Авторката на ”50 нюанса” забогатя с 15 милиона

Казват, че сексът продава. Доказателство за това е успехът на писателката Е. Л. Джеймс, която само за една година е увеличила състоянието си с 15,3 млн. долара.

Обратно в новината

Коментари - Авторката на ”50 нюанса” забогатя с 15 милиона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като толкова много ви бива в описването и изтъкване на качествата на даден човек, в частност писателката и след като сте толкова неудоценени, направете нещо по добро от нейната творба.

Това само доказва, че когато пазарът е огромен може да забогатееш и от тъпотия като 50 нюанса...

Трагедия....просто нямам думи.....

Този кит направо ме вдъхновява да се захвана и аз с писане. Заклевам се, ще положа всички усилия да пиша скучно, тъпо и пошло. Има ли някой кандидат да ме подпомогне с ПР и още по-тъпа реклама?

Нито съм чел книгата,нито съм гледал филма, ама все си мислех че някоя недоклатена лелка е писала тая глупост.Като видях снимката разбрах че съм бил прав.

Тунел няма.

И у нас има доста нюанси, на кафявото

Твърде показателно накъде е тръгнал света! Продава се пошлото, лошото, престъпното, безотговорното и извратеното! Как тогава КРАСОТАТА ще спаси света?Красотата във взаимоотношенията, в душите на хората, в добрите дела, в подвига?

Че кое му е пошлото,лошото ,престъпното,безотговорното и т.н. на секса ?!?!

е не е, ама само е..тва е важно .

Сексът продава, ама и глупостта купува, купува, купува...

ПРАВО В ДЕСЕТКАТА !

И някой ако ми каже, че светът е устроен логически. Някои хора се бъхтят цял живот, а други написват една тъпотия и си почиват цял живот.

Много си прав. И да беше само тази, ами като вземеш и разни спортисти, артисти, певци и други, положението става страшно. Най лошото е, че не се вижда светлина в тунела. Богатите стават все по богати, а бедните все по бедни.

Ужас!