21-годишна студентка стана ”Мис Русия” 2015

Представителката на град Екатеринбург София Никитчук бе коронясана за „Мис Русия" 2015.

Обратно в новината

Коментари - 21-годишна студентка стана ”Мис Русия” 2015 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е каой знае какво, изглежда на 2х21 години! Бая се е бръкнал, някой от Уралските олигарси, за да я класира! Карай да върви! Навсякъде конкурсите се така. Всичко е нормално, западно. Мис е това, не е руская красавица!

Изобщо не е грозна.Но няма излъчване на 21 годишна.И рускините далеч не всички са със сини очи и руси коси.И далеч масово не са красиви.По -голямата част са с доста прасешки физиономии и тела.Но страната е огромна и естествено е да има много по-голям избор.

Виждали сме и по - красиви, спали сме и с по - грозни. На мен лично ми допада, не е най- красивата дама която виждам, но определено има чар, магнетизъм и харизма, има красива и естествена усмивка. С удоволствие бих излязъл на вечеря с нея.

Влезте в официалният сайт на конкурса и вижте дали е черна. Черна са я изтипосали на снимката, за да плюят най-красивите и умните, пишещи тук. Има суперправилни черти и няма нищо общо с нашата миска с аграрните черти и брадавиците.

Започва да ми се изяснява как Кроки е спечелила мисис Русия ... В тези конкурси очевидно не става дума за красота, а за нещо друго. Ако някой има информация от кухнята да казва какво!

А къде отидоха хубавите рускинчета от близкото минало ??? и при тях явно са се извратили нещата вече ... не само при нас избират грозници Money Talks ...

гроздето е кисело?

грозде на 2000 км. ? и на 21 години ... кисело ??? цъ! ама и доста по-хубаво грозде можеха да коронясат

тази не прилича на 21 годишна, а на 41 годишна

Това момиче не е рускиня. Тази красива жена е потомка на българите-волжските българи. Честито.

Аха, това се вижда по кривити крака от постоянна езда на кон, бръсната глава с конска опашка и най-важно по чисто българска фамилия. Ти си за докторантура по антропология.

Каквато и да е, но със сигурност не е тъпа рускиня

На кой му дреме? Защо не пишете коя е мис Буркина Фасо или Миамар, а само за Русия? Надувате ни главите с Русия, рубладжии! Стига с тая Русия!

Номер 1 са рускините по красота

Страхотна. Невероятна сладурана. Все пак да не забравяме, че и рускиня спечели Мис САЩ. Просто е великолепна. На батко сладурчето мммм

Ей тия руснаци и те като нас. Като знам какви рускини има, не мога да си обясня този избор. Не ми изглежда на 21 и е чаровна но не и красавица. Абе кви рускини има, ама и те явно с нагласени конкурси.

Просто е великолепна!

Колко много много по-красиви руски девойки съм виждал от тая хиена. Ама и там е нагласена работа! Като с оная пернишка селянка, вече й забравих името де :)))

На 4-та снимка има поне 3 жени, значително по-красиви от победителката. в крайна сметка тази жена са си избрали, нея ще гледат. И тя не е никак лоша. хахах :-)

Аз не видях нито една даже симпатична на 4-а снимка ........

#36 как страшно гледа - ще трябва да ми леят куршум. Иначе са се изложили с миската - много амортизирана, по-скоро става за Мисис Русия

просто са решили да уплашат запада по още един начин

Jeni

Е ние този път изправирхе руснаците!

Jeni

Въх, изпреварихме! Червено вино какво да се прави...

Всяка втора рускиня е по-хубава от дамата. Рускините са си едни от най-хубавите жени в света. След българките, разбира се... ;-)

Колкото българките са хубави, толкова и всяка втора рускиня е по-хубава. Има много красиви рускини, наистина - като Ирина Шейх, например, но и на нея тук ще намерят кусури. Иначе тази от видените на снимките е най-приемлива и много по-хубава от нашата мис.

В Русия такива жени се намират... Защо винаги най-големите грозотии избират на тия конкурси?

А че ко му има на детето? Сичко си има. Айде ся грозна била.

