Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум

Трогната до сълзи, манекенката се сбогува с модния подиум на последното си дефиле в Сао Пауло, където стартира шеметната й кариера преди 20 години.

Обратно в новината

Коментари - Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина е уникална! Има невероятен неподправен чар!

има хубаво тяло, стегнато но я се загледаите, че няма талия, смисъл плосък корем да, но не и извивката

Харесвате ли я или не, Жизел я знаят по малко име. Търсена и известна, защото има присъствие и харизма. Тя е една от малкото, появявали се многократно на кориците на ВОГ и по-специално американския ВОГ с главен редактор легендарната Анна Уинтър. Може би точно това, че не е идеалната красавица, я прави доста по-различна и успешна за разлика от много други по-красиви модели. И за да успява при тази конкуренция, Жизел е нещо повече от хубаво лице и чифт дълги крака. Тя произхожда от много бедно семейство и всичко в живота си е постигнала сама. Така че заслужава уважение.

Аз я харесвам, симпатична е, има разкошна фигура и съвършени крака. Красива не е, но е много хубава жена, а и наистина има някаква харизма според мен. Явно притежава редица качества освен визия, за да е на върха толкова години. Във всяка професия, за да си номер едно се иска характер, амбиция и редица качества. Но за българина понятия като талант, упоритост, трудолюбие, риск и т.н. са непонятни. Ако не даваш от себе си 100 % няма как да получиш. Тук само знаем да се оплакваме, в същото време обаче ни мързи да работим. Но не пропускаме да омаловажим успехите на другите, които работят здраво, за да постигнат целите си. Нищо в този живот не идва даром.

Всички искаме тяло като на Жизел Бюндхен , но не на всеки Господ го дава. Или по-точно родителите ни нямат този ген. Да е благодарна на родителите се, че човек не може да си избяга от гена.

Аз не я харесвам, много е кобилеста, има много по-красиви момичета. Просто е въпрос на късмет, бизнеснюх и стечение на обстоятелствата нейното величаене като безумно красива и превръщането й в най-скъпоплатен модел в света.

Глупости! За висок и добре сложен мъж изобщо не е кобила. Кобила е за някой дребосък. Ако си мъж - мъжете най-често харесват жени тип, близък до този на рода им. Ако вашият род е от дребосъчета, късокракички и трътлестички, тази ще ти се стори наистина кобила. Ако си жена е ясно, че злобееш. Но това не я прави по-малко хубава!

Съгласна съм с теб! Жизел има едно излъчване, което не всеки модел го има, като пантера е на подиума. Разбира се, че има и по - красиви от нея, но тя има страшен финес, харизма, излъчване и присъствие. Преди 15 години гледах много ревюта, мода, снимки, бях запалена и аз по манекенството. И на мен ми направи впечатление , макар че не беше известна, а ми стана любимка. Ето че сме познали, че ще направи кариера. Страхотна е!

Днес по всички телевизии в новините се въртеше тази новина. Мацката изглежда страхотно, спор няма. Честно да си призная в лицето никога не съм я харесвала чак толкова, някак си очаквам от най-добрия топ модел да е шеметно красива, като Даутцен Крус например. За мен тя е невероятно красива, дори сред топ моделите рядко има толкова красиви жени. Но тялото й е страхотно, като на повечето топ модели. Още преди много години обаче, когато беше никому неизвестна я гледах в ревюта. Има изключително присъствие, ходи като пантера на подиума, просто те завладява, още тогава си помислих, че ще има шеметна кариера и познах. Всеки, който разбира от мода ще ви каже, че най-добрите модели обикновено не са най-красивите, а тези със по-специфично излъчване и присъствие. Дори недостатъци като щръкнали уши, голям нос и т.н. може да направят един модел известен и да се превърнат в негова запазена марка. Жизел остави своята следа в модата. Честно казано не знам друг модел да е бил толкова пъти най-скъпоплатен и за една година да спечели 47 млн. Така че за такъв успех се искат качества, които тя явно притежава. Време да е даде път на другите модели, тя е на върха и ще остане в историята като манекенката на върха. А не да напусне след години, когато ще се е появила новата Жизел. Умна е освен обаятелна.

Много дълго и нищо умно не си казала. А пък тази Дауцен си е жива Мис Пиги в лицето.

Толкова и разбираш, само и погледни скулите и формата на лицето,като изваяни са ,но какво ли ти обяснявам ! След като прочетох коментарите съм сигурен, че пишещите тук жени до една са по-хубави от тази Жизел! Убеден съм също, че жените на пишещите тук мъже са много по-хубави от нея! Абе какво да говорим, Жизел едва ли може дори да се сравнява с тях!

Така и не разбрах какво толкова намират в нея и защо стана най-най манекенката на всички времена...Груба е...Мнооого груба в сурата, а и във фигурата.

праилно е направила

Като се абстрахирам от баснята за лисицата и гроздето, струва ми се, че има малко конска фигура.

