Испански бранд пусна бански за пищни жени

Испанската марка Mango обяви, че пуска нова колекция бански Viloleta by Mango за момичета с пищни форми.

Обратно в новината

Коментари - Испански бранд пусна бански за пищни жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичо да му каже как се мома лаже...Кой ти гледа банския?!Пълнежът му е важен.

Брей, каква толерантност ме заля от тези коментари, та чак ще ме удави! Малки примери, големи примери и други измишльотини. Тази красавица на снимките не може да е толкова гладка в действителност - толкова дебела жена не може да няма целулит, след като повечето бели жени имат независимо от килограмите. Всичко е въпрос на чар, а не на телесен индекс. Е, няма как едновременно да си чаровен и да приличаш на прасе.

Преди де се ожени за мен, съпругът ми е бил с една топ модел. Наистина...Предишният ми приятел е ходил поне с две Мис. Питах ги...Отговорът бе - след няколко срещи почват да те интересуват други неща. Аз съм адвокат, а бившият се ожени за момиче с диплома по инжинерна физика...Дебели или слаби, въпросът за успеха на една жена сред мъжете няма точно пряка връзка с външния вид. Лошото е, че в бг останалото - чар, маниери, възпитание, интелект, е само допълнение.

Принципно сте права госпожо, но ... колкото и да е глупава една жена ако е "ракета" всеки мъж иска да я .. Та не смесвайте "мерака" и сериозната връзка

Права сте! Но една жена може да бъде модел, да е интелигентна и умна. Аз също съм била модел, основно в чужбина. Владея три езика, имам добро образование и сериозна професия. Разбивам клишето за манекенките. Съпругът ми е програмист, аз съм счетоводител. Красивата жена може да бъде умна, макар да е по-рядко срещано. Красивите жени се харесват от всички мъже. Мъжете обичат с очите си. Но тези, които разчитат само на визия се задържат само при повърхностни и глупави мъже. Интелигентен мъж няма как да се задържи само с красота.

Не е съвсем така, задържат се и при красиви и глупави също. Ти явно си красива и за това няма как да знаеш, но аз като една умна и нетолкова красива жена ще ти кажа, че никой не ме избира по акъл за съжаление...да ме поканят на среща си остава рядък природен феномен, а ако аз заговоря някой мъж за каквото и да било, винаги второто изречение е, че са заети и незаинтересовани, което си е чесно казано обидно при положение, че разговорът е за нещо съвсем друго.

инжЕнерна

чета коментарите и забелязвам, че някои хора пишат без да са компетентни. манго е испанска марка, но имат магазини в целия свят, сйответно няма нужда да сйотнасяме дрехите към испанките. освен това испанките са толкова дребни, поне в каталуния, с малки личица, пръстенца и крачета, че тези бански едва ли са създадени за тази аудиенция. също така не разбирам защо слаби жени пишат в тази статия коментари от рода колко са слаби, което няма връзка с темата. хора всякакви и намирам за прогресивно да се създават дрехи и обувки за всички. как иначе? дебелите да ходят голи по улиците или да си стоят в къщи докато не отслабнат? или според оня "еб*ч" дето е писал по-надолу по-добре жените да не правят секс докато не се намери някой, който да може да ги повдигне с лекота и да ги подпре на стената? когато една жена е щастлива, чиста и интелигентна винаги ще бъде желана и красива. а годините не прощават, никой не е богопомазан в това отношение и не трябва да ни стресира.

По-грозни жени от каталунките, с някои изключения, /без да се броят примесите и чужденците/ рядко съм виждала. Вярно е, че повечето са дребни, но задните им части се влачат по земята, подстригват се като чичо си и при тая страхотна индустрия се обличат отвратително. Добре, че имам приятелки от Севиля, та от време на време да си вземам почивка от този хорор....

точно това имам предвид, че са дребни и грозни, и наистина е хорор. а мъжете им? същата работа! бива ли да ида на фитнес и да съм най-високата? то от такова нещо не в севиля, а където и да е ще е по-добре (може би с изключение на китай хаха).

каталунци (мъже и жени) тренират яко и не съм видяла друг трътлест задник освен моя :(. Вярно в прическите и лицата има какво да се желае, но в телата са дребни и стегнати. Тези банкси не са за мнозинството от испанците...

Боже опази - испанка в третия месец - минава за пищна! Гръдната обиколка равна на ханша и на талията ли минава за пищност?!? Или обикновения бански - размер N пъти Хикс!?!... Сбъркана испанщина - ама как ли няма да се сбърка като сме си пратили царя си да им живее спнишкия бит :))) хак да им е разбираницата! горканчовци!

Когато едно нещо е стилно, изчистено и с вкус нищо лошо не може да се каже. Радвам се, че и по-пищните жени имат избор.

