Музикални звезди разкритикуваха Невена Цонева

Невена Цонева се отказа преди финала на шоуто "Гласът на България" снощи, за да даде възможност на конкурентките си Ати или Кристина да победят във формата.

Обратно в новината

Коментари - Музикални звезди разкритикуваха Невена Цонева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,много драматично - "шок и амок".Забравяш,че тя вече е печелила подобен формат и то при много по-стойностна конкуренция от този.Така че ,мотивът й за участието,вероятно е в казаното от Миро-за ограниченията и съдебния спор,които Невена е имала с "ВР".Но и аз мисля,че беше грешка,независимо,че я смятам за класа над останалите участнички.

След всички слушани досега предавания от този род се налага простата истина: не продуцентите правят кариерата на певците, а композиторите. Те са, които създават певците-звезди, но не знам защо това не се разбира. Няма ли даровит композитор, който да ти напише хит, колкото и да те продуцират - потъваш в посредствеността.

Да де,ама ако нямаш продуцент,който да те наложи на пазара - да те слушат навсякъде и по всяко време, жалко и за певеца, и за композитора,колкото и да са те талантливи!А за успех и като певица,освен безспорните гласови качества, тя трябва да има и хубава визия, която продава - това,което се вижда само в Невена именно! Това момиче, Кристина, до тука беше! Малко слава, малко парички,даже и количка - и толкоз!

Подкрепям с две ръце. По-бездарни певици никога не е имал Слави. Преди ги избираше с кастинг....то беше едно чудо....Откъде ги изкопа тия двете - така и не успявам да се начудя всеки път, щом чуя напъните им - при това пеят толкова фалшиво.

Прави са хората - за какво й беше на Невенка да се връща там, откъдето тръгна....че даже е и печелила вече един музикален формат. На всичкото отгоре е обвързана с човек от Ку-ку бенда....а Миро постоянно ни натякваше, че ето - видите ли - това е гласът на България. Това добре, никой не го оспорва....но да тъпче на едно и също място - ами това вече сме го гледали и слушали. Никакво благородство няма в постъпката й. Напротив. Изобщо не бива да се допускат като участници спечелилите какъвто и да бил друг подобен формат. Може да звучи като дискриминация, но по-добре да върви да се развива....отколкото да прави едно и също. Лично мнение....не ангажирам никого с него.

Как пък не разбрахте защо се върна Невена?! Толкова е ясно! За да покаже,че е най-добрата и че не заслужава това обидно отношения към нея,че ако не се изчука с продуцента си или не го слушка,просто няма бъдеще! Тя от години се бори с тая отвратителна комерсиално-корумпирана продуцентска система,която я изхвърли в мига, в който Невена прояви независимост! Просто доказа,че е най-добрата и им се изплю на всички продуцентски мекерета! Защото има не само изключителен глас,но е и убийствено красива! А това поражда завист!

тя е като тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

No naj sa mi 4udni roditelite na Nevena Tzoneva kak dopuskat vsi4ko tova da se slu4va s 4udesnoto im momi4e!

да не говорим бг шер какво излачване и интелигентност, сдаряна и мила. прекрасен глас. и не се обяснява , и не дава отчет! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво значение имат годините. и на 100 бих слушала шер . музиката е вапрос на вкус. защо всички бг трябва да сме чалгари в музиката и в живота?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако не гледам в екрана на телевизора и слушам победителката, си представям 70-годишната (но запазена) Шер.

всички до някаде сте прави. но всеки сам избира патя си. без компромиси в този живот не може. но да правиш компромиси на всяка цена и за всичко - това е трагедията на твоя живот. според мен невена трябва да си посипе главата с пепел. не мисли.., а тя не е дете.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дали ако Невена живееше в читава държава, щеше да се явява на втори музикален конкурс. Тук има много талантливи българи - но уви . Какво им предоставят след това шибаните музикални продуценти - абсолютно нищо. Една читава песен не могат да им подготвят, така че да я пеят не само в Б-ия но да ги чуят и на вън. Жалко твърде жалко. Невена е страхотна, тя не просто пее, тя пее с чувство и те кара дори да се разплачеш докато я слушаш, докосва сърцетото ти !

