Вижте новото видео на Криско и Ненчо Балабанов

Двама от финалистите в тв шоуто "Като две капки вода" пуснаха общо парче.

Обратно в новината

Коментари - Вижте новото видео на Криско и Ненчо Балабанов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквато държавата,такъв и рап а :)Чалга-кючеко-Криско - рап .Не мога да разбера защо се лансира този просташки стил и в частност продуктивно просташкият стил на Криско.Не мога да разбера защо и Ненчо участва в тази простотия !

Ша ма езвинявате, ама е голЕма простотия :)

Криско е уникален творец и ходеща машина за секс!

Какво е това лансиране на простотията ? Какво пее пак този ,мръсотии както и в другите му клипове ,взел награда и за '' Видимо доволни '' за която бе заклеймен от майки и родители !!!!!!!!! В каква просташка държава живеем ,не знам ??? Жалко че Ненчо е участвал в този клип ! Неговата интелигентност и талант ,го издигат на много високо ниво ! Дано това участие в тази простащина с Криско не му изиграе лоша карта и да не спечели ''Като две капки вода '' ,а може и за това да са го и подлъгали да участва с тази свиня Криско !

тия дето са я измислили тая песен са без мозък в главата си но тия дето я пеят защо се излагат и те ли нямат мохъци .... отвратително и за гледане и за слушане.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се ли пее за свестни жени?Къде са?Абсолютен кич,никаква музика,виждам само задници,и джуки!Крискооо,за малко си промених мнението за теб,ама не трябвало.Направили сте едно НИЩО!Ненчо,къде отиде за пари.Жалко за теб!

Ненчо, Ненчоооо.......

Тотална излагация. Жалко за таланта на Ненчо.

?!? Е ква е тая некадърщина?!? Поредният жалък опит за музика. И кой е Криско ли, дриско, и кой Ненчо? Не знам, ама 100% са си платили на дира да ги рекламира. Това нормален човек да го харесва и слуша...не знам.

Добре, че е Ненчо да възвърне мъжкото от една страна , е и егоцентризма на Криско!А ние си харесваме и искаме Ненчо НЕ и в тази поддържаща роля, да не казвам ,че е излишно...Ненчо е мъж!Агенцията го казва ;)

Пеело се за свестни жени. Като видя мъж да седи на масата с ракия, а жената да му прави салатата, както се пее в "песента"...Селска работа. В 21 век живеем! Въпреки , че имате най-новите коли, айфони, айпадове, правите клипове и т.н., сте с мислене от 19 век.

Ненчо женския имитатор на мутрата премиер е на финал в понеделник ,но за разлика от другите участници четка имидж по друг начин ,нещо типично на мутрата който купува гласове и рекетира да се гласува за ГРОБ ,тука има повече от другите участници изявления и това поставя другите участници на заден план ,въпреки че са много по талантливи от този дървеняк ,който стана известен ,че е подлога на подлогата на запада мутрата премиер

Като гледам не Ненчо Балабанов е нагласения победител в третия сезон на Като две капки вода а нагласения победител се казва хитрия самовлюбен циганин Василка Азис

Kриско-РАП ЧАЛГАРЯ на България

Нито рапър между рапърите- нито певец между певците,HeavY-c Y!

.... Тотална шитня

Не смея да го гледам, Криско ще вземе да поджитка с моята количка

дриско и половина

чудно,ако не бе боико тоа ненчо кви щеше да ги дъвчи

Не успях да го изгледам - защо ли?

по-зле и от чалга

хубаво си го казал - голяма абсолютна простотия - ненчо защо му се поведе по акъла на криската...

Андре Агаси И Мунчо. Абе, какво им става на тези хора, от жегата ли е? Поне един от двамата се излага.

Както се казваше в една реклама...Че то това същото като старото...

E, сложил е и думата АЛИЛУЯ/ пише се и се произнася с И-Halleluja/, но от къде да го знае Криско...

Тотална простотия до шия ! Повече от половин век се набива в канчетата на говедата, че читавата жена е амбицираната, селска героиня и никой не се сети да разясни, че това всъщност си е синдром на психическо разстройство. В резултат на това е фраш с малоумни комплексарки без грам идея за истинските човешки стойности и абсолютно неспособни да отглеждат и възпитават поколение. За дриско е ясно, че няма какво друго да се очаква от олигавено селяндурче но другото тъпо парче имаше шанс да не бъде само шарена амеба...

Песента има потенциал, но... 1. Криско можеше да се постарае малко повече над текста. 2. Можеше да направят декор за клипа. Не пред зелен екран. 3. Можеше да напишат един куплет за Ненчо. Все пак добре се справя в шоуто, има данни да изпее нещо, вместо да имитира бат Бойко - аман...

Потенциал за награда от Пайнер ли?

Не знам, аз Пайнер не слушам, ти кажи.

Леле, ако не са полуголите момичета-нищо! Алелуя Господи, слез да си прибереш вересиите!

Цял ден "чисти и подрежда" - еманация на идеала за женско съвършенство! Интересно след толкова многовековно у упорито моделиране на българската жена по този "калъп" как има представителки на страната ни в топ политиката и международните институции като Ирина Бокова, Дилма Русев, Кристалина Георгиева. Или те са осъществени защото са напуснали пределите на тази страна?

100% чалга

Ненчо уж беше сериозен...

ПФФФФФФФФФФ ТЪПО!

Пълни глупости.

и защо трябва да гледам видеото на дриско?

Успех им желая!

Не струва!