Най-красивите българи за 2014

Григор Димитров и Албена Денкова бяха избрани за най-красивите българи за 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивите българи за 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Албена е най-красивата с тези тънки устни,мале мила!А тенЕсистЪт Григор наистина заслужава приза си :)

Като гледам кои са избрани,съм спокойна,че аз и Грую сме най-хубавите...

Много успешни българи и двамата! Но и най- красиви, чак пъъъъък....

Абе вие снимките разгледахте ли ги ? С албена има снимано едно девойче с една зелена рокля, тя българка ли е ? Че е 10 пъти по-хубава...

Албена, красива??? Стига глупости!!!

Срам и резил, ако нямаме по-красиви хора в България от тези.

мен щом ме няма в тази класация - значи не струва! като застана пред огледалото ми е трудно да видя нещо по-красиво, умно и интелигентно от това, което се отразява в мнего... :-)

Браво! И двамата заслужават! И двамата ги харесвам! Стойнистни хора, които създават стойностни неща! Желая им здраве, дълги години живот. Щастие и късмет. Любов! Дано да ги намерят и всички, които пишат само гадости, ядно много, много им липсват и сикат да вгорчат живота и на другите - това не е праволния път! Намерете своя и стига сте си хабили енергията да плюете и пускате гадости!!! Успех Денкова! Успех Димитров! Вие сте добри хора! Останете такива!!!Това е вашата истински красота!!! И който не го вижда е слепец - в душата си!

Брей колко светци и колко моралисти са се навъдили по тия земи бре.... Ама нали си спомяте какво се казва в една книга... "Нека който е безгрешен пръв хвърли камъка".... Най-грозното е, че в действителност на повечето, слагащи присъди на човек, който дори не е бил в колата по време на въпросната катастрофата, изобщо не им пука за жертвите.... Това просто удобна причина да си излеят простащината и злобата върху поредния успешен човек..... да така е ... в България да си успял е престъпление...

НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА СИ ПРЕУСПЯЛ,НО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ТИ ПРЕДСТАВЯТ ЗА КРАСАВИЦА НЯКОЯ ,КОЯТО НЕ Е ! КАКТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА УБЕЖДАВАШ ХОРАТА,ЧЕ ТЕ С МАКСИМ СА ПОСТЪПИЛИ СЪВСЕМ ПОЧТЕНО КЪМ БЛИЗКИТЕ НА УБИТОТО ОТ МАКСИМ МОМЧЕ И РОДИТЕЛИТЕ ГОРСОВИ!

Даже Цачка Чачева е по-красива от тях!

Албена Денкова - красива?! Тя е с тънки устни, които, разтегнати в усмивка, образуват една тънка цепка...Безцветна жена, нямаща харизма, иначе на леда може да е страхотна професионалистка!!! Но само откъм технически умения!!! Откъм външност не е чаровна, не е запомняща се, не е атрактивна! Не казвам да си сложи кубиците силикон и да се натока като първа, с извинение, па.авра, не! Но казвам, че няма място в такава класация! Не е ли един от проблемите на България, че тук никоя жаба не си знае гьола, бе?! Някой в кометарите вече спомена онова вопиещо недоразумение Анита Мейзер, което, разбира се, още за кратко време ще обикаля из коментарите на стреснатите хорица, после ще изчезне от медийното пространство. Колкото е нелепа Мейзер като Мисис България, толкова и Денкова няма място в класации за физическа красота! Няма!

Даже Асис е по-красив от нея! Така де, колега!

Танев? Ти ли си бе, Тодоре? Гиди дърто .....

Да Да ... всички знаем показателите за красота в България Силиконови начервени джуки и съответните кубици по други места.... да живее чалго-мутренската култутра и проститутките вихрещи се под формата на водещи по разни телевизии.... А иначе чудесен ник... анонимен професор.... точно като останалите около 80% бозайници останали да населявата географския район между Дунав и Родопите

На мен пък по-интересно би ми било да класират най грозните българи - казвам го съвсем не на шега!!!!

И защо в тази класация я няма тая дето ни представи пред света-"Мисис България"-Анита Шмайзер, пардон Мейзер?

Григор може и да е красив, може да играе и прилично тенис, но поведението му спрямо България и възмутително.Леке, което забрави българския, живее на аванта при гудата и гледа максимално да се разграничи от България!Ей, хасковлиьо, стъпи малко на земята.Да си жив и здрав.

ами има орли , има и патки, не всички са родени да ходят по земята

Гришката си е келешче. А къде ходи-по земята.Ама той не го знае още.

Абсолютно съм съгласна с Оги.

