Армани разкритикува нежните мъжки облекла

Един от най-известните дизайнери Джорджо Армани упрекна гейовете за хомосексуалния начин, по който се обличат.

Обратно в новината

Коментари - Армани разкритикува нежните мъжки облекла | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря :)

Най-обичам мъжлета с "небрежно" заметнати шалчета, очилца тип "nerd", наманикюрени ноктенца на ръчичките и пухкави дупенца като на малки дечица. А, пропуснах - има и един друг тип - прозрачно кльощави и нежни, с панаталони "а-а-да-се-изсулят", държащи се незнайно за какво. И двата типа говорят тихичко и възпитанко, кротки са и мили с колежките, често можем да си обсъдим с тях неща, които с мъжете си или гаджетата, не бихме си и помислили - например какво са пуснали в молчето:) Абе, мамини-сладки!

А кой ще му наследи милиардите?

Ама като го гледам и на него хирурзите май са му "пипнали" нослето...

е че какво съм написал? В нормалните държави подобни статии в които ясно се рекламира педерастията и хомосексуализма бива ограничаван достъпа до тях най малко с въпрос дали сте на 18 години? За тва дир не виждам защо трябва да ми спирате или изстривате написаното?

Абе малко неудобно, ама да попитам: хетеросексуалните мъже и жени като се отдадат на сексуални ласки, се възбуждат. Как стоят нещата с меките китки, получават ли ерекция (то друго няма какво да им се случи)?

Ей го! - дядката е пич, независимо, че е мека китка....

"Хомосексуланият мъж е сто процента мъж. Няма нужда да се облича като хомосексуалист" Хм? Може би нормалния мъж да трябва да се облича като хомосексуалист. Хубаво е да се разпознават отдалече, да показваме на децата си, какви не трябва да бъдат. Колкото до прекалено мускулестите мъже съм съгласен. Когато САЩ създават специалните си войски (тюлени ли, моржове ли не ги знам, какви бяха) поканили шефа на английските бурки (заслужено се ползват със славата на най-добрите специални войски на Земята) да му ги представят. Той гледал, гледал пък казал "много мускулести тези момчета, как се е отразило това на мозъците им"? Прав е бил, защото след това янките направиха няколко велики провала, най-големия от които в Иран 1984 г..

Моля за извинение, не бурки, с тях се покриват жените в някои мюсюлмански общности. Британските специални сили са гурки, (с Г) ама още не са ми донесли кафето.

драги разбирачо, проблема е подбора на кадри. А когато имаш подбор на мускули само естествено че не търсиш мисъл.

Оле, тая пържена мумия и тия млади травестити отзад са напълно безполезни за обществото.

За съществуването на модата са нужни две неща. Повече пари и прости хора. Това е цитат-не съм го измисли аз.

и по една пица на ден, нали трол?

Модата е едно от най-префидните оръжия на Сатаната. И разбира се не трябва да учудва, защо в центъра й е нежният пол. Огледайте се, замислете се... Модата започва там, където свършва добрият вкус.

Дрън-дрън. Освен това се пише и се изговаря "перфиден"!

Почвай да шиеш облекла за третия пол...гейовете вече не са на мода :D

Аз също харесвам естествената красота и хората, които се грижат за себе си, без да прекаляват с грижите. Не обичам напомпаните мъже, защото не са издръжливи физически ;)

айде бе ?

Да, точно така. Не са издръжливи, тъй като много енергия отива за поддържаве на мускулната им маса, която затова е "напомпана", защото е прекомерна. Поради това движенията са им неефективни.