Княгиня Калина празнува в Мароко

Княгиня Калина отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в Мароко.

Обратно в новината

Коментари - Княгиня Калина празнува в Мароко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си спомня сватбата: в гората, в хотела на Косьо самоковеца (на негови разноски), с цигански чалга оркестър, кючекини танцуващи по масите и меню: лозови сърмички и кисело мляко с боровинки (брани от ливадите наоколо за без пари). И по горските пътеки пристъпят плахо и смутено се усмихват дами с костюми като за прием при Елизабет, със шапки с перца..... Е, има да разказват и на внуците за горската сватба и диваците от балканите. И всичко само заради дЕдо, който честно си каза в едно от първите си интервюта в България: "Аз съм стиснат." Като гледам цЕлата рода са такива и нищо не се е променило оттогава.

... Честит рожден ден на прекрасната ни Княгиня Калина, с пожелания за здраве, и бъдеще, което им се полага по рождение! За малкия Симеон-Хасан- светли бъднини и много обич!

ако спечели участието си в бг сустав на конкурентни начала и има класата да донесе медал, нека да участва, само че без несуществуващи титли, моля. ако не става за медал, и не се е конкурирала за мястото в булгарскя сустав няма никаква причина да участва.

TIREX

пак да натъртя- никога нее коронован, никой от децата му няма право да бъде коронован. И още цар е длъжност а не титла!

Моля, обърнете внимание: изучавала "История на изкуството" в Лондон. Това не означава ли- учила, недоучила? Подобно беше и образованието на царя. Учил някъде, но не завършил. Ега ти и аристокрацията без висше образование. Но те така са научени. Че на тях всичко им пада от небето.

то пък и едно учене...

поне бай Тошо си ни беше професор

И тоя е цар, колкото "цар" Киро! България монархия ли е? Не! Ми тогава на кой е цар? На шепа малоумници, които с умиление си мечтаят да ближат подметките на един измамник и комарджия, който докара едни юпита, загробили България със дългове!

Абе бащата на тоя гаргамел от снимката не докара ли ЕРПтата?

Най-хубаво изглеждащ човек в този дом е доня Маргарита. Има финес жената и чар. Останалите, вкл децата и нямат тази визия.

Древните кралски родове и до днес управляват света.Но вече нахитряха и слагат марионетки президенти и говорят за демокрация и други лъжи с които манипулират стадото.Да крадлив дедо е малко западнал,но е тяхна кръв.А кръвта в родовите и кралските фамилии е всичко.Дедо е братчет и с английската и датската и де що се сетиш крале и кралици.Неговата фамилия-Куборг е една от 13 управляващи земята.Ащо в Мароко.Да сте се замисляли защо Саудитска Арабия,Дубай,Кувейт,Йордания,Мароко ,са стожери на "демокрацията",защо Обама прави реверанс пред краля на Саудитска Арабия/имаго в тубата/-видна демократична страна.Защото тези страни ги управлява древен израелски род,изповядващ исляма-първи рода с Детето на Давид /Даутоглу/в Турция.И така Китното Муньос е рода на Хасан краля на Мароко.За това детето се казво Симеон Хасан.Калина е женена за мюсюлманин.България драги ,е сложна и етнически и религиозно.Дедо се подсигури.Това е като Семитката Катрин-принцесата на Уилям,с доза евреиска кръв достатъчна да и признаят израелското потекло.В тези среди нищо и никой не е случаен.И истината е винаги на 180 градуса от това,което показват на плебоса.

абе така е, за парата няма комунизъм, няма закони - те надживяват всяко време.. а за обикновенния човек Белене и трепане. Обаче официално фамилията се закрива 1918 година, така че бъдещите деца не съм сигурен дали може да са князе, царчета и кралчета.. Основател: Ернст I (херцог Сакс-Кобург-Гота) Основавана: 1826 Разпадане: 1918

Има и друга причина да празнува в Мароко,НЕполитическа,и тя е,че едни вещества,на които тя е голям фен,там са разрешени.

Децата на Симеон -синовете и дъщеря му НЕ СА никакви князе....респ. княгиня....Тъй като:Бракът на Симеон с Маргарита е морганатически.....Маргарита НЕ Е СЪС СИНЯ КРЪВ....т.е. потомството им НЕ наследява престола.... Наследници на престола са двамата синове на сестрата на Симеон-Мария Луиза....тъй като те са от неин брак с германец със синя кръв....но те като гледам нямат претенции....