Не е възможно да е на 21 години.Няма нищо младежко, свежо.Изглежда зряла 40 годишна жена.Днес младите прескачат най-хубавата възраст-юношеството.От началното училище и скок...при големите.Бързат да пораснат и затова се състаряват по-рано.

На Путин и двете дъщери за чужденци омъжени хахахаха вярно са много зле тия руснаци. Дай им само водка и побойща

A на Българите им дай да злобеят и завиждат .Бай Ганъоооо я си "сръбни" една шлъокавица и си трай

Дискотека Амнезия , например и български национален вид на забавление. Имам предвид - 3-ма да бият един.

А верно са пухльовци руснаците. Маша Шарапова с нашо момче българин, а Тоца Крокодила с руснак хахахаххохо

На Тоца и трябват пари, а Маша има, за това си е взела пич.

Красиви, бедни и лесни. Какво му трябва на човек повече

Не знам, може би един грозноват мургав беден и прост българин?

Първо казахте,че са грозни,че са тъпи,че са лесни.Толкова сте жалки.Русия и Украйна са на земите на стари Българии.Учи се в 4 клас. А относно рускинете-Мел Гибсън-беден и прост-Роксана,Доналд Тръмп-беден и прост-Ивана/сръбкиня,пак славянска кръв/След Демито,Аштън взе Рускиня,за съпруга,до тук тези все са съпруги,щот Аштън и той беден и прост,Том Ханкс-жена му е с български корени и той беден и прост.Та така скъпи тъпи тролове,елита на Америка харесва и се жени за славянки,но за вас платените цървули,те са грозни и прости.Или както е казано,какво ли ти разбира свиня от кладенчова вода.

От всички дето си ги изброил, дедо само 1 е рускиня. Тази бившата на Мел, където му изпи кръвчицата и го съсипа хахахаха показателно. Мила Кунис е украйнка, не е рускиня. Като каза славянки - полякини, чехкини и словенки са по-красиви от рускините. Сръбкините и те

сестро, ивана (бивша тръмп) е чехкиня, бивша ски-бегачка... ама неисе!

Жената не е грозна, но съм сигурна, че тази милионна нация може да извади много по-големи красавици. А и била на 21 г. !?? Много рано се е състарила милата ...

Женска злоба...

Maria Ivanova

Не е женска злоба! Момичето е красиво, но очевидно не изглежда на 21, а поне на 35!

Глупости! Мис Русия, Мис България, Мисис Вселена и Мисис на всички галактики може да е само една и тя е Тоца Пернишка, по-известна като мис Крокодил. Всички останали са мошенички с купени титли и даже титлите им не са истински.

Рускините красиви, а руснаците смотани, във всичко има баланс на този свят

Пуууу, че грозна. Прилича на циганка - с тъмна кожа и черни очи. Истинските рускини са руси и синеоки

е циганка, тя е от урал - там има и брюнетки, момичето е много хубаво и има страхотна усмивка, изглежда интелигентна и лъчезарна, браво на рускините и руснаците, които са я избрали - ние не можем да се похвалим с нищо такова, за огромно съжаление

а може и да е със старобългарски корени...както и неjната предшественичка. просто на сестри изглеждат. независимо от потеклото им - момичетата са, поне в моите очи - хубаво.

Типичните рускини не са руси, а кестеняви коси и кафяви очи, от републиките са по-светли и руси. Ако е руса, не става автоматично красива, разбира се. А момичето изобщо не е черно.

С тъмна кожа и тъмни очи като повечето българи. Липсват и само късите крачета и спокойно може да мине за българка. ;)

Бас хващам, че бедната панелна бг русофилистия здраво дърпа от торентите руско порно с млади рускини. Всички. И стари комунисти и млади орешарчета хаха

За мен Рускините са едни от най-красивите жени във света и новата миска не прави изключение -има невероятно тяло (гледах на живо самия конкурс) в лице има , какво още да се желае (но поне не е , като нашите миски изкуствени от горе до долу) . Адмирации за натуралната и красота .

много симпатична *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рускините като минат 25 год и вече за нищо не стават. Иначе определено са най-лесните жени на света

Лъскай пред монитора,лъскай!

Гледайте конкурсите за красота. Колкото по-грозни, неприятни и негативни, толкова по-корумпирана страната, от която идват.