Там си има нужда, то други има ли все пак?! От това кеото са ми разказвали цитирам: "Видях една красива жена там и се казваше Маша...." Това преди повече от 10 години де. Сега има доста българи и всякакви други, та може и да е различно. ;-))))

Жена съм, слаба съм, но честно да ви кажа много ме е яд, когато се подиграват на по-пълни жени. Красива е дамата на снимката, що трябва всички да сме еднакви.

Хорошего человека должно быть много :)

Ето една красива жена а снимките, а не като онези подвижни скелети по по модните подиуми.

Чета доста коментари как това било идеална жена, колко красиво тяло и почвам да се притеснявам аз ли съм се увредил. Тела като на Нина Добрев, Меган Фокс, Джесика Алба не ви ли харесват? И ако наистина най-желаното тяло е на 75 кг жена, защо всички актриси, певици се стремят към тялото на Риана, а не на Адел?

на мегън фокс палците на ръцете са уродливи.

Симеоне, ако обичаш...

Аз съм мъж и честно ти казвам, че телата на изброените от теб не ме възбуждат и не ми харесват. Харесвам жени с извивки, но не дебели.

Имаш право да си кажеш,но тия дет цитираш не са еталон, не са правило,не са нищо, просто жени,по извесни

Jeni

Красива е щастливата жена-без значение ръст, кг или години!

тате , попитал един баща си ,стар моряк , имам две гаджета дебела и тънка коя да взема ? слушай , казал дъртия моряк , по добре да те люлеят вълните , отколкото да се блъскаш в прибоя !

Ох на дяда. Бай ви Мите харесва всички женички, слабички, пълнички, черни, жълти или бели - не прощава стария калъф.

мнооого красиви секси и апетитни женички само за мъже без комплекси

За всеки влак си има пътници. Просто не е моя влак. Как точно нежно ще повдигнеш тази жена и ще я подпреш на стената?!? Или да я занесеш до леглото? Ще прилича на "войник носи ранен другар" или на силова тренировка...

аз съм пищна жена, а приятелят ми е супер здрав, няма проблеми да ме повдига, но когато решим да правим любов не ни се случва да се повдигаме един друг, просто това не ни влиза в програмата. а теб никой не те пита за личните ти предпочитания, сигурно си метър и 20 и мааш кючеци.

хаха!! забавно и вярно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А защо да я носи до леглото, като не е ранена?

Друго си е да се заровиш в телесата на една пухкава жена, отколкото да се бодеш на колалите на кльощавата и да и търсиш циците с лупа

Да,да, на едната да легнеш, с другата да се завиеш ...

Според мен слабите жени са за предпочитане и изглеждат по-добре. Факт! Мисля така не защото самата аз съм слаба, но проблема при по-дебеличките е, че заради повечкото килца изглеждат и на повечко годинки. Момичето от снимките едва ли е на повече от 30, а изглежда над 40 ;)

голям майстор работи на голям тезгях

Момичетата на снимката са нормални жени.Те са с хубави съразмерни тела,без шкембета,висящи телеса и с естествени бюстове.Хубав загар.Много са красиви.Слаб ,особено за жена в огромния случай е анти -жена.Липса на мекота,кокали,липса на бюст.По бързо се сбръчкват и заприличват в кожата на вампири.Пример една наистина красива жена на младини-апетитно завалканата Анжелина Джоли,която в зряла възраст от прекалени диети игра вещица без грим.

Абе не е точно така....Аз съм 1,70 и тежа 55 кг, тялото ми е като на модел, стройна, но не съм кльощава. Винаги съм била харесвана и няма мъж, който да да не се обърне след мен. В лицето съм младолика и никой не ми дава годините. Свежият вид идва не само от бръчките, но и самото излъчване. Защото фини бръчици имам около очите и челото, все пак съм на 36, но излъчването ми е младежко. Има жени на моите години, които имат вид на лелки. Просто излъчването им е такова, не е до килограми, нито до бръчки. Така че индивидуално е това. Но при мен е ген, хапвам си всичко и не пълнея. Забелязала съм обаче жени, които поддържат слаба фигура с диети наистина им се отразява зле на кожата и се сбръчкват бързо. Вероятно от липсата на хранителни вещества и витамини, от които се лишават като карат само на салати и т.н. Все пак, когато нямаш строен ген изисква доста усилия и лишения да постигнеш слаба фигура. Всичко трябва да е умерено. В момента има тенденция ли, мода ли да го нарека жените да са много слаби, чак кльощави. Имат вид на анорексички като Джоли в момента, това наистина е грозно слабо и няма как да е красиво. Пълни, слаби, за всички има място под слънцето. Не всяка пълна жена е дебела и не всяка слаба жена е анорексичка. От стройна до слаба има голяма разлика. Нека не слагаме всички под общ знаменател.

