Костадин Филипов свалил 28 кг за седем месеца

Журналистът Костадин Филипов свалил 28 кг за седем месеца, хапвайки само зелена салата с краставица, риба тон и царевица.

Обратно в новината

Коментари - Костадин Филипов свалил 28 кг за седем месеца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селско повърхностно момченце си беше и такова си остана! А залитането му в ТВ7 е най-голямата грешка, ако ще и да мистър Олимпия!

Човекът си изглежда добре всякък. И е много добър водещ и журналист.

Това , че е отслабнал е мн хубаво ,но пък си е хапнал достатъгно ГМО благодарение на царевицата, а също и живак ,защото големите риби, като риба тон акумулират достатъчно живак за разлика от дребните.

angoabg

гОрките японци тогава...как ли живеят до сто години с хронична живачна интоксикация като основно се хранят с риба-тон и ориз...мъка, мъка-а ...в тази Бг!

Хаха, ма те не пазаруват в нашите магазини...

ЗАРАДИ ТЕЗИ КИЛОГРАМИ Е ИЗТЪРВАЛ ХУБАВКАТА БОЖАНКА С ГОЛЕМИТЕ ЦИЦИ!

ако шефката ти каже нещо подобно в холандия, даже да не е и пред свидетели, можеш да я осъдиш за оскърбление и заплаха за една доста тлъста сума. не мога да повярвам, че такова поведение се толерира, особено пак сред журналистите!!!

за водещ, щото екрана не може да го побере , а не че не става за журналист!!! Това е.....камерата ти добавя и без това някое кило , пък ако имаш и ти в повече става грозна картинка

Глупости! Човекът застава пред камерата, за да поднесе някаква информация. Ако ти я поднесе манекен с перфектни мерки, по-добре ли ще я асимилираш?

ако се яде риба тон всеки ден за дълго време спокойно можеш да се натровиш. нека интелигентните хора да ги гонят ако са дебели, а да набутват недоразумения като жужи и връзкари като ники илиев. или онази пелтечещата журираща в х фактор с къдравата коса.

Браво на момчето, че ги е свалил тези 28 кг. А за това, че сетне е задържал постигнатото - респект. Дебелите тумбаци да не ръмжат, а да вземат пример от този мъж.

ТВ7 очевидно ще затваря и човека си търси нова работа. Рекламира се. Лощо няма. Има много кадърни хора и добри предавания в телевизията. Нормално е колегите от Дир-а да му ударят едно рамо.

Знаещ, не знаеш нещо много, много правилно да четеш!!!!

28 кг. за седмица?! Това е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ! Дори при пълен глад човек не може да свали повече от 400 г. на ден... Това означава 7 х 0,4 = 2,8 кг, хайде и 3-4 кг от обезводняването да махне - пак стават 7-8 килограма. Откъде ги измислихте тези 28 ???

Седем месеца-чети внимателно.....

ТЪПАК-първо прочети,тогава се изказвай.

Уот дъ фък ме интересува колко кила е свалил този индивид... И защо занимавате народа с глупости??! Няма ли нещо наистина интересно по света???

Предполагам все пак си успял да прочетеш в кой раздел е новината?

Ако продължава да се тъпче с риба тон, скоро време няма да може да плува поради огрмните количества живак които поглъща с рибата. А както е известно живакът е много тежък.

Браво!!! В момента и аз се боря с излишни килограми и новина като тази ми действа мотивиращо :)

Днес по телевизията чух, че е денят на анти диетите. Не знаех, че има и такъв ден, но ето всичко има. Така че хапнете нещо вкусно по този повод и весело посрещане на този хубав христянски празник :)) :)) :))

Никога не ми се е виждал дебелак! И какво дебелите не ги показвате по талавизиите си, че ви излагали!? Ама плешивците, селяните, цигани, простаците може! Даже който е по-прост, тъп и некадърен, по-говори на диалект, по си лъска темето или размята мазни букли по ни се дава за пример да не вземе някой случайно да разбере каква сте помия!

Говорител не може! Ама собственици майка и прасе може! Интересно "шефката" му от кое село е?

Кой негоден за нищо нерез или хърбава свинка слага минуси?!

Симпатяга!

Браво Косьо!Изглеждаш супер

Дебелаците са така- вместо да се видят какви прасета са и да вземат мерки, те се обиждат от истината и заемат защитна-нападателна позиция. Иначе евала че се е опрвил човка.

Предполагам Вие сте шедьовър?!

Ставам. ;)

Браво на момчето! Когато иска човек, всичко може да постигне.

От 2003 до 2015 - голяма борба пада с килата 12 г. Дали няма някаква грешка в датите?!

Пише, че "битката с килограмите е започнала през 2003 г." и е продължила 7 месеца. Защо го пишат сега е друг въпрос.

Защото така - редакторите четат списания и правят извадки от нтервюта. Конкретно в това интервю е станало въпрос за стари интересни спомени. И после изглежда така, че той сам е потърсил дирбг, за да направи изявление.