Жана Бергендорф: Искам да имам и момиче

Жана Бергендорф не крие, че в бъдеще й се иска да има второ дете, като се надява този път то да е момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф: Искам да имам и момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е сигурно- най- грозните зъби в ефира.Ама много грозни!

тя цялата е грозна

Правя и момчета и момичета - ама само на жена ми! Иначе, ти си пиши по вестниците - ще се намери някой, дето не подбира и ще се гмурне!

Много ми е мъчно за съдбата на Жана, за която така много пише Дира. Но още по мъчни ми става за България, когато прочета звучното българск Жана Бергендорф. Звучи ми някак близко и родно. Не съм ли прав?

Нещо като "Хамбургер", но по-безвкусно!

Това малко като от катуна звучи: "Сине, какво искаш за рождения ден - играчка или да ти правим сестриче?" Откъде ги намират такива повлекани за "звезди".....

Не че имам нещо против жената и мераците и, но ми изглежда особено инфантилно, когато на такива лични емоции им се дава публичност. Аз си мислех, че Жана иска да пее, за да я познават почитателите и по изкуството, което прави, а не да заголва душа, само и само да се говори за нея. Това с хвалбите с децата е много нелепо - хайде холан, всички ги имаме, всички им се радваме, всички се гордеем с тях, ама честно да си призная на всичките деца им пожелавам само най-хубавото, ама моето гардже най-предно място заема - така, че Жане, да ти е жив и здрав, ама нито е по-хубав, нито е по-умен, нито го обичам повече от моя и без да прощаваш. А, и има ли още такива индивиди, които не са осъзнали, че това с пола на бебето е Божа работа и Той чува, когато му изнася?!?

ГолЕм ДЗВЕР Е ТАЗИ!

Тази като я видя и имам остранужда да си лея куршум против уплаха. Изключително противно същество, като избягала от рома на Стивън Кинг. Мортиша Адамс е по-симпатична. УЖАСНА Е!!!!!!

Почти всеки ден пишете за тази. Защо???

Аз например днес за пръв път разбрах за съществуването и . Докато всички разберат, че и да я запомнят, то лесно известен не се става.

Дир-ника започна да трие неудобни коментари :D

Харесвам Жана, много е талантлива, пожелавам и успехи...и момиченце:;)

Не е хубаво да го казвам, че с каква ли "информация" ще ни залеят, но тия нелепи статии изиграват определената им роля. Не знаех за съществуването на тая жена, нито за детето и . Ако напишат и какво иска да обядва днес, денят ми няма да е минал напразно.

недей да си го пожелаваш, че има голяма вероятност момиченцето да прилича на теб, което няма да е много лицеприятно....

Правя ги писани, като великденски яйца. Обади ми се ...

Не е лошо, първо да минеш един курс по обща детоксикация на организма, че имаш още странен блясък в очите.

Майстор винаги ще се намери... Не мога само да разбера, защо хората изпитват чак такова неописуемо желание да ни уведомят за вълненията и страстите си... П.П. Много му разбира на 5-годишния младеж главата, какво иска за рождения си ден.