Невена иска слава...... затова не пее народна музика и затова изобщо участва в предаването!! Признавам че този стил много и подйожда и звущи наистина невероятно, но с народно пеене няма да стане много популярна, а това е което тя иска. Наистина запее ли народно ще постигне доста повече успехи защото по всичките и песни си личи, че няма да прокопса особено в този стил... за съжаляние обаче няма изгледи да тръгне по правилния път!! ЖАЛКО, ЧЕ ОТ АЛЧНОСТ, ЩЕ ПРОПИЛЕЕ ТАЛАНТА СИ В БЕЗУСПЕШНИ ОПИТИ ДА ИЗДАДЕ ПОНЕ ЕДНА СВЯСНА ПЕСЕН, зашото Слави колкото и да се опитва да я наложи хората НЕ СА НИТО СЛЕПИ, НИТО ГЛУХИ и това че в клиповете си е в костюми с които с извинение прилича на проститутка и всичко и се вижда едва ли ще спечатли някого.

Хора осъзнайте се!! Никой не отрича, че е красива и алантлива, но редно ли е изобщо да участва в това предаване. В този формат се откриват НОВИ звезди, а тя вече е открита...каквато и несправедливост да се е случила на нея с това си участие и тя върщи несправедливост, защото вместо да даде път на новите зведи, тя реши да "да се отиде там откъдето се е върнала".. (не знам доколко разбирате от музика, но колкото и малко компетентни да сте не можете да смятате че Рут или Любо са псевдо звезди..Рут отдавна се е доказала извън бг. И трите мнения, цитирани в статията са много вярни ..!!) все пак щом толкова не е искала да спечели щеше да се откаже доста отдавна, а не чак на финала. Тя вече е печелила и позанава чувството не само да си на финал, но и да го спечелиш.. можеше да позволи на някой друг да изпита това чувство например както направи Джаро. Освен това мисля че беше повече от очевидно защо Невена направи това.. още от началото на вечерта тя беше или на 2-ро или на 3-то място и разбра, че живи- умрели Кристина ще победи.. затова реши, че няма шанс и набързо си измисли един героичен сценарий. Изглеждаше все едно тя е прокалено добра и дава път на не толкова добрите, а всъщност Анна е НАИСТИНА МНОГО ДОБРА и няма нужда от такива услуги. Та в крайна сметка Невена бързо реагира и разбра как да излезе чиста от цялата работа, защото все пак тя вече е печелила и при положение, че има издадени не е дна или две песни би било много злепоставящо, ако остане на 3- то място.. така излезе чиста, но цялата ситуация беше толкова жалка и честно казано предвидима, че не виждам защо толкова и се обръща внимание и се възхвалява Невена. ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ НЕ ОТРИЧАМ ТАЛАНТА И КРАСОТАТА НА НЕВЕНА, НО ПОСТЪПКАТА И БЕШЕ МНОГО ГРОЗНА И НЕ ПОДХОЖДАШЕ НА ПЪРВИЯ ИДОЛ НА БЪЛГАРИЯ. МОЖЕ БИ НЕ И Е ДОСТИГНАЛА СЛАВА И Е ПОИСКАЛА ОЩЕ МАЛКО, НО С ВСИЧКО ТОВА НЕ ПОСТИГНА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА ПАДНЕ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА (както видяхме не само на обикновения зрител, но и в очите на професионалист, доказали се многократно не само в България, което Невена и до днес не успчва да постигне, но и в чужбина)....!!

та къде чак толкова се е доказала въпросната Рут?

А бе тя, Рут, може да не се е доказала.....ама не се напъва да ходи да участва в подобни формати. Така че.....на Невенка за какво й беше цялата тази истерия и история....

Когато прочетох в заглавието на статията "музикални звезди" очаквах да прочета мнението на доказани таланти като Лили Иванова, Васко Кеца, някой от дует "Ритон" и т.н. С изненада видях мненията на измислени "звезди" като Рут,Ясенчо, пристрастния заради участието си в журито на конкурентен формат Любо и т.н. Оставаше да дадат мнението и на къдравата Артмутлиева,която направи и невъзможното да съсипе още в зародиш кариерата на Невена,та картинката да стане пълна. Никой,разбиращ от музика,не може да отрече вокалните данни и талант на Невена,а комбинацията с прекрасна визия я прави напълно достойна за всяко музикално предаване.Затова критика от истински музиканти и творци няма и да видите,единствено завистливите и некадърни недоразумения,приели се на сериозно и подкрепяни от близки и приятели могат да се опитват да се правят на съдници. Жалко е,че за истинските таланти на България никой не полага никакви грижи и не им се дава шанс,но това е родната ни действителност.Какво да се учудваме на коментарите за този формат,след като и доказаните ни артисти са постоянно заливани с помия и хули от всякакви новоизлюпени "специалисти" и "разбирачи"...

