Български спортисти определиха най-красивите жени

"7 дни спорт" опита да разбере какви са представите за красота на съвременните български спортисти, както и какво е отношението им към силикона.

Обратно в новината

Коментари - Български спортисти определиха най-красивите жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

e tova ve4e go znaete-obiknovennata balgarka e nai-krasiva i sexy v sveta!

ne e nujno 4ak tolkova da se pi6e za da se izrazi o4evidnoto!obiknoven balgarki po ulicata zabarzani sa tri pati po-dobri ot koiato ida e izvestna li4nost -jena!Imat i um i tialo i energia , no za jalost vremeto gi pritiska za mnogo ne6ta kato grim,pri4eska i t.n.!A v BG lipsvat i pari za tezi krasivi jeni!

Най-хубавата жена.Това са глупости.Всяка жена си има собствена красота,стига един мъж да я открие.А масовото схващане за хубава жена е натрапено от медии,модни ревюта,разните филми и т.н. измишльотини.А, както казва МЪЖ,тази,която те обича и уважава е най-хубавата.

какво толкова се стряскате нито са красиви избарниците нито са умни да не говори за образованието им.Да не говорим и за образаванието на спортиситите. там определено има пробели в мозъците. има и сериозно отклонение във вкусовате.но това....че харестват чалгарки...ами те това са учили и няма коа и кой да им каже че има стойностни момичета дале по-красиви умни и добри от тези проститутки. Нека не се лъжем в този свят дне. те не са и жени...а проститутки. а да не поглждаме към качествата на мъжета...я да ги видм....плешиви , коремести с дебели и криви крака ....къси вратове грозни очи стърчащи уши ниско обрадование и доходите...нека тях не обсъждаме. а хигиената???не е до пари едно сапунче нали така??? хайде сега...кой за какво си мечтае ....за кириливет потни манекенки или за дупестите и трътлести чалкарки миришещи на сперма от разни мутри...

АНЖЕЛИНА ДЖОЛИ МОЖЕ ДА НЕ Е ГРОЗНА НО НЕ Е И ХУБАВА!ЧЕРТИТЕ И СА ОСОБЕНИ И ТОВА Я ПРАВИ ПО РАЗЛИЧНА.ИНАЧЕ Е ЕДНА СКАЛЪПЕНА ФИЗИОНОМИЯ

Еми естествено ще харесат чалгарки. Кво искате от спортист безмозъчен

Защо ми е никоя да ме пере имам си Zanussi, мога да готвя и то много добре,пък си и купих мощна прахосмукачка Panasonic. Мен ми не требе домашна прислужница и робиня. Толкова за българското разбиране за жена! Не ме кефи това виждане. Предпочитам да имам истинска жена вкъщи и в леглото а не изтормозена и изнервена слугиня.

vseki 4ovek e krasiv za tezi koito go obi4at a ina4e vsi4ki imame nedostatazi i fizi4eski i v haraktera az haresvam angelina joli

mn qsno,4e 6te na purvite mesta sa Gloriq i Aneliq:)))) te sa neveroqtno krasivi jeni,prosto nqmat ravni v Bg dori i sred modelite i manekenkite :PPP

nai hubava anelia gloria hahhah:) teia sa ludi

Ако трябва да правим класация за красиви жени, тя няма да има край! ;о) Но съм съгласна, че Анджелина е много красаива жена, Анелия също..Глория по-скоро е много добре подържана жена, отколкото красива (мое мнение естествено) ;о)

Предпочитаната от доста Анелия ходи само с панталон.Това ме озадачава.

