Звездите показаха плът на бала на дизайнерите

Най-актуалните звезди се събраха пред музея "Метрополитън" за бала на Института по костюмите "Мет гала". Дизайнерите лично представиха своите творения.

Обратно в новината

Коментари - Звездите показаха плът на бала на дизайнерите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето рокли не ми харесват, колкото и да са скъпи.

Аз харесах 2 и 3/4 - тези на Ума Търман и Ан Хатауей и, донякъде, на Кейт Мара и Хелън Мирън. Най-смехотворни бяха тези на Бионсе и Ким Кардашиян, на Ана Уинтур и Дженифър Конъли.

тия не са наред!!!

На панаир като на панаир. Има красиви жени, има недоразумения. Има попадения, има издънки. За всекиго по нещо. Но много взеха да се увличат по закръглеността. Даже оттатък са вече. Мяра трябва, мяра.

Жалко е да видиш събрани на едно място толкова много отсъствие на стил и класа, подплатени с добри финансови възможности. С малки изключения дамите изглеждат или грозни и неподходящо облечени за фигурата и възрастта си или евтини. Да живее чалгата навред по света!

Само дето тези дори не знаят, че от тях лъха на чалга...

Където показват даже много повече плът, да не кажа само плът. И те хора бе. Пролет е, време за пролетни сърбежи, така да се каже. В тоалетната и в кревата всички сме равни. Природа, не можеш я отмени или да й заповядаш.

Гледки за чикиджий и богати мераклий. Плътски пазар, всяка плът се продава. Във филма " $1 милион бейби", Робърт Редфорд си харесва женена жена за една нощ и плаща 1 милион долара за да я обладае. Жените са стока, колкото по хубави са, толкова и цената е по висока. Безплатно само с ръката...

"ЧекиджиИ", бе приятелю, "мераклиИ"! Как не го проумяхте!

Кви са тия тлъсти баби . . . ?!

Това ли е сега на мода? Всяка да си покаже дебелият задник? Питам се на тези мъже как им става хубаво от тази отвратна гледка?

Hе хубаво,....A нищо не им става!:)

Догодина и без такива прозрачни рокли, само с по едно цвете втъкнато в дупките.

Стотиците хиляди долари които щяха да спестят от маркови тоалети, ако бяха тръгнали само по втъкнати цветя, можеха да ги дарят за Непал и за облекчат живота на стотици хиляди хора..

Големи грозотии, ужас. Чак толкова не моем да пием.

Много грозотии на едно място, тези съвсем изперкаха. Само на Амал Клуневица роклята е хубава и стои добре, останалите не са за показване...

Любопитно ми е, ако на Риана рязко и неудържимо и се приходи до тоалетна, чисто технически как се случват нещата с тази рокля?

Чуваш ли се?! Невъзможно е - по повод на събитието не е яла и пила поне 2-3 дни, за да няма корем и вероятно за всеки случай си е направила и поне 2-3 клизми. Както се процедира с парадните конете в Англия, когато честват някакъв кралски ивент.

Ще има много мераклии, вярвам, да ѝ държат шлейфа.

Ау какво е това freak show?! Това ли е актуалната мода в момента?! Ще използвам един цитат от Avengers 1 - "Does mother know, you are wearing her drapes?" (Майката знае ли, че се обличаш с пердетата й?)

суета, показност, глупост.

Aбе, незнам защо,.. когато жените си показва гърдите, и се появяват с поли и рокли къси до отходните им отверстия,.. ги наричат звезди, сексапил,модни икони и.т.н?! A, ако аз си покажа част от парчето, или от топките ми викат,.. "простак"?! има някакво безумие тук,...Hали ?!

Ако това, което показваш е добре оформено, епилирано и ексфолирано до блясък, ще те броим от първата категория следвашият път като се показваш ;))).

Aми,..да! Oтговаря абсолютно, на изискванията ти! Oсвен това, е в отличните форми на дебелина и дължина! Aбе, представи си,.. "детска ръчичка,....стиснала,...ябълка"! ;))

Кери Уошингтън е сред най-добре облечените??? Че роклята й е опъкртително зле.

КЪДЕ Е НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА БЕ?

Николета поиска много висок хонорар от топдизайнерите и те решиха, че едва ли си струва...

Такива грозни дрехи отдавно не бях виждала, сигурно им плащат, за да ги носят иначе просто нямам как...!

Дрехите не са никак грозни. Поне 90% от тях. Има рокли, които не седят хубаво на нечии тела от снимките, но това не ги определя като грозни. Ама кво говориш - друго си е да си купиш ТАОЛЕТ от пазара у Димитровград.

Дизайнерите им ги дават и ги носят без пари - с рекламна цел.

