Ирина Папазова: Застреляха мъжа ми заради Мис България

"Знакови убийства в родния ъндърграунд са извършвани заради конкурса „Мис България“. Това каза пред Люба Кулезич в "Нова" Ирина Папазова.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Папазова: Застреляха мъжа ми заради Мис България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста е грозничка тази...

кадри на БКП (сега БСП) и ДС създадоха мутрите от селски спортистчета, за да тормозят хората, така че доограбването на България да протече по-гладко през т.нар.преход, обаче кат й гледам фейса на тая, колкото и пари да имаш - селският вкус си е селски вкус, ама иначе била спечелила лицензирания конкурс за супермодел на България, че и за шефа се омъжила, ама па него го гръмнали... еми така е, мутрите рядко доживяват до 40... обаче миските като ги гледам, излиза, че българката е доста грозновата жена :))))

Папазова ми вдъхва доверие,смятам,че ще се заличи лошата слава на конкурса.Изглежда много по отговорна от Жени,затова мисля,че конкурса се върна при правилния човек!

женомразците и т.н. whore shaming е доста популярен в заседнали, патрирахални клоаки като българското "общество". Морално е явно да се употребяват такива грозни квалификации...и с тези "усти" ли говорите на децата си, "моралисти" прогнили?

В грешка си дарлинг, тази категория за която пишеш представлява ЕЛИТА на клоаката, за която споменаваш. Децата ни бленуват тяхния живот и занимания, а ние простите се пръскаме от злоба и завист и освен да псуваме, друго не ни остава.

Освен Жени Калканджиева, други красавици не видях на снимките.

Не си позволявайте подобни скапани игрички ..селю

Няма ли да я поконят в тиливизията ,там е подходящо за подобни персони ,особено в някои шоа.

много си опечалена......

Не е достатъчно да си грозна. Трябват и връзки.

Да всички мутреси ,са тъпи или се правят на такива.

Баси глупостите !

Arcadium

Ами едно се плаща за миски проститутки, друго за обикновени миникенки. А Жени да не се прави на пръднала. Помни ли онова интервю, където хванаха министър Начев след стрелбата в Белите брези, дето му седеше в скута.

Мадам, ако бяхте омъжена за нормален мъж, нямаше да ви го застрелят! Що не си взе у4ен от БАН със заплата в момента 450 лв,а??? Сори, такива кинти и мацките трепят от време оно...

Сигурно си харчи наследеното от убития и въобще не се сеща за него, освен за да е интересна пред медиите.

Е , сега ли научавате че бизнеса с проституция е най- доходоносен след наркотиците

с какво ни занимават сега с някой мутрагент утрепан от неговите авери или неговите началници и сега таз циври и се опитва да си изпере мръсното бельо чрез манипулации колко сме нежни и добрички. Колко народ неможа да развие бизнеса си точно заради такива като вас боклуци.

Сори, обаче след 25-годишен преход съм изчерпан откъм съчуствие към кифли и мутреси... Не ми пука за тях...

п-та е хубава от всякаде изневерила е

Айде, айде - ако ще се трепят е заради наркотици, проституция, или оръжие.

Това е ужас!

Да се благодарим на "здравия" социалистически морал, който си отгледахме по руски модел.

в грешка си, тия хубавини дойдоха с лелеяната демокрация и нямат нищо общо с морала на баба ми и дядо ми и майка ми и баща ми живели и градили баш по соц време, така че знай че лъжеш само себе си, ако не знаеш де.

Другари, промените станаха 1990г. , а убийствата и побоищата не се правеха от 7годишни, доколкото знам? Просто всичко научено през соца се прояви в мутреснките времена.

Ти не си в ред, 'иречек'. Само Русия ти е в устата, с и без повод. А тука няма Русия, има курвенския морал на Щатите.

и мръсните пари на комунистите

Това звучи толкова несериозно, че просто не е истина! Все едно е кой знае, каква мания да държиш правата на тоя безмислен конкурс. Потърсете причината в тъмната част от "бизнеса", по-точно проститутките, наркотиците и тн...

....и мис България да не си в България

Ами "умник" е бил мъжът ти, че са го гръмнали за един файтон ку....рви.Бях написал тъпак, ама било обидно и ми изтриха коментара.'Умник' е по-добре, нали?

Така се чисти конкуренция в България - с патрон и бухалка. Добре, че Бил Гейтс никой не го е бил, иначе сега нямаше да пишем тези коменти.

Стига бе, заради едни Ку.ви толкоз народ да изпотрепят. За чий това ?

Каква мода има в България, че има толкова агенции за модели? Минеткенките са труженички в бизнес за стотици хиляди левове.

Искаш да кажеш, че са го убили заради бизнеса с компаньонки, защото на всеки му е ясно какво стои зад тия модни агенции и конкурси за красота.

а баш

я и тая се изтипоса отпред явно вече остаряват и мутрите си избират по-млади ку...рви и тия почват да се изявяват по телевизията

Ха

колкото по-малко мутрести боклуци в БГ, толкова по-добре за народа!

Много безлична жена! Без химия е гола вода!

Пълни глупости! Гледах предаването и двете моми казаха точно обратното! Папазова заяви, че едва ли е заради конкурса, по-скоро подозира, че е заради бизнеса с дискове на съпруга й! Калканджиева и тя отрече, че заради Мис са я пребили!!!

Хм, едва ли е за "Мис България", който се провежда веднъж годишно! По-скоро може да е заради целогодишната търговия с елитни проститутки, която се крие зад въпросните "конкурси"!

ми се разсърдят филолозите, ама нали нашите са мъникенки...

Само тъпаци се стрелят за к*рви.

Ха,ха,хах...Смях в залата. Застрелян заради някакво си мис. Брех горкия херувим.

Странно име за модна агенция - 'Интерсаунд'. Саунд все пак е звук, а не мода.

....нелегалните CD през 90-те от къде мислиш, че бяха.... Конкурса беше за параван.

Толкова селски изглежда тя.

Заради едни обикновенни манекенки не трепят хора.Ако беше в света на модата един да не е останал>Туй си е жив курвалък,където играят много пари.

DIDA

"Застреляха мъжа ми заради Мис България..." Мамче, тук става въпрос за търговия на елитни проститутки; кой се интересува от красота във вашите мутренски кръгове!

..."Жени Калканджиева.също намекна, че заради това вероятно е била и пребита зверски..." Нали си спомням, че тогава я преби СЛУЧАЙНО някакъв пиян, когото така и не откриха. Само дето я беше удрял навсякъде, само не и по лицето. Пиян, пиян, ама е знаел къде да бие! ;-)

кой му пука за мутренски и куи вълнения и простотии?! Факт е, че заради тях се излагаме неуморно пред света с грозота и простотия.

То пък ако си мислиш, че това е локален феномен ... Да знаеш, че си в огромна заблуда!