Елтън Джон поведе война срещу ”Долче и Габана”

Елтън Джон призова за бойкот на "Долче и Габана", след като единият от италианските дизайнери определи като "синтетични" децата, заченати чрез ин витро.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон поведе война срещу ”Долче и Габана” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дечица, тези "прекрасни бебета" са осакатени още от самото си раждане, даже дори от зачеването си. Те са създадени специално, за да живеят без майка! Затова е и негативното мнение на г-н Долче. Шапка свалям на Мариус Куркински, който в едно интервю обясни много добре защо в хомо-двойките не бива да има деца!!!

Гледаме новата продукция, Войната на пдр*сите.

ВОЙНАТА НА ГЕЙОВЕТЕ .. ПО СИЕНЕН ПРИ НАС ЕДИН ГЕЙ ПРИЯТЕЛ НА ЕЛТЪБН ДЖОН НАРЕЧЕ ДОЛЧЕ И ГАБАНА ГЕЙОВЕ - ЮДИ :)))

Още една причина да си купувам Долче и Габана. А този Алтън Джон продължава да излага своята нация с еврогейските антиценности.

кои коя нация излага? д&г са живата реклама на корупцията в италия , защото трябваше да са в затвора за укриване на стотици милиони данъци .

ЕД казва не , моето дете, а моето бебе е красиво. Звучи ми като: моята жива кукла е красива....

Да обсъждаме един войнстваш хомосексуалист, който не може да понесе, че друг хомосексуалист просто счита, че едно дете има нужда и от майка !!! А скоро може би ние, хетеросексуалните трябва да се извининяваме, че сме такива ?! Едно е да си толерантен, друго е да не понасяш различно мнение....

А вие всички писачи тук ,защо се радвате на Азис и неговото дете? Той също живее с мъж. Ама ви е любимец,нали?

Доменико завижда, защото бебето е наистина красиво.

Елтън Джон е антиреклама за гейовете. Нагъл, прост, дебел, грозен. Просто да млъкне завинаги. Хората са изразили мнение, имат право. Това,че той не е съгласен си е негова работа. Малък, тлъст противен диктатор.

...единия пед..ас обидил другия пед..ас ,че е голям пед..ас !

даже тъпите жабари имат повече акъл от английските хомосексуалисти - требе се замислят :Д не е само въпроса дали може или не може - очевидно може да направиш деца - въпроса е нормално ли е дете да расте с родители от един и същи пол? ако беше ок природата щеше да го е направила вече - но няма - има или двуполово размножаване, или чрез самооплождане. така че сър елтън просто да е бил на правилния бряг на реката като е решил, че иска да има и деца :Д

А ти "умни" българино, как не можа да проумееш, че не става въпрос за хомосексуалност, а за инвитрото изцяло? Ако вместо тоя дърт педал,някой хетеросексуален беше протестирал тогава какви щяха да са тъпите ти аргументи?

Раждаш се от баща и майка (...). Най-малко, поне така трябва да става, и затова аз не съм много убеден в децата, родени от химията, синтетичните бебета, от утроби под наем, от сперма, избрана по каталог явно съм по-умен от теб - това е казал италианеца - като не разбираш какво четеш, спри да се изказваш.

НЕ СТИГА, ЧЕ Е ПЕДАЛ, АМИ Е И НАГЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Инвитрото е нещо хубаво, защото дава възможност на много двойки с репродуктивни проблеми да имат деца. Но това, инвитрото да се ползва от педерасти, за да създават в буквалния смисъл "синтетични" деца е извращение. Смятайте какви ще са тези деца, с какви мисли ще растат и как един ден ще им кажат "Татко и татко си събраха хайвера в епруветка и чичкото в болницата ви направи". Това си е чисто извращение. Да не говорим, че в случая на майката буквално си продава матката за пари, за да могат тези да си навият на масрафа.

Колеги, не сте прави с критиките. Това е бъдещето. Най-добре е да се запасявате с вазелин. Иначе ви е спукана работата, онази отзад.

ако вече си се намазал, да идвам а?

На такива не трябва да се дава да припарват до деца!

педалска им работа...

Стига сте занимавали хората с тези педерунгели,бе ......

Това филмът "Педераски войни" ли е?

а стига сте ни занимавали с педераси това новина ли е

Велик певец и композитор, ама нещо е сбъркана програмата му м/у ушите. И не само неговата, а на всички ПЕДЕРУНГЕЛИ по света. Нормално ли е,, мъж'' да целува пишки и да го куйручат. Нормално ли е двама ,,мъже'' да отглеждат деца. На какво ще ги научат. Да пикаят прави и правят свирки. Ай сикана.

Абе и като композитор е гола вода. Кендъл ин дъ уинд и това е, всичко съм му слушал - слаба работа. Става за извращението top of the pops.

