Най-зле облечените звезди на наградите ”Оскар”

Лейди Гага беше начело на звездите, избрали дръзки тоалети за червения килим за наградите "Оскар", които не оправдаха риска, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Най-зле облечените звезди на наградите ”Оскар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Скарлет не съм и фен, но този път изглежда повече от добре, като изключим позагладената прическа, която се носи само от уайт-трашовете тук, т.е. носеше преди няколко години.

кой тъпак реши ,че не са добре облечени,оня с големия задник Мондю ли я да се погледне в огледалото борсук

Не съм съгласна с критиките към Скарлет Йохансон и Гуинет Полтроу - и двете са стилни с тоалетите си, а новата прическа на Скарлет е много свежарска.

А, беше време когато Оскарите бяха филмово събитие! Ако имаше впечатляващ филм нямаше да се занимават с аутфита на присъстващите!

Тези зле облечените, веднага да бъдат разсъблечени! .... А?! Ама то няма какво да им се съблича?!

Суета на суетите! Човек трябва да е доволен, че има какво да облече, къде да подслони глава, какво да яде, че има приятели и живее в мир и радост. Другото са пълни простотии, които луцифер използва за да си играе с човешките съдби. Опазил ни Бог от такива.

Зле облечени са тези, които се обличат стилно и прилично. А тези, които си показват атрибутите, с иконите на модата. Тури му пепел на извратения свят в Америка.

.... са иконите на модата .....

Че на Скарлет какво й е? Даже разхубавена ми се вижда и то доста.

Модните критици виждат едно, писарушките от разни издания друго,зрители и читатели трето.Всеки според вкуса си.А модните критици са далеч от възпитаването на вкус- за тях всичко си е бизнес.

Въпрос на вкус

Забелязвам, че и на оскарите и на грами, единственото, което се коментира са тоалети, бижута, суета. Къде е киното? Къде е музиката? Това ли е съвременното творчество? А Скарлет и гола да дойде, и в чувал, дори.. няма да я върна

Гуинет Полтроу е прекрасна и печели суперлативи в чужди издания, къде пише, че е зле облечена?

Панаир на суетата - това е! Холивудските хазарски боклуци се фръцкат

Е ще прощавате, ама за Гуинет Полтроу, пък хич не сте прави!! За пехотинеца с голям ханш Скарлет Йохансон, обаче се съгласявам на драго сърце!

Пехотинеца с голям ханш ?!?! Боже,женската завист няма граници

Горещ съвет към Калоян: Научи българската граматика и преди да изразиш компетентно мнение, използвай пълен член, когато е необходимо!!!

Интересно защо сте цитирали британския аналог на вестник Уикенд (Дейлито)..вместо да цитирате модни списания за това кой е бил най-добре облечен....защото според Vogue, Vanity Fair, Harpers Bazaar Лейди Гага е една от най-добре облечението. Същото казват и от Fashion Police - Най-известното шоу за критика на модата на звездите...

Най-добре облечена беше наша Ирина Шейк. Толкова стил и изисканост имаше в балната и супер рокля.

От показаните всички са хубави и различни-на мен ми харесват.А Скарлет е направо страхотна.Прическата я прави много млада,самоуверена и шик,роклята и отива много,а изомрудения цвят и подхожда,огърлицата е стилна и модерна-какво не и харесват на тази жена-просто е чудесна.Хора разни-разни идеали!

Еми ниска и трътлеста е. Сега,че с токчета и много грим е направена и друг въпрос....

Нещо си зле със зрението! В сравнение с Гага-та, Дюверней и Морец на снимките тук, Скарлет ми изглежда направо елегантна. На снимките, показани в новината, дирниците на гореспоменатите ми изглеждат по-големи от на шести полк тупана! Ха, ха, ха....

пак не кореспондира със съдържанието. Скарлет била най-лошо облечена заради......прическата и бижутата!

На мен пък много ми харесва. Пълни глупости. Ако са голи, що са голи, ако са облечени, що са облечени... Няма угодия, туй то...

Най паднах от коментара за Гуинет... приличала на Барби... басимо и гадното :D

Само на мене ли Джарет Лето ми прилича на Кончита Вурст?

Хаха,тези поне са облечени и дори хубаво.Ненужна статийка:)

Люто се извинявам, но написаното е изсмукано от пръста. За много малки изключения, този път всичко е стилно и не е лишено от вкус, но явно на някой липсва роклята от пържоли на Гагаи разголените до пъпа деколтета, за да се задоволи нечий извратения вкус.