Григор: Искам Мария да види Рилските езера

"Не се случва да идвам често в България, много съм натоварен, но гледам да се насладя и на такива моменти".

Обратно в новината

Коментари - Григор: Искам Мария да види Рилските езера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гъргоре, не води рускинята в България, имаме си достатъчно, a и ще я наат!

Гришо, забравил си българския! Смех.

Аман от префалени Гришовци, Бербовци, Ками... и други световноизвестни сульовци

абе мое да си върховно тъп като дебила на снимката, но важното е да млатиш неква топка - нема значение с къв размер! Марк Твен много добре го е написал в "Писма от Земята"!

Напуснал България ,радва западното племе,трупа долари ,не живее в България ,утре ще минава за новобогаташ ,не носи медали за Родината !Той не е от нас!Не ме интересува нито тоя , нито Маша.Интересува ме само България и Българския народ,притиснат до стената от цигани ,турци ,мародери бизнесмени и политически предатели!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ ИНТЕРВЮТАТА - НАУЧИ СЕ ДА ИГРАЕШ КАТО МАЙСТОР - ТОВА Е ПО-ВАЖНО, А НЕ ДА ГУБИШ СЕТ, СЛЕД КАТО ВОДИШ С 5 НА 0 ИЛИ 5 НА 1!!!

Григоре, отивай на Тевно езеро в Пирин с раничка. Остави ги рилските езера.

Добро решение е човек да види рилските езера, но има по красиви места вече. Рилските езера са окупирани и от всякакви ходещи там. Хубавите места искат повечко ходене пеша. Рилските езера БЯХА. Сега нямат това очарование. Там е лудница.

Леле каква е тази полемика за езика? Я се осъзнайте идва 24 май. 30 години мобилните оператори ни заливат със азбука която не се учи в нито едно българско училище? Само не ми обяснявайте, че имало проблеми с телефоните. Едва е останал читав GSM дето не разпознава кирилица. Или пък операторите не знаят кой какъв телефон има та поне на него да пращат кирилица.

туй със а го оплесках. Така се получава като чета преди това шльокавица

не ти трябва рускиня,зарежи я докато не е станало късно.после ще съжаляваш

Ами покажи ги де!

Цялата тази престорена и лицемерна показност отблъсква-природата,езерата е прочие.Има толкова красиви места по света,но този човек се превъзнася и парадира само и само да привлича внимание! Природата си е п-рирода-по цялата Земя има прекрасни места за отдих и не е нужно да се демонстрира това!

Гриша,внимавай ,момче!Рускините и украинките са огън ,но като им омръзне търсят друг .От опит го знам.Мисли с главата си.И на мен така ми говориха ,но пуста любов братче ме погуби.Успех !

Григ, дръж се за Маша докато е наша

Искам Гришо да ме чука!

Простаци, Григор е много над вас!

А ти къде си?

И аз се гордея , че съм Българин . Горд съм и , че Гришо е такъв :) Много успехи и късмет му желая ! Уникалните Рилски езера са чудесен избор . Пък и в България навсякъде е красиво - и в Родопите , и в Странджа и на Силистар ... Със здраве :)

да балгаря има много крацива природа но трабва да и пазим.браво на грирор да е здрав и цаслив ние обицаме балгаря вапреки це гивеем в друга даргава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за всичките простаци тука, за които най-важното е как говорел, пробвайте да говорите на английски всеки ден в продължение на 10-15 год, да видим вашия български на какво ще прилича. Аз също се изразявам по-лесно писмено, отколкото говоримо, но не защото искам, а защото животът в чужбина не прощава.

Има хора, които и след 50 години в чужбина не са забравили българския.

и аз зивея 15 години в цъзбина но за разлика от дръги хора балгарски не сам забравила нито се престъвам це сам забравила. предполагам вапрос на интелект. :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако това, дето си го написала, е някаква индикация за българския ти, по-добре не се хвали ;-)

аз ако бях на мястото на григор няма6е да говоря с български медии.малко хора знаят 4е ,ба6тата на григор си е продал колата/навремето за да тренира и за състезания .а сега вместо вси4ки да се гордеят с него .има хора които злобеят.затова тази страна е на това състояние-

тоа прилича на бурсук

Хубав, успял и известен...На каквото и да ти прилича, няма значение...

Възмутена съм от поведението на Григор и тий няма право да се нарича българин, след като даже не се е постарал да научи родния си български език, а говори с толкова силен акцент все едно е чужденец. Той е само един егоист и егоцентрик, а това че е добър спортист не го прави автоматично добър човек и не го прави истински българин, щом не го е срам да говори на развален български. Срам и позор за него!!! Не ни го показвайте повече.

Само някой, който не си е показал носа извън България, камо ли да е научил някой чужд език, на който говори ежедневно, може да напише толкова невеж коментар!

Тотално опровергаващи те примери: Милчо Левиев, Жорж Ганчев, Игнат Канев, множеството "юпита", завърнали се в България след дългогодишен престой в Англия и Щатите и то упражнявали професии, в които трябва да владееш много добре английски и да го ползваш постоянно - за разлика от спорта напр. Живял съм доста време навън и съм срещал безродници, които се преструват, че им липсва българската дума, та да покажат "перфектен" немски или английски.

