Ники Китаеца ще съди Евгени Минчев

Китаеца обяви в предаването „На кафе” по Нова телевизия, че със съпругата му ще съдят Евгени Минчев заради изказванията му по време на "Биг брадър ол старс".

Обратно в новината

Коментари - Ники Китаеца ще съди Евгени Минчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е голямата лубов винаги води до големи разочорования и естественя и заваршек е темида.

Всички са негативни, но защо толкова много коментари? Ако става въпрос за китаеца, дриско, отварачката, никлозета и пр. измет, всички пишат "не ни занимавайте с тая измет", но коментарите са най-много...От това може да се направи извода, че българите обичат мазохистичното любопитство и колкото и да се възмущават на простотиите, тайно ги гледат!

Това "човече"Ники Кънчев всячески се опитваше да очерни и Тодор Славков/не че съм му фен/ че е внук на диктатор и какво ли не.Целта му беше да го орезили и да спечели Катете Евро.Ш на слепия стана ясно това. Ще му кажа на Ники,че не бива децата да се оценяват по техните родители и че един ден и неговите трябва да му носят срама.

ще ни занимавате с тези боклуци ! Виждам , че и в момента при Гала продължава обсъждането на шоуто ! Май за петия в класацията ! Господи , ми тя цял сезон си направи предаването от това ! Някакъв полуграмотен изрисуван елементарен човек , известен с отвратителните си взаимоотношения със себеподобни , една " актриса " с нагло и просташко поведение - списъкът на тези " випове " е безкраен -ще запълват денонощно ефирно време , ще се виждат във всеки сайт , вестник , списание ! Ще слушаме фолк и важните проблеми на такива певачки ! Вместо от Нова завинаги да замлъкнат и този Кънчев и великите продуценти да бъдат изхвърлени те се гласят за нови шоута и идиотщини ! Боже в каква страна живеем !

Този на снимката и жена му са за съжаление. Той сам си е причинил всичко, да млъква най-после, защото си причинява още унижения.

Как може да има толкова простотия в една толкова малка страна като нашата! Тия са пълни деграданти начело с оня паркетен парцал!

Благоприятна за виреене среда - злеобразовани и слабо културни маси, липса на корективи ... аве комплексни причини. Най-виновни са медиите, защото ни ги натрисат все такива. Сигурно има тук там и по някой свестен.

Направо инкубатор за бацили, микроби и всякаква друга долнопробна сган!

Не разбрах Кольо ли е гладил имиджа на Ватмана или Ватмана е гладил имиджа на Кольо?

Абе гладили ли са се един друг, ама са са си сърдити, явно любовта им е като на тинеджъри.

Не може само от гладене да са толкова сърдити ЗВЕЗДИТЕ ни.

Чакай да си го преместя!

Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Може да се каже оли само това или нищо . Единствените му хадактеристики са интелекта(отсъствието) и татуировките ....

Да те еба в звездата измислена и тебе.

Абе това брадато нещо от снимката от какъв пол е, кажете ми чеда мои?

Мелез от скопен дявол и ялова вещица бабе.

С какво е заслужил тоз - лапащият 'ишки да го коментираме. Излъга цяла нация с мръсните си номера в комбина с другият чалга измамник Азис. Един изрисуван назобан сухар с безлична съпруга. Пълно с такива по дискотеки и фитнеси. Те и снимките им все там правени, сякаш им е твори дом.

Този пък какво плаче като вдовица!? Като прибираше парите и славата ,когато беше с Азис не му беше лошо,сага се разревал........ама ,че смешник

Сензация драги читатели, сензация! Току що станахте свидетели на номера на Китайката!

Който мисли , че китаеца не се е е*л с Ази с и Евгени е тотално наивен!!!БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!!!!!Защо не си признае като Наско М., че е би, по-симпатичен ще стане.А с тези лъжи дето ръси става вече смешен.Беше за смях, стана за резил.А тази женица и тя май няма много акъл, какво прави с него?????За едната самота ли е? Нямо нищо срамно да си двоен, признай си и хората ще те уважат поне малко!!!!!!!И е махни таз брада, че на нищо не мязаш.