педерастията нищо не може да роди....раждо го болното ни общество, което позволява тази гавра над деца .... !!!!!!

Спомняте ли си "Гатака" ? Май не сме далеч от времето на дискриминация на генетична основа.

Последните десетина години е модерно да имаш дете - и си го поръчваш - по каталог, със сурогатна майка или си го купуваш и колкото повече, толкова повече - децата на Майкъл Джексън, тези тука, тези на Ала Пугачова и т.н. Сякаш децата вече са аксесоар към дрехите. Имаш пари - плащаш. А всъщност майчинството е нещо свято, защото човек има една майка и един живот. И всичко останало са просто изгъзици.

Ами то и в българските клиники за ин витро оплождане е така - имаш пари - плащаш и правиш ин витро, нямаш пари - не правиш нищо.

А в клиниките, пардон, гетата за оплождане "ин виво" карат без пари, само на помощи!

Значи аз ако се уговоря с някоя циганка да ми износи и продаде детето си, то тогатава мене ще ме вкарат в затвора. Ако аз съм Елтън Джон и платя за това тайничко на някоя лейди, то тогава ще я класифицират като сурогатна майка, няма да съобкяг името й. И всички трябва да мисе радват на щастието. Аз съм тъп и не мога да схвана разликата.

В България сурогатното майчинство не е разрешено още и за това е противозаконно.

Да ти износи и продаде детето - ти го сравняваш с отглеждането от Еелтън Дж. - ми тъп си, несравнимо е ама трябва мозък, за което!!!!!

Разликата е, че тук е забранено, а там не е. Само това.

Разликата е, че всички животни са равни, но просто някои са по-равни от другите - това е разликата...

По принцип "ин витро" зачеват и жените от нормални семейства.. За тези дечица как да кажеш, че са такива или онакива. Против съм даването на разрешение за гледане на деца на двойки, като Елтън и жена му/мъжът му, но това е друго нещо.

тук не става въпрос кои ги отглежда а как са заченати. моля придържаите се към темата.

pickofchoiceflowers@gmail.com

хеи х има голямо значение кои отглежда дечицата. аз сам против хомосехсуални двоики да отглеждат деца. те са извратеняци които вазпитават младотот поколение педерастчета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък се чудя дали хетеро семейството не е единственият позитив, добродетел, качество или наречете го както искате на хората, които заклеймяват различен модел. В крайна сметка животът е подготвил за всеки от нас изненади и преврати... разведени родители, самотен родител, болен родител, беден родител, родител с пороци и зависимости, родител-политик (хаха) и какво ли още не... А сега честно кажете наистина ли смятате, че най-големият проблем на едно дете е ако има двама бащи... нищо че ще е обичано и ще има добър старт в живота и възможност за качествено образование и здравни грижи...

добре пич, прав си за повечето неща, но това дете емоционално и психически ще е объркано, защото няма да е като другите. Какъв модел на подражание ще има, коя е майката кой бащата. Генетично ще прилича 50 % на майаката , която го е родила , но няма никога тя да бъд част от семйството, защото татковците така искат. Това не е ли насила да се откъсне детето от майакат . Според мене майката играе най- важна роля във формирането на характера на едно дете. Защо например не си осиновят детенцаа , които са сирачета и нямат никого , да им дадат по- добър старт а? Защото са егоисти, искат някой , който да носи тяхната кръв и плът. Познавам много хомосексуални двойки, и те самите не одобряват деца с гей родители.

Безспорно си прав! Едно от най-благородните неща е човек да осинови дете! Моите искрени симпатии към всеки, който го е направил! Иначе по темата- майката си е майка, и не може да бъде заменена.... но не съм съгласен и със съвсем крайните оценки... да не могат да са идеалното семейство, но не бива да пренебрегваме и какво могат да дадат на едно дете...

Ех, едно време.....

аз съм гей,но подкрепям Долче иГабана,деиствително децата имат нужда от майка и баща,женска и мъжка фигура!!така че съм против Елтън Джон...

с коя част заставаш срещу Елтън?

Както искайте ме наричайте, но за мен издевателството върху детската психика да гледа как баща му целува другия му баща е равносилно на обезглавяванията, дето ги правят ислямистите... Еднакво цинично е - едното убива тялото ти - другото душата ти!

А да гледа как бащата бие майката е щадящо за психиката, така ли?!?!?!?!?!?!

Не, разбира се!

