И Дауцен Крус напусна Victoria's Secret

Супермоделът Дауцен Крус е втората манекенка, която прекратява своя договор със световноизвестната марка за бельо Victoria's Secret.

Обратно в новината

Коментари - И Дауцен Крус напусна Victoria's Secret | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие ми съсипахте деня направо. Как може от сутринта тавиз "новини"?!

Светът е пълен с... красиви лица. Млади, свежа плът. Ще подменят стария реквизит с нов, по-евтин. Освен това, дрехи и козметика могат да се рекламират цял живот (пример - Анди Макдауъл), а бельото е до време...

дори сред топ моделите рядко има такива красиви жени!

тази кела добре че напуска, изглежда като манекен на Освиенцим

Какво е "кела"? От коя дълбока провинция сте?

софия

Там живееш, от къде си те питат?

Лелееее и ся на к'во да лъскаме бастуна? По-добре акции на Левски, ако са с лика на Батков :-)

тези от "секретите на викито" ми изглеждат напълно еднакви, то и под тия кичозни гащи как да ги видиш и запомниш.А за тази, ами просто ще я заменят със следващата еднотипна.

Вече е на 30 какъв модел, ако тя не се откаже сама тия от ВС ще я натирят тая баба.

Ти си баба в мисленето си. Първо, топ моделите имат по-дълга кариера от останалите. Лима и Амброзио са по-големи, но още са най-печелившите лица на марката. Хайди Клум беше лице на бранда до 36-38 год. А и жените са най-женствени именно след 30. 30-35 г. е най-сладката и красива женска възраст. Така че, млади момичета и мили дами - не допускайте да сте неосъществени и оклюмани на 30... Станете жени, майки, в краен случай ако не успеете - може и мръсници, но не бездействайте :)".

И какво като е на 30?

Абе кой ти говори какви били жените на 30 бе кифло :) Става дума за модели, не за жените въобще..Тя и баба ти Лили си има качества ама си е бабишкера.

Туй младите какво се научиха само пари да искат.

дебеланка

Хубаав жена , наистина...няма нищо общо със вида на анорексичките Амброзио и Лима...а още повече - лицето и е наистина красиво, а това е най-важното за една жена-одухотворено и красиво лице...

Ейййй, това е истински красива жена. Откъдето и да я погледнеш е самото съвършенство. Тук дори не са подбрали най-добрите й снимки. Наистина има едно невинно и ангелско излъчване, подходящо за името на марката.

Интересно и жалко е как на фона на милиардите живеещи в крайна бедност се плащат милиони на разни рапоретини, за да се разхождат по гащи и кичозни крилца.

Демокрация и еврогейски ценности, дарлинг. Западния човек не се кефи на забулени девици, а на разголени шафрантии, защото е напредничав, самодоволен и има достъп до антибиотици.

Ами не, никак не е интересно, нито жалко. Това е пазар не е благотворителност. Достатъчно милиардери си раздадоха до цент богатството като Бил Гейтс, Майкъл Блумбърг и т.н., но да са прокопсали бедняците? Не. За съжаление благата са ограничени и този за който няма, не му е виновен тоя дет има. Ще си дават милионите за каквото си искат.

Абе, раздали си до цент, мечтай си за тяхната лицемерност. Бил Гей си раздал богатството, а все си стои най-богатия. Е, сигурно пуска някой долар, колкото да си лъсне имиджа.

Руиз

-Eхаа- Да, съгласен съм.

харесва ми като душевност и вътрешен мир! ще се примиря с външността!