Дъщерята на Джони и Ванеса очарователна на ревю

Тя е само на 15 години, но има невероятен стил и е истинска муза.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Джони и Ванеса очарователна на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, точно така, дъщеря на Деп- няма я харизмата и излъчването на Ванеса. Липсва европейския финес.

Само в графа ''музи'' не я вписвайте, моля ви?! Има хора с добро зрение, които няма да разберат категоризацията. Наследила е веждите, говежди на Джони и 5-те косъма на главата на майка си. Да им е жива и здрава!

Само защото е дете на някои звезди е известна. Има много по-краси момичета от нея българки, за които никои не знае и не пише ,защото не са родени от известни хора. Защо не направите рубрика"Красиви българи"??????

Никой не настоява, че е буквално красива /затова са писали очарователна/, просто е интересна гледка заради приликата с родителите си. Относно красотата - да не забравяме, че някои жени разцъфват на 12, но загрубяват на 20, други са красиви като малки деца, а в пубертета погрозняват, трети се разхубавяват едва в зрелостта.

Kато четох коментарите,.. доста е оплюто момичето??!! Mисля си, че дира, е по добре да пусне нещо за Hиколета и Aлисия, и тогава да видите плюене,....ще храчат направо по собственните си монитори..то бива простотия,...но нещата отиват на болест,...от злоба и завист, квичат и вият , ...до задъхване!!

Тази прилича на запазена 30-годишна жена. Няма нишо детско в нея. И с тоя шал на късия врат - ужас.

Хубаво е момичето.Обаче "бутни" я тая вежда бе ебаси и храсталака.

В нашето училище са къде, къде по хубави.

ужасяващо - снимка 2

Копие на майка си.

С погледа на баща си.

Детето е красиво, ама с татко като Джони ще има труден характер и хаотичен живот. Вижда се вече в погледа и трудноста да приеме реалността

Грозна е като майка си.

Сладка е, но има рядка косица.

И какво да правим ние с редките коси? Да лягаме да умираме ли? Кой не иска хубава коса?

Прилича на рускинче с татарски корени. И за българче може да мине.

Зависи какви са били комшиите на семейството...

Толкова много прилича едновременно на двамата си родители, че не може да има спор дали е симпатична. Тепърва ще разцъфва.

Много по-очарователна е на непринудените снимки с баща си и приятелки... точно на ревюто изглежда нелепо с някакъв недъгав грим и ужасен тоалет

На петата снимка ми харесва. На първата - не.

На всички, с изключение на тези от ревюто, е супер сладурана :) Ама те мама и тате са хубави :)

Не ни пробутвайте глупости, моля. Жена ми и на приятелите ми жените са красиви. Това момиче по-добре с някое друго качество или професия да и правят пиара.

Не е задължително да влизате в статията... Колкото до вашите половинки най-вероятно са красиви дами и бихме били очаровани ако поместят статия и за тях също толкова колкото за дъщерята на Деп.

до мда - повечко смислени неща са направили в живота си до момента от дъщерята на Джони Деп. Пука ми, че не пишат за тях:) до мхм - цък. Не са моделки, плейметки, силиконки и тн. Надявам се схващаш накъде бия:) И кариера си имат, и деца успяват да гледат и възпитават без бавачки, и по-добре изглеждат от въпросната горе(няма сравнение просто:). Това, което ме дразни е когато медиите създават образ на някоя каква неземна красавица е и на принципа "1 лъжа повторена 100 пъти вземе че стане истина" всеки почне да се съгласява за да не се чупи от стадото и не дай си боже да е на различно мнение от авторитетите:)

То на българина еталона за красота му стана Мис Пипиляшката - проскубана избелена коса на фафлчики, устни напомпани като маймунски г*з, две футболни топки отпред, та да има с какво да си играе вечер и грамотност на десетгодишно цигане. След година-две почва да се оплаква, че го полвали за ходеща кредитна карта. Това момиче, поне има естествена красота.

Аха, хлапето на Деп покрива част от изискванията и затова, както се вижда - го харесват. А дали и колко е хубава - те нещата се познават в сравнение, а сравнение може да ползвате голямата щерка на Касел и Моника Белучи.

каква " мис Пипиляшка " те гони? ПИпИляшка, ако изобщо знаеш за какво става дума, е символ на естествена красота и доброта .

"Глупавият хвали себе си, полуумният - жена си, умният - коня си." Е, ако жена ти и жените на приятелите ти приличат на коне, значи си умен.

ей голям ужас, ако в България мъж похвали жена си / задължително е полуумен, но не малоумен, за щастие на хубавите жени/ - и поговорки едни, страхотия, точно от устата на УМНИ мъже. Детето е като болшинството прекрасни 15-годишни създания - излъчва свежест и чистота - желая му един пълноценен живот според неговите разбирания.

Обикновено момиче, нищо особено.

Gal

Лека завист ли усещам тука....

Хахаха, не, напротив. Радвам се, че съм много по-красива. :)

Те, западняците, като видят слабичко момиче и им се струва достойна за титлата "Мис Свят". А иначе малката Деп е с рядка коса, тесни раменца, доста хърбава и с дебели вежди като на онази манекенка, Кара Делевин ли беше, лесбийката.

Красива е както всяко младо момиче на 15, но пък чак изключителна не мога да кажа.

Има празен поглед. На тази възраст майка и беше красавица! дъщеря и е едно обикновено и миловидно момиче, да не кажа невзрачна. Облечена е като леля.

На снимка 3 е Натали Портман.

Прилича много на Натали Портман, но си е Лили Роуз. На Натали веждите са по-тънички.

Супер е! Взела и от двамата, да.

Одрала е кожата на баща си.

Много е красиво момичето. Естествена хубост. Браво. Според мен прилича и на двамата си родители.

копие на майка си

има тъжни очи...

И тъжни вежди (особено на първата снимка) :)

Jeni

Чаровна е, но може би с дълга коса е по-добре!

И малко букли даже :)

Jeni

Е, няма да се учудя ако и те станат модерни!:) Иначе момичето е сладурче!

И малко вафли.