ние с мъжа ми (хетеро семейство)не се целуваме пред сина ми. Ако е целувка е такава която може да дадеш на всеки. Ти ако се налягаш и целуваш пред децата си моля прегледай се, защото това е наистина перверзия. Познавам хомо семейства със по-скучен живот от моя отдадени да отглеждат деца които хетеро са изоставили. За това им свалям шапка. Ако едно дете е обичано расте щастливо и без комплекси и това е най-важно

И как реши, че се налягам пред децата си? Как стигна до това заключение? И какво си мислиш - че хомо-двойките са някакви уникални, дето никога не биха зарязали децата си ли? И, моля те, не ми ги посочвай за пример, защото има хиляди нормални семейства, които също дават мило и драго за щастието на децата, което други са им отнели... Да целунеш майката на децата си е перверзия - но децата да живеят в педеращина, обградени от "двойна" бащина любов е нещо за пример - така ли? НЕЩО ТОТАЛНО СЕ Е СБЪРКАЛО!

Какво отглежда тоя дърт пергишин? Отглежда болни като него.

Горките дечица! На кого викат "татко" и на кого "мамо"?!

Щото единствения проблем в живота на хлапетата е кого как да наричат, нали. Инак там, условия на живот, възможност за развитие, ала-бала - да плюем на тях, ако детенцето не може да рече "маммо" и да му залепнат устенцата

и ти ли си от другия бряг или само симпатизантка-дегенератка?!

Ой наразумний, не само с пари се живее...

Евала на Долче и Габана!!!! Сега гейовете ще вдигнат пушилка до бога. А всеки има право на мнение

Че те Долче и Габана също са гейове, каква пушилка?

Не само гейовете, но много двойки, и броят им все повече нараства, в днешно време не могат да имат деца, и се сдобиват с тях чрез инвитро - все пак сме 21-ви век. И техните деца ли са синтетични - този не си ли дава сметка какъв процент от желаещите да станат родители хетеросексуални двойки обижда, а и той е гей - не иска ли деца - странно!!!!!

кръвосмешение което практикуват британците.

За напълно естествени и БИО деца, а не синтетики, са обращайте към мени. Правим деца по естествен път и на хомо-, пан- и всякакви други гейове.

Остана ли някой, с когото Елтън Джон да не се е изпокарал все още? Впрочем, много добър пример за децата му- като някой не се съгласява с теб, плюй на макс по тях, публично ако може!

Е те защото гейовете са много толерантни. Друг гей като е на друго мнение и веднага бойкот - от толерантност де!

Този изтъкнат композитор е затрил със сигурност /поне като хора/ 2 деца,за повече не знам. Ти нямаш деца,бе, Елтън!

Много са си прави, Долче и Габана. Поне на такива хомодвойки не бива да се позволява да осиновяват и да имат деца.

Аз пък след това изказване на Доменико Долче мисля да ги включа в гардероба си! Особенно след като свалят цените, когато всички започнат да ги бойкотират!

Ми действай - купувай прехвалените боклуци дъртото завистливо куку! А може да си обръснеш главата и да станеш скинар! А бе що направо не си нарисуваш пречупен кръст на челото?

Женски бой :-)

aide ne obijdaite jenite kato gi sravniavate s pederasti

Жал ми е за децата на Елтън Джон. Какви ли ще станат, като са отглеждани от гейове? Сигурно, когато тръгнат на училище, много странно ще им се стори, че майките на другите деца са жени. А какво ли виждат в къщи?

То да бяха само на Елтън Джон децата.Такива деца по поръчка си направиха и Рики Мартин, арменеца Киркоров и редица други извести и неизвести педерасти.Нищо против инвитрото ако са от семейна двойка с размножителни проблеми мъж и жена така както ни е създала природата,бог или както искате го назовете.

Че те всички деца са от мъж и жена друго все още не е измислено, така както си го написал/ла все едно ги произвеждат в работилница и после ги продават. Знаеш ли колко деца на хетеросексуални двойки страдат ама те са "нормални", нали?!)?!?+!+!?

А на мен ми е жал за Вас и Вашето тесногръдие! Не ги мислете Вие децата на Елтън. Гледайте си себе си!

Евала кифло за широкогърдието ти..

To пък много хубаво децата да виждат въздебелия си баща с 2 метра корем да пърди на дивана и да нарежда на майка им как да му направи салатата и от време на време да се бият, щото такова нещо е виждал в собственото си семейство... Аре моля ви се - оставете човека на мира, както иска, така ще си живее живота и така ще си възпитава децата. на вас някой дава ли ви наклон на оная работа? Ако не - и вие не го правете.

НА МЕН пък ми е жал за твоите, какви ли ще пораснат с такъв тъпунгер като теб?

Хм, значи когато човек е с различно мнение от твоето е тъпунгер. Явно вие либералните това разбирате под понятието "свобода на изразявнаето". Много свободно изказване :) няма що...

майка си ... на кучета и котки. майка си колкото може да бъде майка един мъж, в най-добрия случай си самотна майка, но това не оправдава злобата ти. Не се газирай толкова. Бъди толерантна... човека изрази мнение