Много сте злобен и комплетсиран! Направете и вие нещо като Григор и тогава пишете във форума, но не простотии!

Григор е звезда, защо да се търкаля като останалите пияндета и побойници българи- с това сте известни в чужбина.Жалки комплексари.

Ха-ха-ха, та тази ли е по-красива от мен бе, скопени разбирачи? Какво разбирате вие от женски....чар.... .. тръъъъът ..Ох...изпуснах се изотзад......знаете ние такова ...съвременните и красивите го правим често нестандартно и....тръъъъът ..айде пак , sory...олабили са ме много..тръъъъът... ооо, Мили Боже, трбва да приключваме..тръъъъът.

Като ти гледам простотиите ми се струваш доста далече от думите красива и интелигентна жена. С този речник най-много да стигнеш до някой бардак, а на Албена Денкова може само да и целуваш обувките.

...ама Албената е грозна, а Николета е красива. Ко праим ся?

Аз съм най-красивата , разбира се. Тази като е толкова неотразима, колко футболисти е обърнала? На моята сметка е половината национален отбор. Стигнах даже до втора турска и трета италианска дивизии. Освен това си имам и собствено предаване , т.е работя и с главата си , а не само със задни....ааааа, с краката си , искам да кажа. И въобще, много сте прости , за да ме оцените.

Как може да оценявате "Баба Яга" и" Красивия Принц" в една и съща класация !?

Много добре казано!!!!!!!!! :) Поздравления!

Тя първо е грозна, второ е убийца - на кой и какво платиха на журналята та ни я пробутват ? Да си оди при убиеца, ама и той не я иска, оти е грозна!! За Гришата , кво да кажем - он си епич!!

Стою

Грозни и неверни са думите ти.

...съм много убав, съм най-прекрасен, от ден на ден съм по-съвършен!

хахахахаха хахахаха хахахахахах

В Китай ( който ние смятаме за една безправова държава) синът на Джеки Чан ще отиде в затвора , защото "е предосравил помещение на лица употребяващи наркотици" . А в правовата европейска държава България, съпругата на един доказан убиец, избегнал правосъдието чрез даване на подкупи, ни я пробутват ежедневно като пример за подражание .

Стою

Хайде обяснете на мен - простия - освен размяната на телесни течности, каква друга връзка има тя с него?! Моля! Оня сульо - убиец (спор няма), тя убийца ли е? Трябва ли и тя да е в пандиза с него (той така и няма да влезе)? Кръвна родствена връзка нямат. Съпрузи са. (Са ли още?...)

Най-малкото това, че нейният баща му е дал да пие и не го е спрял да се качи в джипа. Друг на нейно място в дън земя ще се скрие. Пък Насито Карабойчева е много по-красива от нея.

В нормална държава щяха да преразгледат делото и въпросната щеше също да е подсъдима за съучастие в даване на подкуп!

изумена съм тази смешна статия. най богатите бългъри ли избирате или най красивите. Под достоинсвтото ми е да комнетирам тези двамата меко казано не хубави победители. аз съм много по хубава от таз албена а в моята рода всичките маже са по красиви от григор.... значи пак правити реклама на тези дето вече няма кой да пише за теях.

я веднага да навириш една снимка да те видим колко си хубава. И да те питам аз тебе, ти можеш ли да се чекнеш като Албенчето....малий, като ги вирне тия ноги право нагоре, като се развее оная ми ти поличка половин педя.... А пък ти - кво?

от кой род каза че си и къде се подвизава той, да намина да ги видя аз тези мъже-хубавци.

не те лие срам да изместваш главното тематично звено на разговора ни... Гнуся се от твойто предложеное. мажете от моят род са изстински изполини мусколести с далбоки плътни гласове.Като заговорят всички жени ако са жени потриперват от възбуда като чели по тях преминава ток но приятен ток. твойте думи и тази смешна статия са под мойто интилектуално равнище не знам защо се заминавам с вас изобщо

Абе, журналя, забравихте Боко, бе! Друг път, ще се скъсате да му ближете г-за, а сега - дори го няма в списъка. При мъжете той трябва да е .1 и никой след него да няма. При жените Фидосова е пълен фаворит.

Мая и Серго са доста по красиви !

Tazi ne moga da q ponasqm- muja osakati deca,a nie i dava me nagradi

албена е красива , има естествено красиво одухотворено лице и европеиско излъчване , но в българя такава визия не се котира. а григор е толкова готин че се котира навсякъде , даже и при маша .

Как е възможно в класацията да не присъства най-готиният български мъж Иво Аръков?

Мъж ????

А....Не съм доволна!А къде е Митю Пищова???...

