Графа: Мария е жената, която търсих години наред

Графа и съпругата му Мария са едно от най-щастливите и популярни семейства у нас.

Обратно в новината

Коментари - Графа: Мария е жената, която търсих години наред | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да пишете просто е факт, че жената е красива и изглежда интелигентна.Казвам изглежда, защото лично не я познавам.

Тя прилича на циганка на снимката. Но при тази ниска раждаемост в България, на какво друго да прилича.

всички лъжат пред камерите и facebook... като е перфектната жена, защо клати сътрудничката си и същата тая перфектаната, за малко да те изгони от вкъщи?!?

Добре е подбрана снимката, към материала! Показва пълният "мис фит", между тези двама души.

претендент за приза "многогодишта търсачка"!

Млади и готини са - да се радват на много щастливи мигове. Едно нещо само леко ме смущава - явно с голямо търпение ще трябва да се заредим, защото няма да има спасение от присъствието на членове на тази фамилия още дълги години по нашия ефир! Навремето родителите му го водеха по концертите, сега той отрано поведе децата си.... Мъка, мъка!:)

Беше посветил една балада на едно друго момиче, което те изостави и ти беше много мъчно, но карай да върви... важното е че сега си щастлив.

Графа създава най-стойностната музика в момента! Това е отражение на стойност ното м семейство! Да са живи и здрави!

Не е достатъчно само да си син на баща си за да твориш толкова дълго време. Нужен е талант, постоянство, любов и работа, работа и пак работа за да създадеш толкова хубави песни. Честита коледа на Графа и неговото страхотно семейство.

в бълхария е достатъчно, кукувице. А извън българия, графа могат единствено да му плюят на сурата

епа тя и мариика бая време го е турсила и правила опити с други мъже докато намери графчето

граф , граф - но ние сме република .

"Бананова република" при това. Както пееше баща му от вокално-инструментална група "Спешен случай". В която вторият член беше майка му.

Този нещастник е толкова граф , колкото аз съм император. С този аграрен произход може да е само свинар. А за липсата му на глас да не говорим. Вие като гладна хиена и си мисли че пее.Липсата на вокални качества в днешните псевдо певци е просто умопомрачителна.

И да не мислите, че след всички тези коментари, Той ще спре да ни изтезава с присъствието си в медиите? Не. Няма. Двайсетината души, които преживяват покрай него ще го убедят, че това което е очевидно и ушечуваемо за всички (че не може да пее и "песните" му са тотална щета), е плод на хейтъри, нещастници, завистливци. Мозъкът му ще изтласка всичко това и няма да го възприеме. Графе, не можеш да пееш! И никога няма да се научиш! Това не е като да станеш инженер или архитект. Там става с учене. Или го имаш, или го нямаш. Организирай други изпълнители, това го можеш.

реалисте, за архитекта не сум сугласна. и там или го имаш, или не. не се учиш да си архитект. може да се научис да си чертожник, не и архитект... виж ги самов вув вяс как се мучат години наред да "научат" разни бездарници на архитектура и ще разбереш.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и ние се молим да се научиш да пишеш на български там, където се пише на български. Та да не мъчиш и нас и системата, горката да те "транслитерира" :(((( Ако си в чужбина, тем паче :))))

Викам ти графе, щото не ти знам името. Но помня преди едно двайсе, трийсе години мама и тате ти бяха направили лично предаване - казваше се "хит минус едно". Та в това предаване посраното графче си имаше едни десет минути, в които пееше песнички, композирани уж от него. Но В БГ-то е така, магаре да виждаш по 10 минути всеки ден по телевизията, и то става звезда...

Не се знае дали тя е жената. Може да го е взела заради парите и заради това че е известен и има наистина добри доходи и стандарт на живот. Никога не вярвай на жена както се казва в една песен. Графа най добре да я изпробва като остане безработен така за по дълго време. Ако го напусне, значи не е била тя жената...

амин бро. така и ние ще си отдухнем малко от него, или това ти беше скритата идеа хаха.

Добре,че най накрая си призна,че това е жената която е търсил години наред защото много се бях притеснил,че може да не е тя.

Много е хубава жената, спор да няма.

поредицата за възхвали , която се върти постоянно ! След този абсолютен бездарник в списъка са Теди Кацарова , Белослава - все таланти с известни родители и задължително ще четем за Ива Екимова , Юлиана Дончева , Еврото , за Тошковци и много други познати от списъка !На всички весела Коледа ! На всички нас по точно !

ВЕДНАГА ТОЙ Е гРАФФ.............!!!!!!