Нещо се беше разбеснял накрая и като фурия се чупи от подиума, даже Кънчев се видя като в небрано лозе! Ама бил нещо там само шофьор и били сключили само споразумение някакво..... Но така и така не изясни каква е ситуацията, а можеше с няколко спокойни думи. В края на краищата кой го е карал да се забърква с онзи мазник?! Е, сега ще изтърпи този обществен "неуют" и дано детенцето никога не чуе тези работи.

Педераска му работа!

на тези които употребяват тази грозна дума им казвам така да се обръщат единствено и само към тези които са ги "възпитали". Коментарът ти е прост колкото си и самия ти.

петър

е как да ги наричаме,хайде кажи ми.дали гейове, хомосексуалисти или нещо друго -все са си педерасти. а ако нещо не ти харесва думата ,недей сменя резбата

смях голям - на тая снимка виждам 2 маймуни - изрусена куха лейка с екстиеншъни и 2 пласта грим, а до нея едно недоразумение с нарисувани вежди и интелект на амеба. Какъв имидж ще чисти този при положение че никой не го вълнува този люлински селяндур с кой имал връзка или не. Ако беше наистина мъж щеше да застане зад факта, че е бил с Азис под една или друга форма. Но защо за Бога ще се оправдаваш като първокласник за нещо отдавна заровено и забравено???

Абсолютно точно сте го казала , но сте пропуснала да споменете нелепо издутата и уста с , която трудно успява да говори дори , уста като на Мара -отварачката и "журналистката и писателка" Калина .......

От снимката се виждат само брада и джуки! Ужас!

Не е хубаво да се обиждат амебите сравнявайки ги с китаец от люлин ;)

Късно е чадо за китка. Като си в тази компания си обречен за винаги. А пък ако се обърнеш към независимия съд , си още повече вътре. Ще те издоят с протакане на делото няколко годинки и ще свършат кинтите от предаването. А за Ники Кънчев и неговото предаване какво да говорим - по-гадно от дупката на отходния канал.

Тия двамата-Китаеца и Минчев да слагат вазелина и при мене. Ще оквичат махалата от кеф и радост, а от задничетата им ще можете да си палите пурите...

Чудя се възможно ли е да има толкова прости хора? На такива като тези двамата трябва да им се забранява да гледат деца!

Може само да ти се доповръща от всички тези гнусари: Китаец, Минчев, Екимова, Калина, Тодор Славков (баси ужаса), неандерталеца монтански и т.н. и т.н. Отврат!!!

Сам да си сереш на името, пък после да го чистиш?! Този има нужда от психиатрична помощ...и бръснар.

китаеца в този си вид прилича на бостанско плашило, а тръгнал да съди този и онзи и чисти името си.

а на мен ми прилича на талибан

Първо да спре анаболите, за да си изчисти мозъка, след това да си чисти името.

и как ще му изчисти името Евгени Минчев. колко трябва да бъдеш наивен за да искаш подобни неща.

Ха-ха! Какъв е този смешен плач! Повече коментари за тойзи с нищо незабележим човечец са ненужни!

Къде да го намеря тоя Минчев да ми изчисти името на хетеросексуален ? Само да го набарам под чаршафите и ще забрави за тоя анаболен скопец Китаеца.

тоя смешния китаец ли е виетнамец ли е да ходи да се гръмне!!! аз лично ги видях с евгени минчев на влас... виолета я нямаше изобщо... бяха в една стая 2 дни в марина диневи..... аз бях през стая до тях! два дни ги засичах двамата заедно .. бяха като дупе и гащи.... спомням си даже как обсъждахме, че след азис виетнамеца се е отдал на минчев... не виждам как ще бъдеш с евгени в една стая на море и ще твърдиш, че си го наел да ти изчисти имиджа на гей! хаххахаха

Каква поредна гей драма! Китайчето сигурно още има чувства към Минчев, щом чак се пали толкова...

Бях гей,сега съм станал обратна ,после очаквам да стана лесбийка.Ох,какво става ,просто не знам!А пък китаеца,коя е тя?