да, всичко това е известно, но защо трябваше да прави тези циркове? излага се! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Невена е имала лошия късмет да се свърже със Саня Армутлиева и звукозаписна компаниния "Вирджиния рекърдс". Имала е забрана 5 години да пее където и да било на друго място. Тази компания получава много пари от спонсори, но потъпква певците. След съдебни дела е свободна и е искала да пее с бенда на Слави, където изгря.

Какво значи искала да пее? Ами Слави да я беше пуснал в предаването си да ни попее няколко вечери. Тук се говори за състезание, в което тя зае мястото на друг неизвестен изпълнител, отне възможността на друг да се изяви и си направи лоша услуга. Всички се смяхме на нелепото й оправдание, че искала да пее с "Ку-ку"бенд та затова се явила.

Гласът на България, е глас на амбициите на тези които плащат. Отказалата се състезателка,не разбрах,защо участва. Нейна си работа.

но всеки сам избира как да постъпи и каде да се появи. не вярвам на сила да са я накарали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Фаворитката на Слави, Невена просто остана трета което не можа да понесе и разигра този сълзлив етюд. Момичето, което спечели, въпреки японските напеви, които и ги бяха натресли, се справи блестящо и с уникалния си глас спечели конкурса. На бай Слави може и да му е неприятно, но трябва да покаже респект към таланта.(Но да не е както Пулев към Кличко)

те я мачат. песента с миро беше трагедия. с този глас не моя да се докосне до галка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много харесвам Невена Цонева,пее страхотно,но се чудя защо се мъчи с поп музиката.Нейната сила са народните песни,автентичния фолклор.Тръпки ме побиха като пя с дамския квартет.Бих и препоръчала да се насочи в тази област.

точно защото нямаше никаква смелост за това се отказа. не посмя да изпие горчивата чаша до края, така беше наж лесно. края да остане за зрителите и всеки да си талкува нещата както пожелае. тя не очакваше такава реакция.за това изпадна в шок и амок. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изобщо не и прави чест, че се отказа. напротив - резил. защо се натрапва тогава на начинаещите? формата е за тях, а не за нея. кристина не и е виновна за хорското мнение. невена има глас и е симпатично гримирана, но се излага. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако иска Слави да си я вземе , но да я изпрати на състезание с други които пеят по-добре от нея , защото ако пееше щеше да е на върха а то какво-състезава се с начинаещи певци

Какво толкова е направила,така е решила,а че е най-добрата от всички това е видно!Няма песен която да й се опре!От простотийте на хората,които пишат по неин адрез,заради това се отказа.Прави й чест това!Не всеки може да се откаже в такъв момент.А Кристина доста има да се напъва с тоя глас и да мъчи хората!Като Невена няма такава дисциплинирана,точна,красива,изящна и с изключително силен,мощен плътен глас.Весели празници на всички и оставете момичето да се радва на живота....

На 7 изречения- 10 грешки, такива ли сте и феновете?

Хм, не !Доста грамотни хора сме, просто от бързане правим грешки. На теб, Господи, никога ли не ти се случва?

У нас всеки разбира от всичко от музика, от политика, от конфликт на интереси. Не твърдя , че разбирам от тези неща ... но ако се доверявам на очите и ушите си ... какво да кажа ... поглеждам четирите финалисти амиии една е тази на която ми се спира погледа. Ако трябва да бъда честна според мен Невена не беше най - прекрасната като пеене на финала. Или поне мен не ме докосна. Но пък песента й с Миро е нещото, което носи най - коледното настроение поне за мен. Нека оценим това, което направи и прави Невена и да се замислим колко от нас щяха да имат смелостта да постъпят като нея след всичката жлъч която се изля по неин адрес. Весели празници на всики!

естествено, че разбра. те саобщиха по тв,че е трета. чалгарите я харесват, но в бг не всички са чалгари. важното е какво пееш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Музикалните звезди" Любо и Рут???? Ами, Невена ще се откаже, когато си иска. Пее прекрасно и беше най-добрата!!!

Момичето пее страхотно, а за причините да се появи можем само да гадаем. Най-ме изкефи как изпя чалгата, дето непрекъснато я пробутваха като музикален стил :).

дали пък не разбра че не води във вота и беж

След като го съобщиха по твто, та и ние го чухме , ще трябва да е разбрала. Ти тапи ли имаше в ушите , та не чу и виждаш нова конспирация- само на нея са казали, тайничко!

ега ти вазпитанието и пее чалга. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Victoria

Препоръчвам на Рутка, да не се изказва за момиче което пее далеч по-добре от нея, изглежда далеч по-добре и е възпитана далеч по-добре !