Каква княгиня е тази ,бе и кой я произведе като такава, и ако е (княгиня на православен народ )каквато не е , що ще в муслиманско Мароко да си празнува .....

Княгиня е! И се казва Калина! Внучка на Цар Борис III Обединител! Дъщеря на Цар Симеон II! Сестра на Кардам, Кубрат, Константин и Кирил - български князе! Прекрасни български имена! Великолепна българска царска фамилия. Бог да бди над тях и да ги пази! За по-доброто бъдеще на България!

Отдавна няма значение и отменено задължението за брак от кралско потекло.Умишлено се женят с не синя кръв ,за да не се женят братовчеди и поколенията да се израждат!

Естествено, че са князе. А твоето е да завиждаш, мравко незначителна.

Децата на Симеон -синовете и дъщеря му НЕ СА никакви князе....респ. княгиня....Тъй като:Бракът на Смеон с Маргарита е морганатически.....Маргарита НЕ Е СЪС СИНЯ КРЪВ....т.е. потомснтвото им НЕ наследява престола.... Наследница на престола са двамата синове на сестрата на Симеон-Мария Луиза....тъй като те са от неин брак с германец със синя кръв....но те като гледам нямат претенции....

Изобщо не си наясно с потомствата!Симеон е законно коронован за цар от патриарха,но със смяната на политическия режим,според проведения референдум монархията е заменена с народна република,без да му е отнета титлата (царя в изгнание).Ако върнем монархията,което няма как да се случи,царя си взема царството.Дори и в Германия въпреки демокрацията,титлите не са премахнати.

И що ни занимавате с тая?????

Този паразит, който не е работил 1 ден в живота си, по-добре да не представя България, пак било то и на конни състезания. Титлата княгиня е добре да се пропуска - не сме монархия от 1944 г.

щото пък българите са работили,хаха,само дето на краденето викат работа,това "работят"те

КЪМ ТО Обикновено крадецът вика "Дръжте крадеца!" Явно добре си запознат с кражбите на майка ти и баща ти в ТКЗС-то и още ти е мъка,че вече не могат да крадат ,а ви се налага на цялото семейство да работите.Освен,ако не сте се вредили за някаква пенсия "по болест",какъвто е навикът на селяндурите-апашаги!

Княгиня на кое царство е тази особа, че ни занимавате с нея? В никакъв случай не е на БЪЛГАРСКОТО. Празнувала в Мароко, значи е мароканка. Като гледам името на детето и Симеон-Хасан, почвам да се питам какво ли не.... Аман от Крадлив дедо и родата му!

НЯМА ЛОШО НЕКА СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА БЪЛГАРИЯ. ПОНЕ ПОКРАЙ ТЕЗИ НАШИ ЛИЧНОСТИ НЯКОЙ ДА ЧУЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. ЧЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ НИ ЗНАЯТ САМО ЗАРАДИ НАШИТЕ ЦИГАНИ! АМАН ОТ ПРОСТОЛЮДИЕ...

...мдаа, вървя значи из залите на Националния исторически музей....стигам до една зала, където са изложени предмети принадлежали на именити българи от 20-ти век. Гледам - на една витрина стои импозантно костюм на великия Борис Христов от еди-коя си опера.На друга - скафандъра и екипа на първият ни космонавт Георги Иванов.До тук, добре. И изведнъж, о, чудо на чудесата - на една от витрините гледам една рокля, сватбена рокля.На табелката чета - сватбената рокля на Калина Сакскобурготска/не съм сигурен дали така се изписва фамилията и/. Кой изрод питам, коя мизерна и долна душица, кой лакей се разпореди, в залите на историческия музей, редом с реликви на велики българи да бъде изложена роклята на тази??? Искам да ви кажа - ордените на прадядо ми, който носи 50 години в тялото си куршум от Балканската, медалите на баща ми по-заслужават честта на красят витрина в този музей, отколкото някаква рокля от някакво тържество.Какво общо има тази особа с България!?!?.... и най-важното - що е сторила за Отечеството ни любимо???

Абе, благодари се, че боксерките на Китин Муньос след едногодишно мореплаване не са изложени там, че да видиш тогава:)

От къде ли си е купила носа ? И защо е сменила чудесния сакскобургготски нос с това дефектно нещо ?

