И братът на Даяна кръстил дъщеря си Шарлот Даяна

Вчера бе обявено, че дъщерята на принц Уилям и съпругата му Катрин ще носи името Шарлот Елизабет Даяна.

Обратно в новината

Коментари - И братът на Даяна кръстил дъщеря си Шарлот Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малее! Дали това малкото, ще стане толкова развратно, колкото баба си Даяна?

Бабата, давейки мъката си, преспа с половината коняри и охранители в двореца.

И второто име на Катрин е Елизабет....

Ърл не е име, а титла, защо просто не напишете граф Спенсър.

Сега гледайте,българските чуждопоклонници ,колко български деца ще кръстят Шарлоти!

От де ги мислят тия глупави имена?

Това е много удобно :) Пишеш го с 4-5 имена и всички доволни :)))) Само си мисля... ако всички го наричат с името, което си харесват, няма ли да развие шизофрения от ранна възраст това дете? :(

Пак ли за тази дебилна Даяна с кравешкия поглед и поведение на пъпчива шестокласничка?

Г-жо Перуникаква, вашата критика на божественото излъчване на Даяна явно се дължи на всякакъв род лична неудовлетвореност, Мнението ви за "кравешкия" поглед говори, че вашият поглед е свински, а мозъкът ви - овчи.

Даяна божествена?!Евтин пиар за хора, предъвкващи бургери и смучещи кола.

Кaкво съм спечелил от този зaлог си е моя рaботa:) Искaх дa ви обърнa внимaние, че букмейкърите го знaят още преди дa се е родило и ЧЕ БУКБЕЙКЪРИТЕ УПРAВЛЯЕAТ МНОГО ДЪБИТИЯ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ПО СВЕТA. Включително и тaковa НЕЗНAЧИТЕЛНО НЕЩО КAТО ДA НЕ СЕ КAЗВA ВЕДНAГA ИМЕТО НA БЕБЕТО, A СЛЕД ДНИ ЗA ДA ИМA ВРЕМЕ ЗA ЗAЛОЗИ. :)

Кралските PR-и май трябва да се запишат на трудовата борса.

Действително Даяна беше противоречива личност, но определено стойностен човек!Може да се разглежда, така както е коментирал този под мен. Но може и съвсем по друг начин да се тълкува принцеса Даяна. Тя беше състрадателен човек, чувствителна към болките на другите, човеколюбива, чаровна и приветлива. Но и своенравна, знаеща си цената по бащина линия е 20 поколения английска благородница.С далечно родство с Джордж Вашингтон и Чърчил.Тя не допускаше кралското семейство да я манипулират и командват.Даяна не беше маша в ръцете им. Тя гласуваше за премахване на монархията.Всичко това заедно с развода, вероятно и струваха живота.Не се доказа категорично, дали катастрофата беше инцидент, или предизвикана по някакъв начин.Но самият факт че и принц Уѝлям водеше свое разследване говори,че остана сянка на съмнение.

Даяна беше неуравновесена, нестабилна и изключително неподготвена да бъде принцеса.Вятърничева по натура, хаотична, позьорка до мозъка на костите.Последните години от живота на Даяна бяха пълно фиаско.

Малко хора имат толкова чаровно и силно излъчване като Даяна. Само с появяването си, около нея ставаше светло и нямаше начин да не я забележиш и да не ти стане приятно да я гледаш. Това не е случайно! ЛИЦЕТО Е ОГЛЕДАЛО НА ДУШАТА! Тя искаше прости неща - да бъде щастлива, да обича съпруга си, децата си, около нея да има красота и хармония, защо-то можеше да изпитва чувства и да обича. Но, за жалост ... Но пък спечели любовта на милиони хора, нещо, което грозните, с лошата душа, не успяха и няма да успеят да имат НИКОГА, лейди Макбет.

Майката на Даяна се казва Шарлот. Името е френско. Бабата на Даяна по майчина линия е родственица на Наполеон Бонапарт. Затова и тя им разката фамилията!Неслучайно принцесата загина точно във Франция!Може да е било съдба или скрито отмъщение.Малката принцеса носи името на двете си прабаби и на баба си Даяна!А родителите на Кейт ще почакат дъщеря им Пипа да кръсти децата си на тях.

Трудно е да се определи доколко Даяна беше велика.Умееше да се показва по медиите, да шуми около себе си, да се снима с болни и бездомни, да се заиграва с кого ли не, да се изкарва мъченица.Една куха, празна, необразована и инфантилна жена, която не разбираше отредената й роля в обществото.

един точен коментар!

ТЯ НЕ РАЗБИРАЛА, НО ТИ РАЗБИРАШ...ТУКА В ИНТЕРНЕТ Е ПЪЛНО С РАЗБИРАЧИ И САМИ СИ ХВАЛЯТ КОМЕНТАРА...АБЕ МИШОЦИ

ПИПО

И кое не е вярно? Цялата и благотворителна дейност и бе наложена от двора. От там-натам беше пълна трагедия, не знам колко любовника и за капак на всичко бременна от арабина. Брата на краля на Англия щеше да бъде мюсюлманин. Представяш ли си какво чудо щеше да стане?

Кух, празен и невелик си ти и такъв ще си останеш, а за очарователната, обичана и мила Даяна ще се говори още много, и много, и много...

олигофренски език. как може 10 имена да означават едно.

Как братовчедка? Дъщерята на брата на Даяна е братовчедка на Уилям и Хари. Т.е. пада се един вид леля на малката принцеса...

рептилска им работа, важното е, че стадото яко го доят, а то се кефи

Даяна незагина ли1999г,ане 97????да е живо и здраво бебето родено със златна лъжичка в устата!!!!

Даяна загина август - 1997 год.

Интересен е този брат - 3 жени, 7 деца.

Всички в този род са паранормални!

Само не разбрах кои са тук ''звездите'' освен шавата ''звездна'' простотия.. Ами вземете та избройте всички дето са наредили на ''клона'' на името на детето си имената до 9-о коляно:))))

Ами не е странно, това все още се практикува в Квебек по стар френски обичай. Една колежка като и видях акта за раждане беше наредила около десет имена... без майтап.....така, че те са добре само с три.

Да са Живи и здрави децата! Чудя се няма ли преводачи или речници за журналистите ,които използват думата 'ърл' вместо 'Граф',какъвто е точния превод на тази титла. Направи ми впечатление и изказа по BTV 'дук' и 'дукеса' след като тези титли от английски имат нормален превод,разбираем за жителите на България'Херцог' и 'Херцогиня'.Малко професионално и лингвистично ограмотяване на журналистите няма да бъде излишно-все пак става въпрос за професионално поднасяне на информация в медиите!

Брaтът нa Лейди Дaянa се кaзвa Чaрлз Спенсър. С титлaтa Ърл Чaрлз Спенсър или нa бългaрски Грaф Чaрлз Спенсър. A името нa бебето ви го кaзaх вчерa в 13,51 ч, много преди всички световни aгенции.( рaзгледaйте другите теми зa крaлското бебе).

Изказваме верноподаническата си благодарност за безкрайно щедрия жест, който ни позволи още вчера в 13:51 ч. да научим височайшето именце. Как сме живели досега, без да ни се съобщават навреме такива благословени новини? Челобитно и коленопреклонно умоляваме да бъдем уведомени кога ще се възобновят месечните неразположения на дукесата (в смисъл херцогинята).

явно много дарзис всицки да знаит как си ни саобсти името педи медяте да го сторят. не ти ли писна да го повтаряс? :((((((((((( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не малко, а много им трябва на журналистите да се ограмотят.