няма значение дали си наж добрия, това е относително и вапрос на вкус. между другото на финала не беше убедителна. вапроса е и как се даржиш/да не говорим за парите на хората гласували...абе уяс, селска работа.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди пишехте, че всичко е нагласено и Невена ще спечели. Това явно е прочетено и решиха Невена да не спечели, но тия "музиканти", които не съм ги чувал дори (добре де, Любо съм) са изключително цинични. Виждали ли сме такъв жест от Любо?

Няма и да видиш.

Няма да видиш наистина, защото той никога няма да участва в такъв формат освен като жури, където заслужава да бъде. Не може да си професионален изпълнител, и то много добър, излязал от този формат и да се завърнеш като участник.

Самият факт, че Невена се пусна отново показва безполезността за певците на тези формати - 5 минути слава и участия по заведения...

my na fona na vsichkite koito uchasvaha nevena beshe nai dobrata pevica i naistina e pobeditelkata na publikata .....makar i ne formalno da ne zabravyame v bg otdavana ne pechelyat nai dobrite oficialno ha ha ha !!!nevena e nai dobrata!!!!

Да, най-добрата сред останалите НЕпрофесионалисти, осмелили се да се появят в предаването.

Айде стига рИвахте. Невена пее, но вече е печелила подобен певчески конкурс и беше неморално да я допускат да участва с останалите неизвестни певци. Разбирам да е учадтвала и отпаднала на даден етап - моля, да се яви пак. Но вече победителка, никой не й е крив че няма кариера. Конфликтът на интереси го оставям без коментар. Зае мястото на колко други достойни певци, които отпаднаха без да ги забележат. А нея дори и малкото харесващи я, я намразиха. Печелила вече, с един-два хита мм-жестока, и редом до начинаещи в бранша! Айде бактън!

ти ли ще кагеш че е неморално да се яви. много е морална а и чувствителна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е чувствителна - като я удариш с тухла почервенява. Не и беше там мястото. А най-накрая излъга и всички, които са гласували за нея.

Рут Колева е изключително добра певица с много слаба успеваемост в реалисти формати, което очевидно я е направило доста борбена. Има добри песни, пяла е в BBC, предстои й концерт със софийската филхармония, все неща, с които момичето с лице на питка не може да се похвали, тъй като няма хъс. Може да е излязла от Севлиево, но Севлиево няма да излезе от нея.

различни хора,различен вкус, Невена има глас за разлика от Рут , Невена е скромна и добродушна,за разлика от злобната Рут, това,да си борбен не означава да си злобен и лош.Рут оплю и песента и изпълнението на Крисия ,така,че ай моля те ....

Браво, Невена! Супер си! Не обръщай внимание на злобните коментари, тях винаги ги има. Надарена си с глас и красота. Пей още, за да радваш сърцата ни!

извиняваите за латиницата, нямам вазможност да пиша на балгарски. не сам в булгаря и не сам гледала предаването. не разбирам защо има вазмутени, регламента на састезанието допуска да се явиш отново и е личен избор дали да участваш, дали да продалжиш докраи или да се откажеш.

Абе не знам, но Невена с тази червена рокличка направо взе да ми допада.

Точно Миро със сигурност, ама със сигурност не е клъвнал. И щом с такова самочувствие и увереност твърдиш неща, които просто не могат да са верни...явно ти липсва всякаква наблюдателност и усет към истината , за това по-полека...

леле колко злоба се лей не разбирам - не е нарушила никакви правила Пееше си добре - ако не доста по-добре от конкуренцията, то точно толкова добре, колкото другите.

Ами ето ти един пример - интимният и партньор е барабанист на продуцента. Хайде опитай отново да свържеш инфото с участието на НевИнка.

I NA MEN PREDAVANETO MI HARESA. nO O6TE V NA4ALOTO SLED POIAVATA NA NEVENA DOBIH METALEN VKUS V USTATA.. 4II GO TARSE6E TAM?

грух- грух. свинка недонасяща

100% Слави Трифанов има пръст в тая работа. Май това е било условието и уговорката м/у двамата само и само да се появи от ново на екрана. Иначе момичето е талантливо но нещо не му върви в тая среда!!!

NE MOJE DA SE HARESVA NA VSI4KI. NO E PO RAZLI4NA I NIAMA NI6TO OB6TO S 4ALGATA. INTERESEN GLAS I PREKRASNO POVEDENIE . ZRIALO, A NE INFANTILNO...

Мама на Невена думаше, що се мама изложи, що се мама на тоз резил подложи.

Има ли не режисиран конкурс!!! Всичко беше предрешено от самото начало!!!Иначе пяха и правиха сравнително добро шоу!!!