Този неандиртал пак се натегна не ни стига че лилито постояно ни се навира в учите и лъже че дала 500000 помощи и другите псевдо звезди като китаеца веолета юрданка христова ах моля ви се да не пропуснеме краля на фолка саществото азис. Графа пробута сред тази паплач и сопствената си жена както се говори не може да готви да мии чинии може би става за честене на тоалетни с извинение. точно на коледа когаато интелегентните хора са обхванати от прочиствие и мислят за възвишени неща не искаме да бъдеме занимавани с тези гадости и като парижките потаиности.... и все пак весела коледа честита нова година и после етстествено великден....... дано да се избавите от вашата пошлос/

Велика, ама неграмотница си ти. По-добре учи правописа вместо да бълваш змии и гущери тук.

тебе кои те пита кои номер гащи носиш... всички които са ми цъкали миноси са загубени комлексари а защо не нещасни души? и самотници.... аз на вас постяявям един голем МИНОС...........жалки неурентирани сащества

Нарочно пише неграмотно и същевременно плюе по Графа, за да създаде впечатлението, че всички, които не го възхваляват са неграмотни селяни. Елементарен PR-похват. Никой неграмотник не може да напише "сопствено", защото не се произнася така, а грешки се допускат там, където се разминава правопис и правоговор. Графа е граф, колкото Евгени Минчев е лорд и е некадърен певец.

Сладури! Да са живи и здрави! Много щастливи!

ей така грозноват мъж си купува красива жена и после за по-убедително и се обяснява през медиите

В сравнение със сестра си е красавец направо!

Страхотна двойка. Той син на родителите си. Тя жена на мъжа си. Да ги оставим в покой.

С този коментар темата е изчерпана. Кратко, точно, ясно и вярно. "Touche, Monsieur Pussycat" както се казваше в един епизод на Том и Джери.

Евала, азе си мислех преди че той е на левия коловоз. Да е жив и здрав графа, графинята и цялата друга сволоч покрай тях. Весели празници!

Жена му много прилича на студентката, която при някаква акция полицаи (уж) бяха съблекли гола, за да я претърсват наскоро.

Това е от фотошопа. Мария наистина е красива, но не това е нейното излъчване. Познавам я от времето, когато беше сервитьорка в една бирария на Попа.

Да не би вулвата и да е напречно?

Да ти е живо и здраво семейството и дано в личен план всичко да ви е наред! Като певец и най-вече текстописец и композитор обаче не ти се получава. Вече 30 години. Продуцирай си там и много, много не се показвай. Пей си за кеф.

Toni

Този като го видя и се сещам само за мандарини и Хииииит-1.

Дам... Тая за мандаринките я бях забравил. Аз помня "гумени човечета", "нямам коса - нямам глава", "балон ще ти дам, закон няма да ти дам, спука ли се нов получаваш пак". И до ден днешен се чудя текстовете му гениални ли са били или просто не е бил добре с главата като малък.

От тези двамата жена му е доста по симпатичната, Графа нито блести с особени гласови данни за красота пък.......не мога изобщо да говоря.

"Да Бе" жена му е 1.56. висока -направо е исполин и в лицето е "много красива" а за "графчето" няма смисъл да коментирам "голЕм хубавец"

е в пропорцията, не във височината.

е само ръста ли е важен ,това ли определя красотата

Тоя е хванал синдрома ,,единствената".

Графа е толкова секси!!! Обичам те!!!

епа койо му е сексито, на рапон меза.

На всяка статия за графа все един и същи бъзик пускаш. Ама тука вече останахме 20 души и си знаем номерата наизуст...

Приличат двамата на реклама на мебели в ИКЕА.

Графа, съвременна българска музика, успешен........ Все неща, дето или не се връзват или изобщо ги няма!

Пич,искрено ти завидях за това което казваш... Не е лесно да си намериш човека до себе си-от собствен опит го казвам... НАЗДРАВЕ от мене за този КЪСМЕТ!

Добре, то я ясно за PR-а ама поне това недуразумение на снимката плаща ли си добре ? Иначе ако ще и от чешмата да ми тече, ще си остане все същия лансиран некадърник.

Естественоооооо Кадърните сме тук, злобеем и се отегчаваме ;) Безплатно.

Че си недоразумение-ясно,ама що не ти виждам снимката дето си се снимал като недоразумение...

щото не е /или не се прави/ на певец, като това некадърно и късокрако връзкарче

Е и - нищо. Рекламка. Пиарче!

Е и?