Първо искам да отбележа, че Анджелина наистина е много красива, но и да защитя мъж и мнението му. Наистина един мъж не трябва да се подценява жената до себе си сравнявайки я с някакви знаменитости. И противно на мнението на Лили изобщо неспадам в категорията грозни( понеже се противопоставям на обожествяването на някакви знаменитости) колкото и арогантно да звучи. Това, което искам да подчертая, че ако повечето от българските момичета имаха шанса да живеят дори с 1/3 от стандарта на т. нар. звезди едва ли биха им отсъпвали по хубост или ако го направят то едва ли ще е много. Буболина е права, че при тях пластичната хирургия, гримът, фотошопът наистина играят съществена роля. Като пример за силата на пластичната хирургхия и т.н. ще посоча, който и да е епизод от предавания като Пълна промяна и сходните на него. Така, че е доста глупаво да се дават определения като най - красивата в света и т.н. спред мен за всеки мъж би трябвало жената до него да е най - красивата, а ако ли пък не е явно не се е спрял на подходящата. Искам да поздравя и двете Бобулини, тъй като и моят прякор е такъв, които си имам още от дете. : - )

Bravo!Aneliq e nai-hubavata balgarka, da ne govorim, 4e e po-krasiva i ot anoreksi4nata Andjelina Djoli!

abe kak ne vi e sram da sravniavata jeni kato Heidi i Jolie s tia krokodili Gloria i Anelia

abe kak ne vi e sram da sravniavata jeni kato Heidi i Jolie s tia krokodili Gloria i Anelia

какво значи провинциалистка?!по това съдя,че си софиянка и ако е така ти пожелавам да изглеждаш също толкова добре,колкото и тези провинциалистки,а не като убита столичанка с мазна коса и много претенции,не е нужно да се завижда като се подценява и омаловажава как изглежда друга жена.всички виждат,че жените си изглеждат добре,а как го правят не е нужно да се знае.резултаът е важен

HauDi E bOgInq.Tq e SuPeR xYbAvA,sEkSI I dObRa.

za men angelina jolie nqma mqsto.gloriq e gotina,a aneliq si e naistina mn gotina.

Браво адашке! И аз съм на твойто мнение! : - )

всички, които оплюват тези красавици са завистници и грозотии

всички, които оплюват тези красавици са завистници и грозотии

tui kato sum v us i gledam postoianno interview-ta s parih hillton... hm... momicheto ima dobro tialo (i dobri stilisti -$$$$), no v lice e absoluten otvrat... tova e vsepriznata istina- ne se obsujda ili podlaga na sumnenie :))) nosut i e kato klion i e leko krivogleda... otnovo - gotino tialo i gotini stilisti... ima hora , obache (kato ddz ochevidno), koito burkat hubavo s dobre napraveno (sigurno tova vodi do mnogo iznenadvashti sutrini tip coyote ugly:))))))) )

По повод изказването за тунинга на колите и жените на Митко Илиев мисля, че не е така. Всеки един тунинг по кола или по жена води до води до положителен резултат, само трябва да се внимава да не се прекали.

как какво значение има мнението на мъжа?! ние оценяваме. това е. точка. на която не и харесва да ходи до магазина да си земе батерийки АА

Най - накрая един осъзнал се мъж! Искам да му кажа, че с това изказване стопли сърцата на много жени, защото Анджелина няма да дойде да ви изпере чорапите, нито ще бъде до вас в труден момент. Факт е, че в България има много красиви момичета, които ако имаха възможност да си направят същите операции или дори елементарната подръжна на тези жени (холивудските красавици) не се знае колко добре биха изглеждали, може би по - добре и от тях.....

Какво значение има мнението на мъже, които нямат нито фантазия, нито собствено мнение. Човек мечтае за това, което няма. Друг е въпросът, ако го получи какво става. Всеки си има вкус, но за съжаление той обикновено е насаден отвън. В нашето общество ни се казва кое е красиво и какво да харесваме. Колкото до разни знаменити световни хубавици, с които не можели да се сравняват нашите - няма такова нещо. Всичко е пиар и фотошоп. Да не говорим за грим, прическа, изкуствени коси, нокти, мигли и каквото се сетите още :-) Сега разгледах снимките на Анелия от началото на кариерата й - миловидна, обикновена провинциалистка. Не че сега е самата прелест. За сините лещи и за Глория да не говорим. И накрая към МЪЖ - ти сигурно си един от последните останали истински. Като включвам и моя в това число, слава богу.

