Тим Бъртън и Хелена Бонъм Картър се разделиха

Режисьорът Тим Бъртън и актрисата Хелена Бонъм Картър са сложили край на 13-годишната си връзка.

Обратно в новината

Коментари - Тим Бъртън и Хелена Бонъм Картър се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубави съвместни филми, не може да не се отбележи.

Ох, къса ми се сърцеето!

ПОРЕДНИТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ИДИОТИ, КОИТО С НИЩО НЕ МЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ.

Ти си си избрал жъзможно най-подходящото име.... две огромни тлъсти НУЛИ

Теорията ми отиде на пух и прах. Аз смятах, че ако в едно семейство мъжът и жената спят в отделни стаи, а най-добре в отделни къщи, нещата са железни. А тези двамата, живеели в отделни къщи и се разделят? Май трябва да е и на отделни планети.

И аз имах същата теория, но за съжаление, тя се разби на пух и прах, още с края на брака на Моника Белучи. А толкова ми се искаше, поне това да е някаква рецепта, за да не си омръзват хората в брака.

Няма как да не си омръзнат когато не могат да се шегуват със себе си и смирението липсва. Няма щастие там където егоизма е движеща сила.

Най-добрия режисьор!

"Бъртън и Картър не са сключвали брак, но имат две деца" ... "Въпреки че двамата живееха в отделни къщи, бракът им беше считан за изключително успешен и стабилен." И последно - имат ли брак или нямат?

Не са имали официален брак,но по силата на Британското право(Common Law)са били със статут на брачна двойка.Държавните Институции и обществото във Великобритания и Ирландия официално признава всяка двойка,която съжителства заедно за брачна двойка!!!

Ама те не са "съжителствали" заедно - нали са живели в отделни къщи...