Жизел с прощална фотосесия

Супермоделът позира за корицата майския брой на бразилския Vogue, с който списанието отбелязва своята 40-годишнина.

Обратно в новината

Коментари - Жизел с прощална фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хърбава, бе. Не може да носи кобилиците с менци от чешмата или да дои кравите и да копа.

дали пък не се е прегърбила от работа , а ? :-)

Вие какво прочетохте вместо хърбвава, а?:)

отказва се защото има подарък от щъркела. е.е и се на девойчето. стига с тез диети ;-) очаквайте гола фотосесия с голям тумбак

Не разбирам защо се отказа. Гледах я по телевизията мацката изглежда страхотно, млада е. Топ модели като нея работят до 40 поне. Но явно иска да слезе, когато е на върха и все още не се е появила по-добра от нея, която да я замести. Или просто вече й е писнало, все пак работи тази порфесия от 20 години, не е малко. Така или иначе тя е модела с най-успешна и скъпоплатена карирера досега и си остава завинаги известно име в модата. Така че плюещите да замълчат. Постигнете и вие във вашите професии такива успехи, пък тогава нека пак си говорим.

.....цвети,...Aми те са постигнали успехи бе,...във плюенето и храченето това им е професията!! Hе виждаш ли ,че се задавят в злобата и завистта си?? хахаха....Hещасни злобни мишоци...хахаха..

В лице е симпатична, красива не е, но има разкошна фигура и съвършени дълги крака. Явно притежава редица качества освен визия, за да е на върха толкова години. Където трябва са я оценили.

Жизел има едно излъчване, което не всеки модел го има, като пантера е на подиума. Разбира се, че има и по - красиви от нея, но тя има страшен финес, харизма, излъчване и присъствие. Преди много години гледах много ревюта, т.к. бях запалена по манекенството. направи ми впечатление още тогава, макар че не беше известна, а ми стана любимка. Ето че направи шеметна кариера.

Харесвате ли я или не, Жизел я знаят в света и по малко име. Търсена и известна, защото има присъствие и харизма. Тя е една от малкото, появявали се многократно на кориците на ВОГ и по-специално американския ВОГ с главен редактор легендарната Анна Уинтър. Може би точно това, че не е идеалната красавица, я прави доста по-различна и успешна за разлика от много други по-красиви и сладникави модели. И за да успява при тази конкуренция, Жизел е нещо повече от чифт дълги крака. Тя произхожда от много бедно семейство и всичко в живота си е постигнала сама.

.

Vidiah i drugite snimki...gadni sa

...а, Tи?? ....дали си хубава, или още по гадна??!!

Изумително красива!!!А корицата е уникална!!!Жизел има красота която вдъхновява.Не е от типа на сладникавите моделки,чиято красота те отекчава на втория ден!!!

Какво представлява Жизел на живо и на дневна светлина са малко хората ,които знаят.Но медийния продукт Жизел е възхвала на хомосексуалността,Това е препратка с една известна склуптура,но на склуптурата е мъж.После.джито и 20 имат друг смисъл в окултното на тъмната страна-корицата крещи тъмни сили ,унижение на жената и възхвала на хомосексуализма.

И се намериха 16 човека да ти слжат "+"?? Е, вероятно 15 де, с тебе си...

Жизел е безспорно красива жена, Вог е световноизвестно списание, неслучайно задържало се на пазара 40 години, обаче не мисля, че по повод годишнината тази визия на Жизер на корица е най-доброто решение - гола, прегърбена, в профил. Нито Жизел ми харесва така на корицата, нито самата корица. Редакцията трябваше да се потрудят повече за 40-годишнината си.

Късно сестро, да беше станала по-рано редакторка на Vogue. Аз да си кажа също никак не харесва стила и вкуса на разните велики фотографи на голи женски тела. Най-често представят жените по доста тъп или пък вулгарен начин... Чудя се дали предлагането в случая определя търсенето или търсенето предлагането. Сигурно няма да намеря отговор на това.

Стою

Ако няма търсене - предлагането загива. По темата - не ми харесва, но явно я снима добър екип за доста донги.

И на мене точно тази снимка не ми харесва, но нали е въпрос на вкус!

Браво на нея. Сега може да си живее спокойно

Много ми е смешно като някоя жена каже за друга "кон". Просто избива комплекси яко! Жалки са!. Кой знае какви са дребни, дебели, с къси крака и целулит.... Ама са сто процента по -красиви и женствени, отколкото световните модели. Хахахахахаха, ужас!!!!! Хапвайте си мазнотии, не спортувайте, пишете в анонимни форуми.. Вие сте най -хубавите! Като имате самочувствие това е добре.

Защо нагрубяваш българките. Тези световно изевстни красавици не ходят на работа, не стават рано (освен ако нямат някоя фотосесия), нямат 12 часов работен ден. Ако работиш ще ти е трудно да намериш време да спортуваш и да спазваш здрвословен режим на хранене. Всичко това изисква много време и средства. Тези модели се занимават само с външния си вид и не могат да правят нищо друго и са много кухи лейки.

Купите лейки някакси като спрат с моделството все успяват да развият някой бизнес...А вие много запълнените с някаква субстанция лейки сте само по заведенията, където пак си показвате колко сте се грижили за външния си вид, но ви плащат за това много по-малко:))

гледах снимки в нета напъвам се да ми стане поне малкооо симпатична но уви.. такъв КОН няма

Боже, че грозотия!

Тялото изглежда мъжко, а главата като залепена с фотошоп.

Грешиш, рядко има мъже с толкова плосък корем :D

Може, но това малко дупе и изявения делтоид на гърба определено не се срещат често при жените.

без думи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина е много красива жена! Да е жива и здрава,и нека красиво и щастливо да остарява!