Емил Конрад пародира ”Момиче като мен” на Гери-Никол

Видеоблогърът Емил Конрад пусна клип "Правя мусака", в който пародира песента на Гери-Никол "Момиче като мен".

Обратно в новината

Коментари - Емил Конрад пародира ”Момиче като мен” на Гери-Никол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми хареса. Хубав отговор на пошлостта. Може би ще може да се види отстрани и да се замисли (ако има с какво).

И Гошето Лозанов май е прибрал някаква "комисионна" от видео-продукцията...

Ямбо-о-ол! Е града...

В ямбол живеят всички мои хора. Къдйе си ве чуйек, дйе са губиш?

Пародията на Емил е забавна. Недоумявам защо го хейтвате толкова, а сравнението с Джорджано е неуместно - Емил прави ПАРОДИЯ, не претендира да е професионален певец.

Емилия драпа за внимание. Неистово.

Странна работа - гледах килпа на въпросната млада дама и ми направиха огромно впечатление рунтавите ръкави ,които носи . Не знам стайлинга чие дело е ,но дано този някой никога повече да не повтаря това с ръкавите ,защото застанала на четири крака ужасно много наподобява представител на определен вид маймуни !!!!

Правилното заглавие на тази статия би било "Пореденият жалък смешник яхна вълната Гери Никол"

Планът РАН-ЪТ продължава да се изпълнява от нашите ду...педавци.

Мдааа, Гери-Никол е вписана като точка 1553.234.546.12 от плана :-D:-D:-D:-D

Този селски гей Конрад защо не вземе да се скрие някъде - не се ли усеща че е интересен точно колкото Джорджано

Всяко второ момиче в тинейжърска възраст иска да пее и може да пее пулогола. Само трябва да се намерят едни пари, един текст и музика написани надве натри и един сайт като dir да ни осветли.

Харесвам пародиите на Емил,но пее ужасно фалшиво и неритмично.Много е зле завалията..

Щука

разкарайте тоя дегенерат от иначе свестния ви сайт!

Нормално ли е Дирниците да ни занимават с тва?

Ами и те за пари работят...Малко му трябва да е обработен човек и за пари ще си събуе гащите веднага....

Тоя досега никой не го е пускал в Дир-а, дори когато издаде книга. Продуцентите на Гери-Никол са го уредили и са го накарали да се занимава с нея. Заради това и пародията е плачевна - не му е идвало от сърце - момчето е нежна душа и работи за идеи...:)))))))

Victoria

Видях два клипа на въпросната Гери Никол. Какво виждам: А) Трътлесто миньонче с високо самочувствие Б) Доста пари се наливат в тия клипове. Ако трябва да направим прогноза какво ще излезе от тая работа, може спокойно да се абстрахираме от проблематичната част на (А) и да предскажем още доста възход, благодарение на (Б).

най-после си дойдохме на думата.

Коментарите ти са логически издържани и смислени, както винаги. Дано не загубиш интерес да пишеш тук, поради липса на подобни.

Ужасно...

Victoria

Евала на Емо за усилията по направяне на клипа, но хич го няма в пеенето завалийката.

Оригиналът и пародистът са безкрайно бездарни същества. Нищо, ще им мине.

Нека в тази пародия добре се огледат "момичета" като Гери Никол какво представляват в очите на хората.

И какво момиче е Гери-Никол? Една тийнеджърка, която е подведена от родителите си и продуцента, че може да не учи и да живее по-добре от висшист. Тя е измамена. От една страна всички се вайкате, че е непълнолетна, ерго не може да отговаря за действията си, от друга я обвинявате? А вие сте хора интелигентни, имате ток, ползвате компютри и операционни системи, браузер? Quo Vadis?

Това непълнолетно лелче в клипа прилича на 35 годишно. На 17 г. човек може и да се ожени или омъжи с разрешение на родителите си. Какво остава да се костюмира за един клип. Нали заради това е певица - да влиза в роли, да пее песни. Каквото са и казали продуцента и режисьора - това е направила. Родителите и са съгласни. Всичката Мара втасала, все едно не ги гледате всеки ден по дворовете на училищата с вечерния грим, фигуралните чорапогащи и минижупите в 8 сутринта. А т.нар. "детски дискотеки"? Що не ревете срещу тях? Щото собствениците им не си оставят магарето в калта и ще ви пресекът белтъка а сте излезли в ефир? Мишоци и мрънкащи лелчета:))))

Въпроса е принципен и морален, но като ти гледам коментара, няма смисъл да се обяснявам, няма и да разбереш. За разлика от теб, много хора наистина правят нещо, въпреки съпротивата от хора като теб. Напомни ми като ти се роди щерка, да я позарадвам малко. Нищо, че няма да има 18 още. То нали след 16 вече може.

Имам щерка, наистина по-малка. Водя я на училище всяка сутрин. Оттам имам и наблюдения какво става в българското училище. И точно защото дъщеря ми има семейство изобщо не ме притесняват клипове като този. И без това чрез мобилния си телефон, с любезното съдействие на целия цивилизован свят, може да види каквото и хрумне. Ако чакате на СЕМ, даскала и държавата да ви създава ценностната система на децата защото сте много заети - жалко за децата ви. От вас зависи дали децата ви като видят едно ла*но на земята ще го подминат или ще кажат "А, какво е това? Досега не съм го виждал? Я, да го опитам!".