От Майкъл Джексън! Как от кого?!

Казват, че кокаинът не прощавал

Тъп народ, бре. Вместо да се гордеете с историята си и да уважавате царя и дъщеря му, всичко пръскате с кал и се търкаляте в нея. Като свине.

Чакам да ми кажеш за чия история става въпрос. Защото Калинка Гнякинка не е моята история.

Абе то много хора биха ги уважили и царя и дъщерята, ама не им е паднало

... твърде вероятно е, това да е резултат на някакъв сбъркан ген, но и комунделите допринесоха много в тази посока. Изтребиха българската интелигенция, петдесет години налагаха на народа просташкия дух, на който бяха носители...и това днес са последствията. След като 50 години, налагаха комунистическата доктрина, че като хванеш от полето няколко овчари, от заводите няколко тъкачки, строители и т.н. пролетариат и ги пратиш в Народното събрание, те тутакси се превръщат в управленски кадри, готови да създават закони и правила в държавата... и ето го днес резултата...всеки средностатистически индивид се чувства в правото си да изказва мнение за Царските родове... тъжно но факт

НА КОГО Е КНЯГИНА ТАЯ?НИКОИ НЕ ИСКА И ДА ЗНАЕ ЗА СЕМЕИСТВОТО НА МАДРИТСКИЯТ КРАДЕЦ.НЕ НИ ОБЛЪЧВАИТЕ С ЖИВОТА НИТО НА ТАЗИ НИТО НА АНГЛИИСКОТО КРАЛСКО СЕМЕИСТВО.ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ПРОБЛЕМИ В БЪЛГАРИЯ.

За кръвосмешението в техния род всички знаем, ама тоя нос... Като завали и ще вземе да се удави.

То "Хан Тукту" от форума, е повече хан, отколкото тая от снимката е принцеса ...

Да ама Тукту не мое да язди кон и бабичката му не е изследовател мореплавател

язди, но трудно яха коня и много бързо пада от него.

Какво толкова коментирате носа й на тази? Без пари толкова.

ТАЗИ ДРОПЛА Е КНЯГИНЯ,КОЛКОТО АЗ СЪМ "КРАЛ" НА ЛУНАТА!!!ПИТАМ: КАК МОЖЕ ЖУРНАЛИСТИ С ТАКЪВ РАНГ ДА НАРИЧАТ ТАЗИ КНЯГИНЯ???

Кралски ососби не приличат на нищо. Това са само лица, които по наследство олицетворяват монархиите и обикновено са средно статистически хорица, та дори и по-долу.

Не ни промивайте мозъците с частните дела и живот на разни утайки. През руК-а ми е за такива като тази- дьо Муньоси, мореплаватели и разни плешиви старци за 800 дни. Фукофф.

Какви княгини, какви царе, какви 5 лева. Ако борис искаше да продължи този цирк за един час щеше да короняса Симеон или сестра му.... Така че тези паразити титлите им струват толкова точно колкото и на Цар Киро и негова семка....

Празнувай, миличка! Пари сме ти дали достатъчно. Като свършат - пускате резачките за дърва и пак ще текнат.

Носа и като на Майкъл Джексън да го е*а ;))

Всеки момент ще капне...да ге.

Искрено се интересувам, къде мореплава и какво изследва този човек? Мисли си че още има неоткрити острови и континенти ли?

Съвет и то най-искрен!!!Спри да мислиш,не ти се отдава!Да откривал неоткрити КОНТИНЕНТИИИ,Господи събери си блондинкитеееее!!

Все пак не ми отговори. От начина ти на изразяване изглежда, че знаеш с какво точно се занимава. Просветли ме!

Абе не пише нищо какво работи, какви интереси има в живота, дете, коте ?! Имаше една приказка, че някои хора оставят нещо след себе си в този живот само когато клекнат...

Х А Н А Л .... н а т а кногиня!

Много плебеи, много нещо се навъди във форума, бря. И все специалисти по царските работи. Цар е нещо като титла, а не служебно име, което се дава или отнема. Ако царят напусне, казват му бившият цар, нищо, че няма царство. Нещо като доктор или професор.А неговата дъщеря по рождение носи титлата княгиня. Дори и носа и да е сбъркан малко, тя пак си е княгиня. И за сведение, спомнете си, който държави са монархии и сравнете техният стандарт, с нашият републикански стандарт. Забелязвате разликата-нали? А също така, в чия полза е?

