избират и вокалисти на групи-Бон Скот - Браян Джонсън,Дейвид Байрън и Джон Лоутън, Йорн Ланде и Дио. При Куин не се получава- Пол Роджърс повече звучеше като Бед Къмпани, отколкото като Куин. Та такъв глас като на Кристина не е имитация и би могло да се използва тази дарба, но на правилното място и от подходящи хора.

В събута свърши Супер Талант в Германия и премията е 100.000 евро и Лас Вегас!

Каква магия има в Разград и около него ... Първо ни покори Крисия , сега и Кристина . Браво деца ! Благодаря за удоволствието !

От Разград са и Violentory. Албумът им,, Theory of Life,, е на първо място в класацията за най- добър албум . Но пък радиата са твърде заети да въртят до втръсване едни и същи псевдо звезди.

Макар че снощи не гледах финала , до него имаше много силни участници. 1.Най добрия глас бе Невена , разбираме че тя е имала силеюна мотивация за участие , но ако не са липсвали причини мястото и бе във екс фактор 2. От останалите три едната е чисто народна певица , много добра , но за жалост в другите стилове имаме голяма въпросителна , Остават две , добре публиката е избрала едната .

Ейй, дир-а, защо не сложихте снимка на Кристина от финалната вечер, където изглежда ослепително, а сложихте тази снимка. Ако беше спечелила Венковица сигурно щеше да има албум на щастливата нагодителка. Не е честно.

Добре направи Невена! Имаше голям риск за нея още след междинното гласуване! Ако беше станала победителка - съмненията за нагласени резултати падат върху този формат! А и тя ще загуби много! Публиката не прощава! Иначе таланта си го има и дано го изявява по-често за наша радост!

е ,а всички мучахте че е нагласено ...

Да бе, нагласено. Просто нервите не й издържаха. Тя се мислеше за сигурна победителка, но коментарите във форума я разклатиха. Има глас, да, но не се различава от този на някоя ресторантска певица. Да е жива и здрава и да има ангажименти, че Венко ще се затруднява в издръжката. Не злобея, но беше дразнещо бутането и толерирането през цялото време на формата.

Виж, в едно си прав! Невена има глас. Лошото е, че "спечелилата" няма... Има едно явно носово "мучене", което омръзва на втората песен, дори за феновете на Шер. А "изборът" на продуцентите за финални песни беше просто УБИЙСТВЕН!!! Лошо изпята песен, срещу явно неподходяща "измяучена"!!! Е нямаше как "котето" да обори "кучето"!!

Някой и каза че първото място е заето! И тя се отказа!

А Невена Цонева много се изложи! Не трябваше изобщо да участва, за да не се стига до този цирк! Само зае мястото на някой, който можеше да се изяви!

Освен, че се изложи събра и доста негативно отношение. А и не пее запомнящо се, както Кристина. Направи някакъв цирк там, но никой няма да й съчувство, с исказването си се показа като егоист - искала отново да изпита тръпката на тази сцена и т.н.

Обаче щом регламентът й позволява, никой не може да й забрани да го направи. Никой от пишещите тук не може да стигне два път до финал на музикално шоу от този тип, а Невена го направи.

Поздрави на това уникално дарование Кристина! На светлинни години е от всички други участници! Пожелавам и попътен вятър и успех в училище, все пак!

Така е, страхотен глас, разпознаваем, силен и запомнящ се. Невена също има глас, но той не е разпознаваем и с кръчмарски привкус.