Gal

Ами тогава всичкото всичкото цигани и турци в България дето живият кво' ще ги праим'......

Не се чудете, когато българин, който живее в друга страна и непрекъснато говори чужд език, защото няма с кого да общува на български, започва да забравя думи и да се затруднява в изказа. Не знам от колко време Димитров живее извън България, но при младостта му сигурно е детските му години. Концентрацията върху спорта, в който влага всичко от себе си, също има значение. Не го осъждайте, това е логично и обяснимо и не е признак на високомерие. Твърдя го от собствен опит.

Абсолютно съм съгласен, даже се случва у дома да продължиш да говориш чуждия език без дори да се осъзнаеш, да не говорим за акцента.

Да така е! Дъщеря ми замина да учи в чужбина на 19г.,сега е на 32г. и макар ,че в българския й се усеща дори родния варненски диалект,все повече думи ги"намира"трудно и бързо ги заменя с английски.

Е друго си е Кобрата с книжовния си български език! На това се казва истински българин, грам чужд език не може!

аз ако бях на мястото на григор няма6е да говоря с български медии.малко хора знаят 4е ,ба6тата на григор си е продал колата/навремето за да тренира и за състезания .а сега вместо вси4ки да се гордеят с него .има хора които злобеят.затова тази страна е на това състояние-

Прост ограничен народ няма как да разбере истинския мащаб на Григор.

Слава Богу, че все пак има процент българи, които не са в тази категория. Това е процентът на позитивните мнения.

Преди години ми се случи да уча език в една европейска държава. На курса преподавателят ни посъветва ако искаме да получим добра представа за манталитета на местните, да четем анонимни форуми или да слушаме предавания, където обажданията са анонимни. Оттогава си мисля как ли би ни възприел чужденец, ако съди за нас по помията, която обикновено се излива върху успелите българи. Няма да е приятно. Като контрапункт на онова, което прочетох ще напиша, че много харесвам Григор Димитров и му желая да достигне титлата тенисист 1 в света!

някой да изчисти пвц-тата първо:)

Метросексуалният "гражданин на света" даже си е забравил родната реч.Дъвче си езика като лондонски гей.

И аз забелязах, че заваля думите... обаче не знам дали е от това, че говори предимно на английски език от години или си е говорен дефект...

Мога и мръсно да го играм. В БГ-селото с "Гошо" назоваваме всяко скопено прасе. Метро, сетро, гейьово са други бири. Лапни си ГМО-ярмата, Гошо и повече тук не гручи. И земи си хапчетата за сюргюн и глисти.

Благодаря на позитивно мислещите тук българи. Включих се първи, защото БГ-момчето си го заслужава. Признанието и от нас. Защото когато живота в РБ продължава да ме вгорчава, като видя българските знамена по трибуните на световни кортове, стадиони и други места, се "от-горчавам".

Кажи кога идва Марчето на езерата, че да я видим и ние там.

АМА МАРЧЕТО НЕ Е ХАПКА ЗА НЕГОВАТА УСТА ! ЩЕ МУ СТЪЖНИ ЖИВОТА,КАКТО МИ СЕ СТРУВА...

абе на колко години е тоя сладур, че не си спомня добър ученик ли бил или не ;)

Тенисистите най-често са много упорити, работливи и интелигентни. Затова предполагам, че е бил ако не отличен, то със сигурност много добър ученик. Имах късмета да уча двете по-големи сестри Малееви - бяха пълни отличнички, изключително дисциплинирани и трудолюбиви. Дори след дълги отсъствия по състезания като се върнат в училище, знаеха всичко. Това обяснява и успехите им в спорта - без работа нищо не се постига.

не, не , нямах това предвид, аз съм завършил преди около двайсетина години и до ден днешен помня много добре какъв ученик бях, с хубавото и лошото ;), че затова ми стана смешно, тоя млад сладур как говори все едно е минал век, откакто е посещавал училище :)

Браво! Бъди истински човек и незабравяй род и Родина. Глупостите които пишат, не им обръщай внимание, има много жалки хора, никога незнаят какво искат и какво могат.

И ние искаме да те видим поне с една победа на финал на мастърс. Докога ще те чакаме? Ето, виж комшията ти от Сърбия - има вече сигурно над 100 победи на финали във всякакви турнири. Часовникът цъка, Гришо, хващай се да подобряваш турнирните си успехи.

Gal

Комшията от Сърбия със сигурност не го плюят така сънародниците му....пък и какво сте направили за Гришо, че изисквате....

е как да го плюят като побеждава???? нека и нашия льольо да побеждава и ние няма да го плюем

Ами да, не го плюят, ама вземи и ги сравни двамата, а? Джокович всеки път подчертава, че е сърбин, нашият не помни кога и как е учил в българско училище. Докато стане като бате си Новак има оше много бой да яде.

много гроги изглежда за възраста си тва съвременият проф. спорт не прощава...направо ти ... майката щото повечето си мислят пари жени и дрън дрън ама сцепването на задника никой не го вижда

Сега го хвалят, ама ако се издъни ще го оплюят като Кубрат Пулев. И на Кубрат му се мазнеха журналистите, говореха срещу "завистливите българи които не го признават" и тн. пък накрая си го оплюха...

