Ирина Шейк стана булка в Барселона

Красивата манекенка Ирина Шейк премина по модния подиум в Барселона като булка, облечена в сватбена рокля на марката "Проновиас".

Обратно в новината

Коментари - Ирина Шейк стана булка в Барселона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше Кристиано Роналдо едва ли щяхме да сме я чували.Манекенки бол.

Роналдо да се ухапе за дирника....

тази не знае къде е кремъл

Тази за да я пуснат на запад, сигурно е била с целия персонал на Кремъл.

ХУБАВА Е !

До всички които се карат долу, народа го е казал: голяма жена за парад, малка жена за креват. Моя опит показва, че едрите (имам предвид високите и стройни жени), са по сковани в леглото от нормалните (160-170см)... Но както и да е....по важното за мен, е вече следното: Тази жена каквато и да е, не излъчва стабилност. Никой няма да погледне сериозно на нея. Поне за момента тя е една високоплатена компаньонка. Ако това и е целта в живота, добре...Но аз определено не харесвам такива жени...пък били те ниски, високи, с широки или па тесни рамене и ханшове :-)

Верно е, по-лесно може да ги подмяташ и въртиш, както ти падне. По-компактни и удобни са =d Но пък за мъжкото его добре действа до теб да крачи висока, стройна и дългокрака хубавица. Открояват се от тълпата тези жени. Сътоветно им завиждат. По-добре да си по-далеч от хорската злоба. Дори една жена да е висока, красива, дългокрака и да покрива някакъв еталон за красота, който е наложен от таблоидите. Какво от това, в крайна сметка основна заслуга за външния ти вид имат родителите ти. Всичко е ген, никой не избира как да изглежда. Красотата е дар Божи, така че не се карайте и не завиждайте.

"Beauty is in the eye of the beholder" са казали хората :-) Така че....всичко е под контрол...

Ами не мисля , че си прав аз съм висока 1,76 и мисля , че се справям доста добре в интимната част . Всичко според мен е индивидуално .

Може и така да е, няма как да пробвам всички жени :). Но общо взето не само високите, а хубавите жени не си дават много зор не само в леглото, но и по принцип. Защото знаят, че красотата отваря врати и получават всичко лесно и без усилия. Дето се вика жена с такава визия и на 90 год. ще го вдигне, не е нужно да се напъва за нищо. Достатъчно е, че е красива :-)

"Omnis determinatio est negatio" са казали древните. Разбира се, че е индивидуално...Просто не съм ви бил късметлия ;-)

По-големи глупости не бях чела скоро...Горката аС... 1,71 боса..., че и руса, че и самостоятелна и добре справяща се във всяко отношение.......

Ей, са тъ зимах!

"нормалните (1ш0-170см)..." ако ти си нисък или слаботелесен и жена с ръст 1ш0 за теб е нормална, то има мъже високи по 190см, за които жена 175 е нормална. за леглото зависи от характера-дали те обича и желае, а също така има жени, които много обичат секса и се раздават. красотата зависи най-вече от пропорциите и от излъчването(какво има в главата) и разбита се висока жена е по-атрактивна.

Типичен коментар на български комплексар!!! По-високите жени винаги ще са по-харесвани. Тъжно е, че в България голяма част от мъжете не минават 1.75.

Когато човек с малък опит дава определения и си мисли,че е капацитет тогава се раждат такива съждения / gogovi /... А ти Гого дали си по-висок от 1.70,а ? - надали.

1.89-1.88 ;-) При все, че сте се навързали като хамсии на поста ми си личи колко сте сухи...и в общи линии даже сте зле...Андроиди! Приятен ден!

Колкото по-прозрачни и по-разголени са булчинските рокли, толкова по-пошли са. За съжаление тази тенденция навлезе поголовно навсякъде.

Тая рокля е верно марка Порновияс.

Нищо особено не е това момиче и да наистина е с много широки рамене и доста мургава и със силикон. Явно е късметлийка.

Добре , че Ирина Шейк не е станала плувкиня, а манекенка, че с тея раменееее...

какви рамене ве - виж колко е стройно момичето - ханша и е по - широк от раменте :Д иска ти се да я тресеш ама нейсе - кисело е гроздето - Иринка е супер, само за любене е до насита.

Нема нужда, отбора по плуване или гребане не ме влече.Предпочитам нежни пропорционални миньончета.Тоя кон да си го взема Брадли Купър.Ти не си дорасъл /пряко и преносно/ за такива каки :)