Черна пантера нападна Кристо и Кристин на снимки

Рапърът разкри, че по време на фотосесията му с приятелката му Кристин за новата им линия бижута, е бил нападнат от рядък вид черна пантера.

Обратно в новината

Коментари - Черна пантера нападна Кристо и Кристин на снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другия път за още по-оригинално иди направи чикия на слон - да може да те стъпче като червей, какъвто си! Дейба и боклуците ви чалгарски, мизерни, цигански!

Нещастници тъпи, защо загрозявате и стресирате прекрасното черно бижу?

Колко струва платеното каренце тук? Оня ден в зоопарка ме припика жирафчето и искам да го отразя и аз пред масмедиите и обществото ни.

"за новата им линия бижута" хахахахахахаха Ох, извинете ме... :D

и на автора и на нападнатия нещо име дошла в повече бялата линия в носа

Ще пропусна двамата анонимници от "барнатите" снимки и директно на автора - "рядък вид черна пантера"?! WTF?!

колко такива магазини за "бижута" има вече, в Китай са от 20 цента до 2 долара, а тука се продават на цени от 20 лв до 500 лв. Който носи бижута да му мисли.

село селоооооо...

евтина реклама за евтините биюта..купуваи народе че не останаха

Браво на пантери те! Направо да ги изядат

егати смешниците

Няма такъв израз "по-фатално". От фатален удар се умира. Ако не умреш значи не е фатален. Срено положение няма.

Името на рапъра е Глисто.......

Баси кауна.

Нападнала ги и не ги е изяла? Ега ти - каквито ни певците такива ни и пантерите...

На който му трябват такива боклуци има тамън два сайта започващи с "Ali", където подобни "бижута" се продават за 1 до два лева с включена доставка.

първо ги нападнала после се уплашила и накрая се снимали за спомен

Мани, мани... В други сайтове направо е с опасност за живота въпросния. Такива са заглавията. Полуизяден. Винаги съм си мислел, че с бижутерия трябва да се занимават провален актьор/рапър и ученичка. Това им е работата. Тя бижутерията е лесно начинание. Решаваш и почваш. Няма учене, няма професионална квалификация. Купуваш китайските боклуци от медицинска стомана по 50 евроцента, слагаш им етикет "Kristo, mama I uchinaika im", крадеш рекламата на Картие и парите потичат... Сладури. Желая ви успех!

В на Карие рекламата е с пантера от бежовите на точки ама все тая. Оттам са го взели.

Пантерата е супер!!!Ама ония двамата маймуняци са за зоопарка!!!

Господи, прибери си вересиите! Евтиният фотошоп си личи от километри, дори се потрудих и намерих едната от оригиналните снимки, моля модераторите да не трият линка, за да видят всички какво представляват тия така наречени звезди! Оригиналът: http://www.stickersmania.fr/1138-1504-thickbox/2-stickers-pantheres-noire-ref-512-.jpg

Аз дори не знам кои са тези. Зачетох се, та ми стана интересно (за котката). На мойта и мартеница да сложа, ще ме одраска, а на пантера- "бижу"?! Голям смях, дано черното коте не е много стресирано!

Бъркате се... Това беше едно бездарно лапе, завършило някакво актьорство в САЩ и подпяваше със Сантра, която пък беше една бездарна певица, която си правеше клипове с парите на татко си. Тоя завалия Кристо ще намаже покрай Криско. Ще стане като Adidas и Adibas... Дано не го бият много по участия като се усетят, че не е "оня" Криско...

E*ти мазния пиар. Никаква пантера никой не е нападала. Ама така се имитира новина и се дава свобода на журналята да пуснат една реклама безплатно. Безплатно за работодателя на журналята, който е ощетен.

те ако имаха представа от ПР, нямаше да правят простотии с животинката и да отвращават хората от това.

Красота... Пантерата е истинско бижу!

Къв е тоя долнопробен фотошоп???

Чета статията и коментарите под нея смея си се и чак след 10 минути разбирам, че това не бил КрисКо а КрисТо... И такъв ли имало ?!

Щеше да е прекалено хубаво ако черната пантера ни беше отървала от Дриско :) Ама както се казва не били компютри ами компоти.

Пантерата е невинна Дриско пръв е започнал ... да й "пее". :-)

и фотошопа ли хапе?