ТАЯ ДОНАТЕЛА ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА

Я, Лили Иванова. Пардон, това била Донатела Версаче :)

Лили си изглежда перфектно за годините - ти си от феновете на Слави явно, от чалга-поколението, което обяснява и репликата ти.....жалко е!

Може да се понесе гледката от сборището на тия крокодили ,крукузебъли,стари чанти и т.н и тук там нещо по-свежо и или привлекателно,но тая Версаче е направо убийца!Един поглед към нея и може да паднеш в безсъзнание!

Ти па си много убава. Освен това - и много грамотна.

Изчукани и китосани бараки, пардон - whores.

Добре де как можахте да сложите най-гадната и гнусна снимка от всичките на най-видното място... Гнус.........

Дърти чанти правят простотии :)

като няма акъл, остава плътта.

Идеята на това шоу е роклите да са интересни, ексцентрични и артистични.

Ексецентрични са тези на Мадона и другата знаменитост до нея на снимката. Останалите са кич. Но на Zhang Ziyi and Carolina Herrera са красиви и стилни, нито са екстравагантни, нито кичозни.

Идеята на това шоу е хората да не мислят за проблемите на света и даже в САЩ - виж какви размирици има там в гетата... - и ако може да се спечелят няколко милиона долара от продажби и реклама.

Лопес е навита и на възел да си върже краката, само и само да и изглежда по-тънка талията и по-слаби бедрата. Знаем ги тия номера.

Защо ми слагате минуси, не знам. Имам предвид позата, известна на всяка трътлеста кифла - единия крак пред другия (това оптически те прави по-слаба), леко странично и чупка в кръста.

С едно-две, максимум три изключения от общо 89 снимки, по-зле и от абитуриенти.

Светът е пред прага на голяма война по оста Изток-Запад,в ИД режат глави и промиват мозъците на деца за джихад, разделението бедни-богати става вече нетърпимо,науката се профанизира,изкуството се опошли, хората деградираха физически,интелектуално и морално,но какво пък- ще си заровим главите в "пясъка" /виртуалната реалност на киното/,т.е ще се направим,че не ни засяга.

Не знам за теб/вас, но аз си загубих съня от тревоги по световните проблеми и ужасии. И нищо. Какво , само! за отрязани глави,болести, хиляди загинали и апокалипсиси ли да мислим? Малко забавление,разтуха,поглед към красота и изкуство (не непременно в тази статия,макар,че някои рокли,тоалети и артисти ми харесват) може само да помогне на хората. Това заливане с негативизъм от всякъде е просто убийствено.

Донатела Версаче явно е по-голямата сестра на Миг Джагър!

По-скоро големият брат.....

Тези направо се самозабравиха... Кви звезди, кви пет лева??? Що не дадоха кинтите внмест за парцали и маскарад на хората в Непал???? Щото само в зомбираните им филми са големите хуманисти и борци за мир и дрън-дрън... Едно към едно ми стоят с нашите чалгаджийки!

Анче, ти колко дари за Непал?

Баси тъпия въпрос! Как направи паралела между светът на Ането /2лв. за смс с текст Непал/ и този на паразитите от снимките? Когато няма баланс всичко се разбива на пух и прах! Така е и в съвременния свят... Всичко е дебалансирано, изкривено. И ваместо да ойкаш, вземи си размърдай малко мозъка/ако има наличен/!

Роузи Уайтли има малки цици. Как така комплексарите още не са го отбелязали в коментарите си? Какво ли прави мъжкар като Джейсън с нея?

За него ша кажат, че е нисък, затова :)

Лопес е без гащи.Вижда се големия й деференциал.

Клуни - най-търсената двйка. Кой па толкова ги търси? Полицията ли, данъчни ли?

Ба*и кича. Само Рийз Уидърспуун ми хареса.

Панаирище на суетата и глупостта! Отвратително зрелище ... Единствено тоалетът на Хелън Мирън ми хареса, поне от първата четвърт снимки, защото повече не можах и да разгледам - писна ми от простотия! Изкелефещени парцаляци, създадени за оглупяване на хората и за претакане на разни пари ... Безумие!

тцтцтцтцтц.... пропуснАла си само да напишеш, че ти е писнало да ти навират постоянно такива неща

Трябвало да сложат плакат: Вашето тяло - минало, настояще и бъдеще. Като гледам поне половината демонстрират бъдещето т.е. старостта.

Абсолютно умишленото търсене на оглупяване и опошловаване на хората е в пълен възход. Успоредно върви обаче и процес стройно организиране и консолидация на едни хора в народ. Оправданието е божие право

Може би снимката с най-много плът на показ е тази с Джъстин Бийбър и Оливие Рустейн. Биибър направо е заголил неприлично врат. Докато гаджето му Оливие, от свян ли или от благоприличие, си е закрил срам..., пардон, вратните части.