за предпочитане от кого? аз откакто качих 10 кила не мога да се отърва от комплименти, кожата на лицето ми се изглади, а дупето ми е супер готино. е аз и плувам де.

При жените около мен е обратното, слабите са съсухрени, а закръгленките не. Жените от снимките са екстра.

Цените на банските съответно са съобразени с огромния преразход на материал. Но пък пищните дами са богати и на пари, освен на килограми :D

Я Путин виновен защото мое государство изобретило матрьошки, а они очен толстьiе. Сечас надо много плат за етих бански. Тот преразход предизвика нова икономическа криза. Ето ужасна

Мчи аз за туй ходя на нуди плаж. То къде ще му излезе края ако трябва да купувам един топ плат за бански ?! Мда, така си е :)))

простотия до шия

Браво.. най-после нещо смислено. Това са жени, останалото е жили и кокали в суха кожа ! ! !

А моя номер има ли го, че със Цецка Цачева само по поръчка шием... ама много плат отива и се оскъпяват нещата .......

Да,Виолета е бранд за по-пълни жени. Аз съм от тях и не ми пречи да имам самочувствие,а то идва от много неща, повечето пъти е вътрешно и вродено. Е ,сега ,след като родих 2 деца,съм с 20 кг.повече, но какво от това? Всеки е такъв-какъвто е. И в това му е чарът. Едни са ниски,други високи,светли,тъмни,слаби и по-пълни. Мисля,че ще е скучно,ако всички са еднакви....

оправданието на хипопотама ьаьаьа

Ти сигурно си идеален, леле

Леле това ще те смачка с килограмите си ако е отгоре. Предпочитам слаби жени с финни глезени и талия и малък стегнат бюст :Р

Предпочиташ? А теб дали те предпочитат???

А ти как изглеждаш? Аз също предпочитам високи мъже с хубава фигура, красиви сини очи и бяла кожа, но ... нещо не ги виждам напоследък!!! Иначе знам, че всички мъже пишещи тук сте съвършени!

браво, добре казано, напълно сум съгласна :) някои мъзе имат много изисквания за това как зената изглезда а нев сет вудят тхе самите. обикновено мъзе с много капризи са хора с много комплехи, недоволни от самите себе си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кво , кво каза ?

палатки отдавна се продават по магазините. къде е новината ????

и що триеш ма ? не е ли верно че дебеланите пишете минуси от злоба ?

А случайно да ви се струва, че главите на тези момичета са странно малки спрямо телата?

Даа, гащи не ми трябват големи, но сутиен все не мога да си намеря по мярка, всичко ми малко, а силикон нямам.

Споко, това е си е проблем ! Аз тежа 62 кг на 172 и имам обиколка 75 D-E, е преди бях и по-слаба 56 кг. Без никакъв силикон - наследствено сме така...Купувам бански на парче - в ЕТАМ или Yamamay. А има една датска марка, мисля, че се казва Change , която по интернет ти изпраща банския и бельото съобразени с мерките. Малко е скъпо, ама си струва....

Крайно време беше - все пак сме в Европа, а не в Китай! Аз БГ не мога да си намеря нито свестен сутиен нито бански по мярка. 90% от стоките са за тинейджърки 45-50 кила. Е да, ама жените които ходят по улицата изобщо не са с тия размери, ако сте забелязали. Слаби търговци са българите и това е! И - да не вземете да ми разправяте как всички трябвало да отслабнат и т.н.

А в моловете продават мъжки дънки, в които мога да си пъхна ръката или.... ама не и крак. дънки като за 7 годишни ама на кокили.

Фотошоп. Замазал е целулита, стриите, гушута, нацепените гърди. Аз самата не съм слаба и го знам от личен опит.

Ей това са жени, сочни, прекрасни, а не анорексички с фотошоп.

70кг. съм на ръст 160см., но не обичам тлъсти жени. Това, че не мога да остлабна няма да ме накара да твърдя, че жените с хубави тела били анорексички, торба с кокали и др.

mrsmith

Наистина не е хубаво на по-слабите жени да им викат анорексички и тем подобни, но не съм съгласна и малко като имаш над нормата да те наричат тлъста. В момента и аз съм 70 кг. при ръст 160, но допреди три години бях 45 кг. И тогава, и сега подобни епитети (тлъста, торба кокали) ми бяха неприятни. Много неща правят тялото красиво. Не само цифрата на кантара, но също и физическият тонус, добре съобразените дрехи, поддържаният вид, дори стойката и маниерите. Мисля, че е хубаво марки като Mango да пускат колекции и за по-пълните, защото добре скроеното облекло много помага да скрие дефектите и да повдигне малко самочувствието.