Какво и харесват на тая Джоли??? На 1.73 м височина 43 кг тежина.Та това си е прът за брулене на орехи.ако я видят на живо, сигурно ще трябва да им баят за уплах.То бива и бива реклама ,ама чак пък толкова.Жалко,че много жени се мъчат да заприличат на тези сухари и се подалагата на физически и психически тормоз.И нямат самочувствие. Много по-важна е душата на човека.Разбира се ,ако изглеждаш добре +добра душа е супер.Да изглеждаш добре, не означава да приличаш на някоя компютърна красавица.За съжаление жените сме си виновни,защото се пързаляме по тази плоскост,втълпявана ни от медиите.Я да погледнем колко мъже около нас изглеждат добре.Болшинството са оплешивяли,с кореми , а за обноски да не говорим.

Ako trqbva da sravnqvam Paris hiltyn s Anjelina se edno e da sravnq magare s kosmos ъ...какво ти магаре?! усмивката на Анджелина си е направо конска :D

abe vie dobre li ste kak mojete da sravniavate Jolie s Gloria?

Първият коментар, само жена може да го измисли - да бърка любовта с красотата ;)

abe vie dobre li ste kak mojete da sravniavate Jolie s Gloria?

Браво!Не мислех че има останали мъже като теб, но за моя радост съм грешала!Но наистина си прав!Същото важи и за мъжете, най-хубавият си е любимият който те обича много. Такива анкети,класации и т.н. са абсолютна глупост за мен,радвам се , че не само за мен!

мисля, че си мноого прав човече! незнам какво се захласват по тези жени, които на живо са като обикновените българки по улиците само ,че те не слагат тонове грим, зада си прикрият сенките от наркотиците, безсънието и пиенето!

мисля, че си мноого прав човече! незнам какво се захласват по тези жени, които на живо са като обикновените българки по улиците само ,че те не слагат тонове грим, зада си прикрият сенките от наркотиците, безсънието и пиенето!

мисля, че си мноого прав човече! незнам какво се захласват по тези жени, които на живо са като обикновените българки по улиците само ,че те не слагат тонове грим, зада си прикрият сенките от наркотиците, безсънието и пиенето!

Един истински мъж да си каже думата:))Днес оправи настроението на много жени:))

Ako trqbva da sravnqvam Paris hiltyn s Anjelina se edno e da sravnq magare s kosmos

xaxa tiq me ubixa!!! Kude mogat da se sravnqvat na6te pevici dobre de samo Aneliq q biva.Ama kude da se sravnqvat primerno s Adriana Lima ili Jessica Alba?!

мммм, да... много важно допитване!!! до първия пост, на мъж - така би трябвало да е, но за съжаление е само в сферата на фантазиите на всяка жена...

Анджелина Джоли е стахотна!!! А какво ще кажете и за Наоми Кембъл!?!

НАМЕРИЛИ КОЙ ДА ПИТАТ ЗА КРАСИВИ ЖЕНИ ХАХАХАХАХ НЯКВИ ТЪПИ СПОРТЯГИ ХАУХАУХУАУХУАХУАХУ

Nai-hubavite jeni sa pluvkinite na Germaniq)))

Всеки има право на вкус и мнение, но има нещо съмнително, когато посочваш за първа красавица/красавец някой, който е рекламиран като такъв в разни анкети. Това просто е шаблонно мислене. Джоли има хубави черти, но не мисля, че има излъчване. Според мен излъчване и одухотвореност има лицето на Катрин Деньов, за нея се сещам в момента. Но явно на част от мъжете не им трябва истинско излъчване - трябват им еротични сигнали:-)))

Paris Hilton e nai-krasivata jena po krasiva nqma kude ste gi slojili teq groznici ?

Аз смятам, че спортистите са едни от най-ограничените хора. Не твърдя това за всички, но тези от тях, които аз познавам, са наистина вглъбени в това, което правят и нищо друго не ги интересува. Ако не се занимават с някакъв спорт-изкуство, разбира се. От тренировки нямат време за нищо разнообразно. Единствените им забавления са по заведения.

Галфони,най хубавата жена е любимата жена,която те обича непомалко.Жал ми е за вас.