много просто е защо се оттегля - за да има повече време за секс подвизи:))))). Не е тайна че либидо при жените е най-силно след 30-35 годишна възраст -демек най им се иска. блазя му на брейдито и аз искам да ме обкрачат тези дълги крака :-)

Умница!Оттегля се ,когато е на върха...

Гледах я по новините на обяд. Мацката е супер, и не разбирам защо се отказва от тази работа.

Горният коментар е верен, оттегля се когато е на върха. Така правят умните звезди. Иначе можеше да поработи и до 40. Хайди Клум мисля, че се отказа на 38-39 някъде. Достатъчно богата е, явно вече й се иска да отдели повече време на семейството си и да я кара по-спокойно. Една българска манекенка Ралица Балева мисля, че се казва постигна най-големите си успехи зад граница след 35 години, а беше започнала май към 30 или след 30. Така че там търсените манекенки си работят дълги години.

Изглежда в лицето поне на 40, време е да се заеме с малко почивка и да започне да си харчи парите за по-здравословни неща... Честито пенсиониране, како Жизел!

Аз не мисля, че има особено красиво лице, но браво на момичето. Такива неща не се постигат без труд и упоритост. Сега, само на 34 години, може да се оттегли, да си живее много по-спокойно и да се занимава с това, което й харесва. Благородно завиждам.

Арно е момето,машала... Завиждам дека не е дома. Ама па зарад неа требеше да се испотепам със сите комшии. Свикнал съм си и с мойо крокодил.

На кого му дреме за това?

Някой ще бъде ли така добър да ми обясни свръхголямата ценност на това, което е направила тази дама, че за една година са й платили 47 млн. долара??? На тоя свят има тотално сбъркано нещо - колкото по-безполезно, толкова по-скъпо!

Веднага обяснявам-парите,давани за мода от нашите жени залухарки са съизмерими с доходите от оръжейната промишленост в световен мащаб. Най общо казано- закачил се лапнишарана за рекламата че с тоя шампоан косата и ще изглежда еди как си. Ама утре вече вижда друг още по-скъп... Говорим за незнайни пари,изтичащи най-често от мъжкия джоб. Та това са пари на платежоспособни мъже,да не ги мислим,нито нея,нито тях...

Бизнес, тези пари не й ги дават за друго, а защото имат достатъчно големи печалби.

Голяма чудо, някаква минеткенка. Също както при футболистите, които получават милиони.

Д.Бербатов ( да е жив и здрав!) получава (за информация) 500 000 лв.месечно.

Една от малкото натурални,естетствени манекенки! Ще липсва,определено!

какво и харесват на тази не ми е ясно. на мене не ми харесва, но модата е странна индустрия.

Виж я на 20-25 и пак помисли. Макар че щом си жена е ясна работата. Масово жените се възхищават от грозновати жени - съответно не одобряват хубавите.

Абе и сега е добре да ти кажа. На 34 малко жени изглеждат така, особено в фигурата. Повечето стават имено докато са на 20-25 после трагедия. рядко да видиш някоя хубавица след 30, която все още е като момиче в тялото и младолика в лицето. Дето се вика хубавите жени са си хубави и на зряла възраст, а пък невзрачните приличат на нещо само докато са много млади. Но тази е модел, все пак това й е работата да изглежда перфектно.

така е за да не ги засенчват. Грозната жена винаги е хубавата, а хубавата не е нищо особено. Това е женската логика или по-точно злоба. Добре че сме ние мъжете да оценяваме истинското и хубавото. Иначе колко повярвали си "хубавици" познавам, дето чеп за зеле не стават но решили че са убавици. Пък и тези социални мрежи тотално объркаха хората. Там всяка може да блесне със снимки като модел и като й напишат колко е красива и тя взела че си повярвала. Добре е човек да има релана самооценка че иначе е много смешно.

ММ, не се изказвай неподготвен! Не знаеш какво мислят жените, щом не си жена. В момента цитираш какво мислят мъжете, че мислят жените, което е много далече от истината.

Jeni

Хайде сега-какво и харесват- ми всичко! Супер готина мацка е, а не като онази свиня модел от щатите дето тук я възвеличаха!

Да се маха, вдругиден никой няма да я помни.

maniana

Щото теб ще те помнят всички с добро, нали?

Който ме познава ме помни с добро.

Кобилка, ама лачена. Лачена ма влачена. Влачена ма лачена...............

излъчва сексапил !!!

Толкоз ли нема у Америчко некой производител на майонеза или ТВ-бози-ян, че тамошните манекенки са опрели до футболери?

Те са най-лесно управляеми.

1. Жизел е бразилка. Ако под Америчко подразбираш целия континент е друга работа. 2. Тя има повече пари от всеки майонейзер, така че няма нужда от спонсори. 3. Биваше я много навремето. Още й личи. И има достойнство да се оттегли навреме, а не като баба Мадона да се прави на млада до 100г.

т.е. сметаш, че футбалистчето и е на хранилка? ех, блажи колегата!

И буквално до скоро се знаеше, че е най-скъпо платената манекенка през последните години.