Манекенките на червения килим в Кан

Кинофестивалът в Кан по традиция е трибуна за млади модели. Естествено топманекенките не отстъпват и винаги са атракция на червения килим

Обратно в новината

Коментари - Манекенките на червения килим в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...А преди дни някакъв жалък смешник беше писал, че високите жени не ставали... Предпочитам Лима и Шейк, пред всяка късокрака "ставаща".

Както май същия беше казал, че високите жени не ставали за секс. Било недодялано и мъжко??? хахаха и голямата жена не е жена. Типичен коментар на български комплексар. Височината е зададена като критерий за красота от заобикалящия ни свят. Дългите и стройни крака са олицетворение на финес и изящество. Високите жени винаги са по-атрактивни и харесвани. Но голяма част от мъжете в България не са по-високи от 1,75. Това обяснява и подобни коментари. Гроздето е кисело :)

Естествено, че е така. Всички модели са казвали, че като са били малки не са се харесвали и са ги обиждали, че са високи и кльощави. Аз съдя по себе си. До 8 клас непрекъснато ме обиждаха,т.к. израснах висока и много слаба. Как ли не ме обиждаха- скелет, щиглец, кльоща, върлина, пергел и т.н. Дори исках да пия някакви хапчета за пълнеене :))). Тогава майка ме успокои, да изчакам да порасна и тогава всички ще искат да са като мен. Факт, "грозното" пате се превърна в красив лебед. Всички, които ме обиждаха започнаха да ми завиждат и да искат да изглеждат като мен. С времето осъзнах, че и тогава са ми завиждали. Но така е, различните винаги се открояват от масата и са нападани и обиждани. Но както се казва: "Който се смее последен, се смее най-добре".

а, защо нямаме българска манекенка на световно ниво?

За какво ни е? Не е кой знае, какво постижение :D Пък и бъгарките са ККК - КъсоКраКи.

Кремена Оташлийска. Дефилира за Шанел и др. Но тя живее в чужбина. Там ги няма сънародниците, които да те дърпат в казана. А и нямаме добри мениджъри.Поради този факт нямаме и световни музикални звезди.Демек хора с необходимите връзки в чужбинско. П.П. Аз познавам по-красиви жени от тези на снимката.

Българските жени са най-красиви, ако са неподправени!Тези дами с уста по-голяма от двете очи...Вижте сами, а аз това разследвах, щото агенцията ми не е само клю-клю ;)

Ми аз съм 1.70 висока - на леглото ли да легна или на парад да ходя....май,май на парад........

Хубавици, ама какво общо имат с киното ?Всички ли се снимат във филми ?

Адриана Лима е страхотна! От където да я погледнеш - уникална жена!

Те са там, за да красят фестивала. Какво е едно важно събитие без красиви жени :). Много манекенки после се насочват към киното, така че гледат да се пласират.

Хубави жени! Лима е много сексапилна жена, от нея струи сексапил в големи дози! Та нали напоследък все чета в коментарите че малката жена е за креват, високата за парад. Но тези красавици ги искам и за парад и за креват :-)). Не ми трябват малки жени. Аз съм висок и атлетичен и добре ще ми паснат. Някои са ми каки, но са толкова готини мадами, че не ги заменям за по-млади )

Аз пък ги заменям за кака им и кака ми Чарлийз Терон. Това е егати яката жена. Както някой беше казал, не я заменям за 2х20 =D

Ех, момчета :) - Очи пълни, ръце празни ;) Красиви са жените, спор няма!

За първи път почти всички ми харесват, с изключение на две три, но няма да ги коментирам.

Добри са, нема да ги връщаме ако ни дойдат на гости :)

Низнам вий кво мислити, ама ас сам малку разучарована ут кинуту напуследак, ниту мажети актйори са истински маже, а пак жинити са напрау ужаз, низнам на кво са далжи тая рабута ама никак ними харесва накаде е трагнал тоя свят низнам

Ако наистина търсите мнение, ще споделя - вървим право към ad Dawlah al Islаmiyah (малко градче на изток от Washington). Тъжна история... Ако просто споделяте философските си виждания за света и киното - простете за вмешателството!

Не ми е ясно какво общо имат манекенките с киното и в частност с кинофестивала.

Е, как какво, обслужват персонала. Да не искате, да поканят ''магистралките'' от околовръстното, в Кан?! : ) Красиви са, спор няма, но са на работа. Контактите в тези среди са много важни! Има и такива, които са към края на кариерата си в модния бизнес и се хвърлят към киното...

за всеки фестивал трябват момичета за забавление...те тези само за това стават

А Вие за какво ставате? За да са се наложили като имена толкова години и да са милионерки все притежават и други качества освен красиво лице и чифт дълги крака. Кухите според Вас лейки като спрат с моделството все успяват да развият някой печеливш бизнес и стават още по-богати. А вие много запълнените със субстанция какво точно сте постигнали. Тези жени вадят толкова пари, колкото само ще сънувате. За всяка професия, за да си на върха се искат качества. Стига сте подценявали хората. Развивайте се, вместо да завиждате.

Снимките в дир-а традиционно не се отварят, а адрианчето вади студен стъклен бритенски поглед...

Търсен ефект! За погледа - със сигурност, за снимките - предположение.

Ирина Шейк къде се бута в А група?

Изобщо не се бута, като гледам, е заела челна позиция! Мого е красива!

На тая позиция, дето е заела "челна" ли й се вика! :) Според мен на снимка 3 е заела позиция "Отнесени от вихъра", а на снимка 4 е "Ела, вълчо, изяшшш ме"... От "челната" позиция ще я боли глава при секс... ;)

санкции за Русия?!?

Руиз

Хубавото си е хубаво!

Прекрасни жени! Верно, леко доукрасени и нарисувани, ама красота! Обаче (с изключение на Ема Милър) едно нормално име не прочетох. Изкълчих си мозъка да разбера коя как се казва :) (сега някой ще ме репликира, че мозъкът ми си е изкълчен) ;)