Още едно доказателство че животните са интелигентни създания и усещат лигавите надути надрусани лекета и не могат да ги траят :-D

Абсолютно! Тя пантерата се е стресирала, когато е видяла този селянин с шапка идиотка! А може и да не е имало нищо такова, а просто да си правят реклама на нейния гръб. То животното не може да говори, затова.

Черната пантера нападнала кой?

sx69

Ха така се става "Дриско"

Да ги беше изяла.

ех ,да го беше опапала,това вече щеше да е новина

Ех Дриско, що не отиде в Софийската зоологическа градина при тигър Мълдок, да ти откъсне директно главата?

Е като рапър толкова му е акъла. Вече е разбрал, че пантерите и в частност черните се различават "малко" от домашните котки. Научил го е по трудния начин.

Две мацета и некво типче...

По-скоро една изящна пантера и два слабоумни боклука от гетото...

Някой представители на Homo sapiens имат един единствен начин да оправдаят съществуването си на планетата Земя и той е да нахранят други видове. Понякога обаче при странни обстоятелства първите избягват подходящата за тях участ и просто вторите остават гладни.

Е, защо не нахранихте ''мачката'' преди снимки?!

Абе тези миндили много грозни бре! Женския горе-долу става,ама мъжкия си е абсолютен урод. Несъразмерен е. Очевидно има някакво хормонално заболяване комбинирано с проблем с броя на хромозомите.Полкон пред майка му.Малко жени са толкова силни да отгледат подобно изчадие до такива размери

хахахах. Кви ПР имате бе цървули или изобщо нямате. Кка може с такива глупосит да се занимавате и да говорите. Излезте па насадете 10 дървета някъде из София, па организирайте нещо от тоя сорт и ще станете по известни от колкото сега да се гъбаркаме с вас. Хахахха, па после хората били гадни, ми не сме гадни просто се смеем на ГЛУПОСТИТЕ ВИ!

Новия Азис.

Новината не е пълна. Всъщност черната пантера с един замах на лапата си е свалила не само броеницата от врата на Кристо, но и е съсипала рекламния му договор за фотосесията. Уговорката с пантерата е била да посегне без да го наранява или да придчинява щети, но животното брутално си е надвишило правата и затова му е било казано, че ще остане на гладно. В пристъп на ярост и с цел отмъщение и завист с нов замах черната пантера е свалила сутиена на Кристин за да види дали има силикон и дали са верни слуховете.

На голямата котка явно хич не и е кеф и добре, че са се разминали с малко травми. Ама защо чак до Италия и тук си имаме пантера? Поне да даде пари на нашият зоопарк.

Искаха с нашата, ама е гладна... Нямаше да чака да я галят и нямаше само да драска

"Mercedes-а счупен, фейс-а му нацупен" Кажи, това не е ли т......., абсолютен!

Не са подходящи за модели, особено Кристо има месъразмерно тяло с твърде широк торс. Естетиката с 'оригиналната пантера' няма да я коментирам...

Тъпакът, който е измислил концепцията на рекламната фотосесия явно е бил по-тъп от "автора" на колекцията защото първо идеята с използването на пантера в рекламната кампария е на Картие и второ, стремежът да се направи ефектна реклама невинаги отговаря на класата на предлаганите бжута. Като гледам в конкретния случай става дума за чиста ширпотреба, която може да се види по сергиите на всеки селски панаир.

Пропуснах да отбележа, че животното е прекрасно, но очевидно и то има праг на търпимост към кича и превзетостта. :)

Горкото красиво коте ..... Няма ли агенция за закрила на животните в Италия ?????

И къде блее Бриджит Бардо? А, тя е по мечките...........

Едни стойностни балгари, оспели и автентично модерни, дано повече млади хора им потражават

тъй,тъй къзъм!

Оспели бАлгари, да . И в софийския зоопарк има черна пантера..........................

Хахахахаххахахаааааа Колко мъка има по този свят....

Нереално си тъпа Сашкееееееееееееееее

Ако не бяхте толкова потресаващо неграмотна щях да си помисля,че се шегувате

Ха-ха-ха... Автентично чувство за хумор с ироничен и саркастичен полъх...

Не го знам кой е обаче е явно рядко тъпо парче. Не знам за горкото животно ама ако някой мен така ме хване над очите както тази кифла на снимката - нямаше да им се размине и на двамата. Позори.

Да ги беше изяла тия кретени!

Айде, сега, чак пък да ги изяде. Не е ли малко пресилено. Нека момето поне да си завърши училище, ако успее де.