Защо мен ме няма?

Еее защо я няма мис Тоца перничанката разочароващо е !!!!

Я сега да изберем между леля Албена и ... да речем Александра Жекова!

С избора на тези "красавици" и "красавци", особено красавецът П. Москов, направо утепахте жабоците у гьолО! Не`ам думи и дъх! ДругиОт път да избЕрете Цвъко Цвъков (сещате се нали) и Тетка Татева за красавците на Блъгария! Да не пропуснете и Вожда, Плювню, Сталинка, Микоу и Тити Папазгьола! Дерзайте, кретени - избирайте себеподобните си!

Безсмислена класация! Със същия успех може да класирате и кой от тях снася най-голямо... го*но!

Отличен избор. Те са лице на България. Заради тях се издига българският флаг.

щом тази баба яга е красива,представям си каква ще бъде"мис българия".трябва да е погрозна и от смърта.

Как е възможно Албена Вулева да не е сред призьорите?!?!

Че са красиви, няма съмнение. Според мен има още много красиви българки и българи, но просто не са под светлините на прожекторите и ги познават малко хора. Вярното е, че в сравнение с много други етноси, ние сме подчертано красиви, но не винаги успяваме да го демонстрираме по подходящия начин. Весели празници и повече самочувствие, скъпи българи!!!

поддържaм за григор - да, симпатичен е, млад, земен, способен - доказа се, браво - за албена съм абсолютно против, защото славата и бледнее пред престъпленията, които извърши пияния и мъж и тя не се отказа от него, навсякъде по света коментираха тази неина"странност" - а за красота изобщо не може и да се мисли, колкото и да ни я натрапват, хората не са слепи

Аз пък не мисля, че Григор Димитров все още заслужава да е в класацията. Нито е все още толкова известен по света, нито има някаква титла все още.

Но пък фукнята е голяма, скоро ще му трябва преводач.

Бреееееей! ми Аня Пенчева?!

Тя не одъртя ли вече,стига толкова с нея, има и други........то пък един символ,жена като всички осатанали жени,не я намирам по различна и тя носи п..........като другите жени.!!!!!!!!

В България щом някой стане известен,веднага става и най-красив.пък и само спорт,е стига с тоя спорт,дайте някое научно постижение.Аз например обичам да чета и да гледам хубави картини .Спорта не ме вълнува хич.

Браво, най - после двама българи, които будят само позитивни представи. Дано има повече като тях.

Четейки писанията, човек за съжаление остава с впечатлението, че злобата у българите е мнооого повече от красотата! Как е възможно да плюете Албена, която няма нищо общо с това което сътвори мъжа и?! Има много "изумени"! От какво бе, нещастници! Поне на Коледа да бяхте се спряли - стига злоба! Усмихнете се и бъдете добри! Ще ви бъде от полза!

Красива е жената, стига сте плюли злобари такива. Големи моралисти се извъдихте в тази държава. Жената ни донесе световна слава, Григор също. Трябва повече уважение. Тя не е отговорна за дейстивята на съпругът и.

Ако имаше малко срам, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ НЕ Е ВИНОВНА лично тя, нямаше да се показва на екран, за да припомня на почернените семейства как си гледа живота и събира награди, а на всичкото отгоре НЕЗАСЛУЖЕНИ награди!!! Посредтвена външност на посредствена личност, която е лишена от капчица морал!!! Явно е, че си умира "да я дават по телевизора"!!! Нещастна история! Бляк!

Защо не виждам в класацията кривогледия плешив секс символ от миналото десетилетие Митьо Фибата...

Това класация за най-красива съпруга на убиец ли е?

За Григор съм съгласна, но Албена? В ансамбъла има поне две девойчета много, ама много по-красиви от нея.

Тази ли кела я намират за неземна красота? Има нелекуван базед, тънки змийски устни, крив патешки нос, кариозни жълти криви зъби със захапка на булдог. Погнусила е всеки нормален мъж.

Ти скоро си се гледала в огледалото и описваш какво си видяла там.Погледни се още веднъж за да видиш и душевната си грозота.Тя е най-страшна.Как го живееш този живот?

А от Денкова каква само душевна красота струи! Убийци, подкупили корумпираните съдии, за да са на свобода! Направо неземна, кристална душевност!

Не се учудвам ,щом преди години Азис и Слави Трифонов заеха челни места в класацията за стоте най достойни българи .

То е убавиня, то е чудо. Направо да си ги боднеш на елхЪта вместо ангелчето, горе на връо елхови!

Тая да се върви при пияния руснак и да не се мерка тук никога, за да не напомня на престъпния си съпруг.