Защо Сакс Кобур Гота кръсти внука си "Хасан"?! Аз ако съм на внука един ден шъ съ откажа от дедо. Въпросът ми е сериозен, защото навява и намирисва на нещо, за което сега не се усещаме.

Дадохе ли му шанс, дадохме му. Какво направи - докара Бойко Борисов. Човек, независимо дали цар или пъдар, който лансира в политиката лица като г-н Борисов са меко казано изроди. Сенюр господин дон другаров.

Княгиньо ,да си жива и здрава и винаги да бъдеш БЪЛГАРКА и да държиш на БЪЛГАРСКОТО ,както винаги си го показвала и да учиш малкия на БЪЛГАРСКИ език.

Гнусни твариииии!

"княгиня" и на кого??! И тоя "известен мореплавател" Муньос. На кого е известен и с какво-"открил" далаверата Кобургготски на наш гръб? Айде Асане у лево, ама по далече от България, заедно с крадлив дедо!

Каква княгиня е тази, като самата не се чувства такава. Повече е мароканка отколкото българка, която не знае и дума български. Какъв е този слугински манталитет да се величаят измислени царе, князе и княгини. Спорно е каква кръв имат, но се видя какъв крадец е баща и.

Тази на кого е княгиня? Или не задавам правилно въпроса?!?! Доколкото знам България е парламентарна република, нали така?!?!?

Празнува в Мароко, защото масрафът е платен от кралското семейство. По същата причина "престолонаследникът" е кръстен Хасан (на бащата на сегашния крал на Мароко) - заради прещедрите суми за малкия Хасанчо и майка му, и дЕдо му. То бива, бива ама такива авантаджии (цялата фамилия) рядко се виждат!

В българската история има само една истинска БЪЛГАРСКА княгиня и това е Райна! Писна ми да чета за невероятния живот на на някави измислени особи от целия свят. За да заслужиш титла не трябва да наследиш кръвта на еди-кой-си, а да пролееш своята в името на нещо велико, на родината, на народа. Не е ли така?

Разбрах защо Росен (ББЦ мин. на вътр. раб.) ме кара да му викам "О, мой Принце!". Ми те в - нослетата им погледнато - е видно, че са като близнаци Калина и Росен.... на татко Симеон - казино - бардашки - рожбетата, знайни и не чак толкова такива.

Ако от омразата можеше да се прави ток щяхме да сме уважаван износител. Ние сме известни като държава където само царят й е безимотен. Въобще всичко ни е според заслугите.

цар имат овцете, свободно мислещите хора живеят без паразити с измислени титли

Да, и затова ние сме отхвърлили монархията. Ако отхвърлим и от негативизма ще усетим по-приятно свободата.

На кого му дреме за тая пача!

Кралските династии са се изродили поради кръвосмешения.Резултатът е видим.

така е, на май тук сучаят е различен-отмъщението на пласт. хирург

Кой се е изгаврил така с носа й? Може да влезе в ТОП 3 на най-лошо направените ринопластики.

Уважаеми... редактори, нали се разбрахме миналата година: - че н. величество и княгини в България - НЯМА!!! Моля, друг път не пишете за царе и княгини! Благодаря!

Предполагам,че е осъдила пластичния хирург!

Тая на картинката е толкова княгиня колкото и аз. Егати фалшивите титли.Аз поне имам българска кръв ,а това чудо няма и капка.Защо ли се натискат толкова?

Ама много ли си сигурен? За българската кръв дето си имал де.

Много странни коментари има тук.Коментари на ЦЪРВУЛАНИ! Семейството на Симеон е с международен авторитет, уважавано и прието от аристокрацията в цял свят. Връх на простотия е, човек да се подиграва с тях.Добре, че има такива хора, за да могат по света да разберат , че България не е само простотия и цигания.

Ти да не би да смяташ "царското" семейство за българи??? Та те не мога да говорят на български дори. Симеон срича като първолак, Маргарита и Калина не могат да обелят дума. Ти обясняваш, че те били БЪЛГАРИЯ.

Навярно са ходили при един и същ пластиченхирург с Росен Петров. Значи и тя като татко си няма висше. учила тук,учила там..

А малкия Хасанчо как е, бъдещия цар на България Хасан две