Манекенки с нормално тегло повишават продажбите

Моделите, чиито мерки се доближават до тези на обикновените жени, повишават продажбите на дрехи и аксесоари.

Обратно в новината

Коментари - Манекенки с нормално тегло повишават продажбите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моделите са си модели. Обикновените хора няма смисъл да се стремят към визия на модел. В крайна сметка си е ген, всички момичета в бранша си имат фина структура. Това, че допълнително слабеят и вече стават грозно слаби е жертва в името на професията. Има си норми височина - килограми или влизаш в тях или не си модел. Това е. Но всички са високи, стройни, с фина структура и хубави пропорции. Ако някой си мисли, че жени склонни към пълнеене и с диети и спорт могат да ваят съвършени тела, дълбоко се лъже. Нямаш ли хубави гени е много трудно да поддържаш хубава фигура, особено с напредване на възрастта и с раждане на две деца. А и не всеки може да издържа на глад, а и не си струва. Един път се живее. Нито ни плащат като на модели, нито мъжете ни изглеждат като модели. А и за какво ти е жена, след която се обръщат всички мъже? Как ще я опазиш :-) Бъдете по.земни. Гледайте нормалните жени, онези перфектните не са за всеки мъж, ако ме разбирате :))))

Няма нищо по "хубаво" от мъж дръгнещ предницата си,чешащ се непрекъснато,върви наперено с два таралежа под мишници и шляпащ с джапанки и къси панталони. Стига с тези комплекси бе мъже,крайно време е да си плюете на ръцете и да почвате да издържате семействата си.Съгласна съм че всеки уважаващ себе си човек трябва да изглежда добре,но не може всички да сме еднакви както за жените така и за мъжете.

Уникално.Само да добавя изхрачване, задължително шумно и макс. изстреляно напред.

Абсолютно! Когато дрехата се рекламира от модел с мерки близки до твоите имаш идея как ще ти стои. Докато ако си я купиш като я видиш носена от модел тип скелет, е ясно, че няма да ти стои по същия начин и съответно после следва разочарование.

Е как ще си виждам пръстите на краката, като циците ми пречат?

В статията пише за манекенки с нормално тегло, което аз го разбирам като така наречената златна среда! Какво започнахте да се правите на оригинални и пак да изпадате в крайности и да говорите за свръх-дебелани и за пържени картофи? Ами хайде да си поговорим и за визията на мъжете в България и тяхното тегло.

Какво има да говорим? Теглото в 9/10 случая е въпрос на личен избор. Винаги има изключения със здравословни проблеми, липса на време, на средства и тн, но за повечето липсата на здравословен режим е решаващо. В днешно време отвсякъде се опитват да ти набият в главата да си доволен с това, което имаш, но това убива всякакво желание човек да се развива като личност - физически, психически, емоционално. Прогресът идва от хора, които искат да изкатерят планината. Сега се тръби, че планината не си заслужава, а върха на света е хълмчето, върху което стоиш. Подобно мислене се пренася от мода и чист материализъм до наистина важни проблеми. Хайде стига толкова спам...

Маайте хамбургери,понички и пържени картофи като за последно и се успокоявайте,че сте с нормално тегло!

Че то всеки предпочита да е еталон. Ама идеята да продаваш продукти е да накараш клиента да повярва, че като си ги купи ще стане еталон(модел). Ако вече е същият като еталона, за какво ще му е да купува разни парцали с 1000% надценка... Модните(снобските) продукти винаги ще се продават чрез реклама на модели, певци, звезди. За да може дебелата лелка да си въобрази, че купи ли си ги, ще стане като тях. Не случайно в статията се казва "марки, за които не са чували". Т.е. марки нисък клас.

Щом Ви успокоява, че да сте дебели или с наднормено тегло е привлекателно за мъжете - няма лошо! Заблуждавате се... Колкото Вие харесвате плешиви мъже с шкембета и дебели гъзове, толкова и ние харесваме космати жени, над 60 кг. с изпочупени нокти... п.п.: Ако са родили поне едно дете - тогава е друго, нещата се променят и всичко е в реда на нещата. Жертвали са си тялото за общия ви наследник/чка. Ама преди това? На какво отгоре...

Що пък си мислите, че целта в живота ни е да ни харесват мъжете.... Мъжете са си нерези и винаги има 2-3ма да ти свършат работа - каква ми е ползата да ме зяпат по улицата да ми свиркат и да ми подхвърлят нецензурни приказки? Никак не ми е радостно... И въобще не смятам за жертва да родиш дете - даже повече ми налитат като родих.

хм малко крайно и феминистко мнение сексизма и феминизма са две крайности също като анорексията и наднорменото тегло а относно изказването на господина мисля че се е опитал да каже че само младите момичета трябва да изглеждат добре но аз не съм съгласна мисля че и по старите момичета трябва да се стараят да изглеждат добре но....за всеки пътник си има влак това е истината както за пълничките дами така и за господата с коремче и липса на окосмение по главата а колкото до мръсните и изпочупени нокти и космати крака тук въпроса е съвсем друг става дума за лична хигиена не за телесно тегло ....

Hаи после, ще разберът, че... "Mъжът не е куче,...да му хвърляш само кокал"! ;))

3 на теглото на 1

"Манекенки с нормално тегло ..." Бих добавил и "с нормална походка"! Кой ги е излъгал, че тази насечена, изкривена походка радва окото?! Ходят така вдървено като че ли ги мъче коксартроза или ревматизъм.

Жено, съблазнителната походка включва въртене на задника и стъпка крак пред крак. Не я е измислил нито Лагерфелт, нито Армани. На жените в овулация им идва отвътре, за да привличат мъже. Модната индустрия и манекенките просто я имитират. А ти продължавай да ходиш като кранистка.