Джулия Робъртс: Трудно стана в Холивуд

"Когато аз пробивах в киното, в Холивуд бе значително по-леко, отколкото сега", смята Джулия Робъртс.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс: Трудно стана в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pretty woman 90-та година. Любимка ми е от тогава. Жалко само, че вече годинките ни станаха в повече.

Джулия Робъртс наистина е много хубава, земна, със слънчева очарователна усмивка (не казвам красавица). Освен това е талантлива - не случайно получи и Оскар.

ХУБАВА! Каквито и кусури да й намирате! Не някоя стандартна сладникава хубавелка, а своеобразно ХУБАВА!

жал ми е за вас, както беше казала една. седите си в къщи - прекрасни, млади и талантливи с единствено удоволствие да оплюете някого.

Тази кела има прекалено голяма и разчекната уста като на жаба, шията и е къса а главата и е несъразмерно по-голяма спрямо грозното и кльощаво кокалесто тяло, в погледа е кривогледа и има вид на токущо избягала от психиатрична клиника. Вечно са хили като олигофрен, просто има нужда от лечение това погнусище посмешище.

а ти Калдирчева тъпа п-ко виж се първо ти на какво си заприличала и тогава говори за най великата и красивата жена на света, айде чао и отивай на село

Какво и е великото и красивото на тази копелана ??? Погледнете я в профил за да видите че има гърбица като на костенурка. Всеки нормален мъж би повълнал от тази гнусница, но явно Вие не принадлежите към нормалните мъже след като не виждате очевадното.

Ха-ха. Пропусна за цвета на кожата - кереч. Нали го пишеш често това.

Извинявай, но какво значи "кела"?

Когато не излизаше от леглата на продуценти и режисьори , ти беше по лесно . А сега като наближаваш петдесет , започна да мрънкаш .

Митак, ти да не си го играл "СВЕТУЛКА" , че ви толкова вещ по въпроса с "леглата" и "продуцентите"?! То ако с едно посещение на креват се става талантлив....................България ще е пълна с таланти!

Не е безинтересно да се знае броят на мъжете, минали през леглото и. Ако тя е красавица, то как да наречем тогава Дему Мур и Катрин Зета Джон, като млади. Има баят разлика между тях и Джулия.

А сега Катрин Зита Джоунс стара ли е? И грозна?

Ами да, в сравнение с преди, когато беше млада и хубава, сега е поостаряла и понамалила хубостта. Ако кажа погрозняла няма да ти хареса, затова казвам понамалила хубостта! Природен закон, за съжаление!!!

Деми Мур преди операциите не е била ама въобще типична красавица. Сладурана със сини очи, леко закръгленка даже, но красаваца...

Деми Мур е с кафяви очи :-).

има страхотни американски филми скоро гледах ТЯ, но бг е прекалено глупав за тях , той дори филми не гледа само ракийката и салатата

Да и аз много харесах Тя миналата година, изобщо 2013 си бе голямо изключение, хубави филми пуснаха. Но за 2014 -та, освен Игра на кодове има ли нещо което истински да си заслужава. Даже Интерстелар не бе това което очаквах..

по мое мнение Люси бе филма на 2014-та

дама винаги я гледам с удоволствие

Ми да одят и да копат портокали у Флорида.

Лигата за защита на алигаторите протестира, че подплашват добичетата с убавия си вид.

М, даааа и у Флорида явно вече е трудно.

Суетата беше един от 10-те гряха май

7

Не е станало трудно, ами одъртехте. Я питай младите си колежки, дето са по на 25 години дали им е трудно

Предполагам, че Вие сте еднакво хубава с десетилетия и някак си владеете силата да не одъртявате?!?

ще ти кажа. Мъжо ми ме опъва редовно, затова и кожата ми е опъната до скъсване и младея и хубавея вече четвърто десетилетие. А откак ме захвана и комшията и походката ми се промени - сега припкам като козичка. Пък ти си прави сметката чадо, то не става с помади, требва си калъп.

А кога точно беше хубава жена? Не се лъжете по заглавието, хубава - колко да е хубава с ходила 45 номер

Я помисли поради каква причина носи такъв номер обувки?

И най-вече една немалка торба пари за реклама. Има немалко ниско-бюджетни филми, които остават незабелязани, тъй като не могат да си платят за реклама.

И тук стана трудно вече да се намери новина за любимеца на всички българи БЕДРО ХАЛВАДЖИЯН, ама нейсе, ще търпим....

Чаровна!

Сладурана! Честничко е говорила, единствено ми се струва, че е забравила да спомене, че в Холивуд вече се произвежда само "боза". Никакви нови идеи няма, демек трудно е :(

Вече не се правят и интересни филми. Само франчайзи с безкрайни поредици, наблъскани с безброй лъскави ефекти, банални и наивни фрази.

Хубави филми колкото искаш - само че в БГ по тъпите молове дават само най-големите бози. Каквато публиката, такова и качеството на филмите....

Явно ти си един от тъпите зрители, щом имаш такъв поглед върху случващото се в моловете.

ЕЛА В БОЛИВУД МА ДУША , НАЙШ КОЛКО Е ЯКО

Няма стойностни филми, само изкуствени рисувани образи с много ефекти и техника-така е по-евтино. Няма място за живите талантливи актьори за съжаление!

Всъщност със специални ефекти и "техника" е доста по-спъпо.

и по-тъпо!

можело да съсипе кариерата на някоя млада актриса, а ня някой млад актьор не може ли? баси и феминистките изказвания аман от вас...

Също така много се напълни с еврейчета. Вече ако не си от тях, просто забрави за кариера.

Има и много сциентолози...

Евреите са създали Холивуд! Виж Метро Голдуин Майер и другите студиа. Всички са ги ръководили евреи. Даже в един документалин филм казаха полу на шега, полу на истина, че Холивуд е отмъщението на евреите - те показват един измислен идеален свят, в който винаги накрая има Happy End. Нещо, което в реалният живот рядко се случва. Но така зомбират зрителите ...

отделно едно време актьорите не са печелили толкова много, колкото в днешно време. Големият пай са го прибирали студиата, а актьорите са се радвали на славата. И затова много актьори не са били евреи...

Преди години, когато тази чаровница започваше, в Холивуд все още имаше място за неевреи. Евфемизмът й "напълни се с кофти хора" ми хареса :)

направо ги е посякла с това, хехехе

Навярно след години ще имам като нейната кариера, щото сега всичко, което искам е да си плащам наема...

Само се пази от кофтито хора и не слушай съвети от актьори и ще успееш. :-)

Сигурно е така. Но на една ХУБАВА и талантлива жена, според мен не винаги и е трудно.

И ДО ДНЕС СЕ ЧУДЯ НА ТАКИВА ОПРЕДЕЛЕНИЯ! НЕ Я НАМИРАМ НИТО ЗА ХУБАВА,НИТО ЗА ОСОБЕНО ТАЛАНТЛИВА. ИМАМ МНОГО ДРУГИ ФАВОРИТКИ !

Еееее за хубава ще ме прощаваш... Колкото за талантлива не му разбирам, ама толкова филми...

А защо забравихте, че брат й Ерик Робъртс (май така се казваше) добре е подпомогнал сестричето си да пробие в Холивуд! Така че, както тук, така и там, освен всичко останало, се изискват и връзки!!! Аз също не я намирам за красива!

Никъде не видях да се казва "изкустово". Само "бизнесът".

...колко си прав...но това е света сега- пари

То да беше само в Холивуд така па добре щеше да е...то във всяка сфера стана така!