Ми те рускините са най-красивите жени, и сравнително по-малко разчитат на хирургия и ботокси.Просто джинса им е такъв а и климата по студен.Тука красивите българки вече са мит.....само изкуствени намеси и рамо се състаряват от лоша храна и лош живот!

Има нещо такова. Преди около година бях за няколко дни в Москва и ми направи впечатление, че масово и мъжете и жените имат съвършени кожи, за разлика от българите.

Рускините са красавици.Който казва на това грозно,просто или вече е тотално извратен или с отклонения в сексуалните вкусове.Основата на Русия и Украйна са старобългарски държави.В това момиче виждам доста българска кръв.Момичето е много красиво.А за селските беци,харесващи силикон и изрусено,ще кажа,че отдавна може би 7-8 години на запад върви тенденцията на по-завалканите и женствени жени,последен пример днес във дира-Селена Гомез.Тоца е на светлинни години от това момиче.

Че това гадже е доста амортизирано на вид и с доста корекции по лицето, егати натуралната красавица просто!

Няма как да не напиша дежурната реплика след такава новина: "Имаше и по-хубави сред другите участнички" :) .. и елате довечера в дискотеката и ще има поне 20 по-хубави момичета (особено ако сте на 2 питиета) :)

Одобрявам, да заповяда в моята агенция "ВИП моделс България"

Долу става, горе - твърдо нье !!!

Между впрочем, по критериите за избор на тази "тьотя" за Мис Русия, може да съдите и за критериите Тоца да стане "Мисис Русия"

Млада е, може да запише и 3-то виШе!

Напомня ми на нашата Антония (Тоца) - когато я избраха и за нея се чудихме на 30 или 32 години е. Добре е да са младолики избираните миски, а не дърти пастърми!

Не е красива, даже бих я определила на грозна. Има вид на травестит. Ужас, Божеее как са могли да изберат тази кела за Мис Русия, кой знае колко чаршафи е измачкала тази копелана за да са докопа до конкурса. На всичко отгоре има и тъпо изражение, кривогреда е, с къса шия и голяма несъразмерна глава, има малки злобни патканови очички изхвръкнали като на жаба което е признак за нелекуван базед, крив патешки нос, тънки и злобни змийски устни, езика и е разцепен по средата, зъбите са и криви и кариозни, кожата и е груба като шкурка и седи някак на люспи и е в цвят кереч, има стрии и отпуснати провиснали месища, всичко е фалш по тази кела - ботокс, лифтинг , силикон , пластична хирургия, прическата и е в окаяно състояние под всякаква критика, косата и е като царевично кече с проскубани пигри и екстеншъни, ужас - погнусена съм. Всеки нормален мъж би повърнал от тази кела копелана.

....просто си се задавила от злъчна слюнка в коментара си,... и отива на задавяне от злоба! Bнимаваи,...поемаи си въздух поне между плюенето и храченето!!

Ахахах е това надмина всичко:) Имаш талант, евала!:))))))))

Албена (Вулева), ти ли си?

Хахахахахха, браво, Калдирчева, и аз съм на тва мнение, ама не ми е толкова богат речника да го изразя :)).

Калдирчева или който си, тези грозни думи, не бива да се казват за никое човешко същество.Дори само едно определение от тях е доказателство , че така някой някога те е обрисувал. Или това е твоята същност.?

Пропусна, че кожата и е като киреч :-) ако не ти плащат да провокираш коментари сиза сесериозно лечение:-)

Не, не е пропуснала, че как...също като нелекувания базед, според нея всяка втора вип персона е с Базедова болест...смях.

Путя е по хубав/а

Tук, пак много онанисти с вмирисани усти,...започнаха с храченето!... уважаваите женската красота бе идиоти! Hезависимо от коя страна на света ви я показват! .....и защо забравяте, че и маиките ви,.....са жени?! Mноооого простотия, Mного!!

Прилича на леля, а не на млада жена. На рускиня също не прилича. Там има страхотни красавици, а тази е изключително посредствена.

Бира с метил,лошо!

Клас "фортепиано"??? А бе "журналисти", вземете се образовайте малко!!

"Форте пияно" е новият бранд руска водка с (още по-) висок градус