Вижте новите ангели на ”Викторияс сикрет”

"Victoria's Secret" обяви появата на десет нови ангела, които ще украсят модния подиум на бляскавите им ревюта и ще са новите идоли на момичетата от цял свят.

Обратно в новината

Коментари - Вижте новите ангели на ”Викторияс сикрет” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук се вижда тенденцията, че източноевропейките са най-красиви.

Хубави са всичките, но някои май са прекалено слабички - за холандката пише, че носила дрехи европейски размер 32, което си е направо детска номерация, особено за толкова високо момиче (177 см). За повечето от предишните момичета размера беше 36, което може и да мине за нормално при много фина структура.

имат много хубави тела всички, но някои в лицето са уясни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От наличните девойки в световен мащаб можеха да направят дооста по-читава подборка. Тук само страната на лалетата се е отсрамила с момиче.

Оправете си заглавието и учете езици! Няма такова животно Викторияс, има Виктория. S се използва за притежание в англ. и не е неразривна част от думата :)

на бълг. с а вместо с я....

оставете го на англ. бе хора, изглежда смешно така *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

но се произнася така "викторияс сикрет", нали? какво учиш хората на граматика... или искаш дира буквално да преведе името, т.е.-тайната на виктория?

Много са хубави. За Кара, не че хейтвам, но е многоооо противна, гнусно разплута и с надменно и отблъскващо излъчване.

повецето са ъзасни:((( портъгалката направо пласи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най готината е холандката Romee strijd. Страшна сладурана, другите малко не са мой тип, леко кобилести ми идват.

Не съм много по рускините, но тази е много добра. И холандката ми харесва. Белгийката също ми се видя сладурана. Другите ми се виждат леко посредствени на тези снимки, иначе може и да си хубави момичета.

На мен пък шведката много ми харесва. Даже малко ми прилича на Кандис Суейнпоъл.

А що няма едно моме от България, тип Ромина Тасевска или Ивайла Бакалова?! О-о, забравих нашите девойки са вървежни в Дубай!

нищо не разбираш ти :D

На мен ли ми се струва, или португалката прилича на травестит. Иначе всички останали са хубави :)

Ех, няма угодия за нашите момчета, и на световните супермодели намериха недостатъци: на една краката били щеки, на другата гърдите за "припомпване". Интересно, тези жени ако всеки ден са заобиколени от такива мъже, дали ще изглеждат по този начин...може би не, защото от потене над тенджерата за да приготвят "идеалния" боб няма да им остане време нито за фитнес, нито за разкрасителни козметични процедури :-).

Българските мъже умеят да търсят недостатъци в другите, но не и в себе си. Скоро красив мъж по улиците в България не съм засичала, но иначе с големи претенции всички. Мацките са супер.

Kрасивите мъже, не ходят по улиците!...Tе са,.. при красивите жени! ;)

Белгийката да си припомпи гумите, че нещо май едната издиша! Иначе - отличен за руската девойка!

На белгийката изкуствените гърди изглеждат странно. Иначе на мен ми допадат холандката и полякинята. Рускинята не е точно мой тип в лице, но явно има данни и е висока. Негърката също има данни като тяло. Португалката омазали ли са я толкова, но не мога да оценя по една снимка.

Всички са хубави но рускинята, холандката и белгииката са най хубави...бразилките тоя път не ме кефят нещо...

Бреййй, много ви високи критериите бе момци. Арни са си кифлите.

Рускинята май е най-красива...

но краката й са като щеки!

Предишните, като че ли бяха по-хубави!

наште пайнерки и плеймейтки са по-убави. Освен това нашите са и по-евтини, тъй че да предпочетем българското

Може просто да не заснети добре или да не са фотогенични, може проблема да е в моето възприятие за красота, но мнението ми за тези момичета не е особенно високо. Всеки ден срещам по-красиви жени от тях. Дори по-възрастни с 10 години. Освен това някои от тях са адски слаби, а това е толкова грозно. Все едно са недохранени или болни. Жалко ще е, ако подобен външен вид е цел за сегашните жени!

Руиз

Ангели, ама не чак толкова. Въпрос на вкус и преценка. Най-високата оценка сред тези е 4,5 по шестобалната система.