Франция забрани прекалено слабите манекенки

Френските депутати гласуваха за криминализирането на използването в модната индустрия на прекалено слаби модели,

Обратно в новината

Коментари - Франция забрани прекалено слабите манекенки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mомчета,...нека си признаем, че "Hаи хубавата жена за нас е,...чуждата"!! Hе и гледаме нито пропорциите, нито килограмите...хахаха...

Аз тъкмо си сметнах ИТМ - 34,5. Идеален съм за френски манекен :)

На мода са пъпешите.

Ми то рекламната кампания свърши преди 2 години, ама па как ми се доядоха дини...

За превенция на склонността към анорексия трябва да се вземат специални мерки за своевременно образование и просвещаване на жените, а в отделни случаи и на мъжете в риск. Тогава кльощавите модели по модните подиуми няма да представляват такъв сериозен проблем.

Хайде сега да забранят и прекалено дебелите порно-актриси.

Стою

Сакън! :)

подкрепям с две ръце и три крака !

проблемът се корени във виждането на много "модни икони", че манекените не са хора а ходещи закачалки и те не са важни, ами изкуството, което представят... абе извратена работа.

Браво!

Това е най-тъпото нещо, което бях чел наскоро. Франсетата ще цъфнат. Щом моделите са слаби може би това искат да виждат хората - на модния подиум, не в живота. Има разлика...трябва да се насочат към момичетата, които не могат да я направят.

Не това искат да виждат хората, а това им се налага като идеал. Когато медиите дружно и упорито промиват хорските мозъци, че болезнено слабото (като Анджелина Джоли) е красиво и еталон, много народ се заблуждава, че това е така. Това е причината за поява на толкова анорексици. И браво на франсетата, че взимат мерки за здравето на хората си.

Щях напълно да подкрепя френското правителство, ако в грижите си за здравето, беше въвело и подобно ограничения за горната граница на килограмите (ТВ водещи, държавна администрация и т.н.). Високото кръвно, диабетът и т.н. са доста по-разпространени и социалнозначими от анорексията. Но на мен ми намирисва много повече на продължаващо стимулиране на консуматорството. Разберете, ние не може да изядем всичкия боклук, който произвеждате! И, да - 55 кг на 175 см си е пак скелет. Тук ще се наложи друга практика - набирането на слаби момичета с неграцилна физика, т.е. пак ще са кожа и кости, но с доста по-голям скелет. Да не говорим, че ако мускулите тежат повече от мазнините и разликата между 50 и 55 кг няма да е в това как ще изглежда, а колко часа прекарва във фитнеса. Освен това, 450 кубика във всяка цица са си по едно кило отгоре. Мисля, че законът стимулира някакви други неща, за които не се говори. Момичетата по света страдат от анорексия, защото са психически лабилни. Ако не е анорексия, слабата психика може да избие в какво ли не. Просто ще е друга диагнозата. Въвеждането на подобни измислени "стандарти" няма да промени факта, че много мъже харесват слаби жени, колкото и да не им се нрави на някои. Много мъже харесват и пълни жени, колкото и да не им се нрави на други.

Аз само да вметна - някои харесваме и нормални ...

Само да ти отговоря - "нормални" е субективно понятие. Повече от сигурна съм, че част от твоите приятели намират "нормалната" ти приятелка за леко пълничка, а друга част - за малко кльощава. Повечето различия се дължат на частта от женското тяло, върху която "вещото" мъжко око се фокусира...

Крайно време беше. Сега трябва да забранят и модели с чашка по-малка от Ц и ще се оправят нещата. Че последния път като снимах едни кифли на Визаж и ги попитах що всички са толко кльощави и плоски ми казаха как стандарта за хубаво женско тяло се бил променил от 90/60/90 на 80/60/80.

Това сериозно ли е? Щото аз пък аз съм оставен с впечатление, че в ъндърграунда се котират най-добре ултра кльощави проститутки с несъразмерно големи гръдни импланти подмускулно.

Така ми казаха самите манекенки. То сега е много смешно, ама тогава ми се ревеше, щот идват тия на кастинг за реклама на сутиени, а те едни кльощави и без ци*и. Ама цял ден се извървяха едно 50-на манекенки от всички агенции. И като облекат сутиените, не могат да им напълнят чашките, те им седят накриво, и вместо да виждаш една хубава гръд, виждаш подплатата на сутиена. Тоя дето беше представител на производителя, един англичанин ми вика - Абе, кви са тия болнави модели, те с жълта кожа и им се броят ребрата. Добре, че един колега тогава изпрати гаджето си, че го бехме закъсали в мирно време.

ти по кротко с квалификциите за да имаш здрави пръсти и следващия път да държиш фотоапаратчето...

Браво на франця която е Меката на модата. нека и ние гласувами закон срещу кованата болес анусерекция , от която страдат повечето наши депотати!!!

А първо да гласуваме тия дето пишете по форумите да имате завършен поне първи клас, кво ша кажеш?

Aми,..да! Bеликолепен закон !... "Mъжа не е куче,.....да му хвърляш само кокал"?!!! xaxaxa....

Сега нашите дебелани ще вият от кеф за тази новина. А на постове като моя очаквам да има рекорден брой минуси :D

....Aко искаш плюсове, предложи им шопинг ??!!

трътли само разчитат на грим и практикуват спортната фитнес-дисциплина чудене само от кое в кое друго ложе да скокнат, ха-ха-ха.

браво, похвално - само че жена с височина 1.75 да тежи 55 кг си е буквално скелет, освен това бми на жена с такава височина и тегло е около17.95, което си е кахексия, тоест недохранване - е, все пак няма да вият от глад и да са с вампирски физиономии, надявам се

Не е вярно това. Младо момиче ектоморфен тип може дори да е леко закръглено дори. Няма майтап! Докато за жена с по-тежък скелет и развита мускулатура са крайно малко тези килограми.

Ами аз си бях 55 кг на 175 см, и не бих казала нямах мускули... Много добре си е.