Браво,нека види.Аз доста съм критикувал Григор Димитров,че не говори никога на български и не дава интервюта в България,но ето че ме опроверга,за което се радвам.Редно беше като световна звезда да отдаде уважение и внимание и на българските си фенове,които са най-многобройни.Така че успех,и да не прекалява с изявите си тук,защото ще бъде оплют от хейтърите,просто внимание,за да покаже че не се е самозабравил и отрекъл от Бг.Само напред,Гришо.

Добре "Браво", но частично не си прав, защото: - Гришо винаги говори на български, когато трябва. При задължителните си интервюта той трябва да говори на английски; - Гришо винаги е уважавал българските фенове, които го подкрепят навсякъде по света, дори когато губи; - БГ-хейтърите дори и да се отровят в собствена си смрад не е важно. Важното е, че светът харесва Гришо. Това написах в началото на коментарите.

Григорчо, стига се снима и извинява с ракетата, ами си сядай на д-то да спечелиш поне един Мастърс в следващата година. Иначе си заминаваш със селфитата при Маша и Мечока.

Големи кретени има тука, без нито една гънка, само тоя с Ана има три, когато го е ударил на село баща му с вилата по главата.

Маша ни мъ кефи - твърде дълга, плоска и с мустаци. Не знам какво и харесват?

Стига с тоя Гришо бе! Легне, стане, кихне, пръдне - веднага Дир отразява световната новина. Сръбският, испанският, швейцарският Дир сигурно само за техните тенис-звезди работят. За тия с минусите - не че ги чета тия вълнуващи, трогателни "новини", но заглавието се набива все пак.

Gal

а за кого искаш де те осведомяват? За Николета и Мара ли?

Гледах интервюто.На въпроса какво иска да и покаже от България, доста се затрудни.Ами той не знаеше какви забележителности има у нас?

Да де, но това не е повод да бъде обвиняван. Сам си избира къде да прекарва живота си и къде да гради кариера, защото той точно това прави.

ша ги види

...и не се обиждай на годежарите тук...Защото отдавна аеропаните им не могат да се дигнат, а в тиквите им витае мисълта на лисунгера (тъпа и мързелива мъжка лисица) за гроздето, дето било кисело. Ами нито някога ще им се дигнат (аеропланите), нито ще разберат как се отглежда гроздето, защото за оправдание на мързела си денонощно са опиянени от гроздова пърцуца. Защото те толкова са можели, могат го и сега.

Мислех, че с Маша ще си говорят на българо-руски, но като го слушах вчера, явно и с нея говори на английски. Българският е започнал да му "бяга", въпреки, че се стараеше да говори правилно.

Да не е луд да говори на селския български, след като е станал световноизвестен?

Нищо не знаеш. Работя със хора от цял свят, вкл. руснаци и сърби и си говорим на английски, кога ще разберете че световният език отдавна се е наложил и е ясно кой е. Опитах се да говоря руски с колеги и те ми се смяха казаха, че никой вече не говори така там, така че спрете да се излагате, това което са ни учили на руски от некакви соц учебници, отдавна не се говори и в русия, може би с някои пенсии или ветерани от войната, ако си намери човек в парка. Нищо общо нямат руския и българския, колкото французин разбира италианец, испанец или португалец, ей толкова ни е общото. Освен това, ние как и да е поназнайваме руски, а то те гледа и не вдява и една дума, е аз защо трябва да му се потя. Само с макетата се разбираме, макар че те нас ни разбират повече отколкото ние тях.

Правиш ли разлика между "лични" и "работни" отношения? А "гражданинът на света" е Григор:).

пич, май, май не си учил руски ;) ако беше, щеше да се разбираш с руснаците, дори и със "соц.руския" ;)

Гриша, нека ги види , возейки се в хеликоптер, хем красиво, хем романтино

се е закачила за него тая кранта, евахти и кобилата, че тая е само известна и богата, дори не е и хубава, е колегата верно е препоръчал ана иванович. И на федерер жена му е спържа, а едно време най-якия пич тенисист агасито си взема също жена с клюн, не ги разбирам, млади, богати и хубави мъже с некаквии ... Ей го са нашия като че ли 9 такива живота има, че тая неговата освен, ако не си путлерас няма как да я харесаш

много изтощен изглежда, направо прозрачен

Григоре, махай я тая Маша и взимай Ана Иванович ;)

Да ама Бастиан Шванщайгер ще му нацепи ... ракетата ;)

Браво, Гришо! Дръж се, момчето, ти си ни утехата с успехите си! Колкото до Маша, доведи я в България, тя е добре дошла. Но те моля преди да я заведеш да види нашите природни, исторически други красоти, и дори храната ни, предварително се информирай дали е чисто там. От отпадъци, тъпи папарак-навлеци и нещастни ТеВе репортатори. Защото даже след всяко едно, дори позитивно събитие, свързано с БР-Родината ти, вече карат народът да съжалява, че се е случило.