Scorpions изнесоха голям концерт в Париж

Германската група изнесе в арена "Берси" първия голям концерт в Париж след терористичните атентати, окървавили френската столица на 13 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Scorpions изнесоха голям концерт в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този концерт е част от турнето на Скорпиънс за 50 годишнината от създаването на групата.

И U2 също трябваше да не отлагат концерта. Bono е голямо дърво.

...а между другото - били свирили и Юръп ...нищо, че са не по-малко добра и известна банда, а и са и ко-хедланери!!!

Мдаа, ВЕЛИКИ са! Защото са нужни воля, характер и голямо сърце, за да се изправиш и да пееш пред публика, която само до преди няколко дни беше скована от страха и ужаса след атентатите. Ето такава новина стопля и дава надежда, че не всичко е изгубено. И ако мога да перефразирам... Play music, Not war

Добре че преди време идваха на няколко концерта в Каварна, та успях да ги слушам на живо. Сега разбирам, че трябва да се простим с рока в Каварна, жалко!

Наистина ли, защо?

Щото Цонкое вече не е кмет, и новата кметица е от БСП! И вместо рок концерти щяло да има руски пласки от Подолск (побратимен град)!

И аз много ги харесвам, ама що не драснете 2, 3 реда за Whitesnake вчера в България?!

Дейвид Ковърдейл също беше притеснен. Това не попречи да се раздаде на макс . На ризата му беше българското знаме, а това не е никак малко и го прави за първи път като знак към публиката. Не изпя,, Stormbringer,, и липсваше Дъг Олдридж, но все още е запазил магията в гласа си.

Все още са най-великата група за мен!

Обожавам ги Scorpions !