смях се от сърце. Интелигентно.

Емиле, пак ли си пишеш коментари.

Що да не пиша, аз от това пари правя!

Кой е Емил Конрад и какъв му е Гери-Никол ?

не може да пее, какво друго да предложи освен да провокира публиката разголена - всички бездарнички го правят, въпросът е - трябва ли една 17 годишна ученичка да изглежда като скъпо- платена.... "маникенка" макар и с разрешението на родителите си - намирам пародията за сполучлива, но едва ли ще намери"почва" у нас в момента

Гери даже не става и за .бане

гнусар

Ужасен тъп кич. Словесно блудство с миризма на манджа.

През изминалата седмица по телевизионните сутрешни предавания обсъждаха и ни натрапваха клипа на Гери Никол. Да очакваме ли следващата седмица да ни показват и занимават с поредния" Джорджано" Емил Конрад и неговата пародия? СЕМ и разните организации за закрила на децата да решават проблемите извън телевизионните студия. Направиха услуга на непълнолетната изпълнителка натрапвайки на зрителите разголената, мятаща и огъваща се , покрита с дебели слоеве грим , червило Гери- Никол. Вече ученичките си имат нов идол след Николета, русата и черната Златка и разни напористи за изява, пари и популярност елементарни персони.

Хареса ми :)

Емиле, ти ли си?

Гери-Никол ти ли си? Хааа хааа!!!

Колкото Ицо Петроф е рокаджия, толкова и Емил Конрад е писател..

Ако беше писател щеше барем пародията да е в рими.

Тъкмо я бях забравил тая Гери-Никол. С тире или без тире?

си е твой проблем.

Аз пък никога не я бях чувал, ха-ха..

Как се наричаше мъж, дето се облича в женски дрехи и се държи като женичка..??

на теб точке, колкото и да ти обяснявам нема да разбереш.КАПИШ!!!

Май някой не знае какъв жанр е пародията, както и това, че в началото на нашенския театър всички женски роли са играни от артисти-100% мъже /смятало се е за неприлично жена да се показва пред публика/.

а как се наричаше бай ганьовски тъмен субект, за който мъжеството се изразява в псувни, мускули и най-вече в това да третира жените като боклуци и да ги нарича "женички"?

А как се нарича българска Пена, която иска да е еманципирана, но чака да и платят сметката в ресторанта, да и държат вратата, да и плащат дрешките, да и носят торбите? Еманципатка, вероятно. Като е за права и привилегии си първа на опашката. Ама с правата идват и задълженията и отговорностите. На Олимпиадата защо има мъжки и женски категории? Защо от "Фемен" не си покажат циците в знак на протест, че дискриминират щангистките и не ги пускат в една категория с мъжете? Или боксьорките? Или лекоатлетките? А?

Какво очаквате !!!Едно хубаво момиче да прави мусака и да чака безпаричния си пиян приятел да и плати тока!Няма такова нещо.

Май "муската" е от вица, че една жена трябва да може да прави 70 неща, а именно: "69" и мускака!

Боже,боже кой да повярва,че една такава простотия,ще довлече още толкова много

Престанете с двойните имена смешно е, Пенка-Стояна , Онуфрий-Иван, Гошо-Петър, Мария-Григор.

И кое му е смешното? Може да ви е странно и да не ви харесва, но тов нас с двете имена не ни интересува...

звучи хубаво!

Точно като Гепи Петрол...

Ами при баба Гергина и дядо Никола как да се "зачетат" и двамата?

Стою

Нъл съ сещаш, че има йощ ъдна баба и дедо! Те къде са?!?!?!

Виждам, че трудно се пише дори лоша музика и не много забавен текс. А за Герито - абе не разбрахте ли, че сексапил може да се пръска и без да си показваш задника?! Дори е по-ефектно, ако нещата само се загатват.

тексТ

Хайде момето съм го чувал, покрай рекламния скандал, дето и го спретнаха PR-те и, ама Who The Fuck е този Емилчо Никойнегознаев? Поне пишете "ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ" да знаем какво четем :)

Върнете казармата че много станаха ........... Гери Никол е шевица може да влиза в роли необходими за песните и , няма нищо скандално в клипа и лятото на плажа а и по улиците има къде къде по разголени гледки .. а в тоалетните на училищата да не говорим какво става :) всичко е поръчково а тоя смотания не може да измисли нещо интересно и се прикрепи към новината .......объркан от малък е !!!

Невероятна новина!Изпълнена със съдържание и смисъл.А пародията на Емил Конкорд...просто виртуоззз! Честно,много рязко започна да ми се повдига от знайни и незнайни блогъри,влогъри,частни канали в YouTube и VBOX7,скрити камери,"prank"-ове и т.н.Бъдете креативни(изобретателни),продуктивни,мислещи и позитивни!Научете се на истински труд.Дали умствен или физически-това зависи от вас самите.Не си губете времето с глупости!Приятен и ползотворен ден на всички!

и по-точно на нейния смисъл. Кой разбрал - разбрал, който не - хич да не се напъва /мисленето просто не му се удава/.

не му се Удава мисленето?

Мисленето се Удава само на някои, а НЕ се ОТдава - Вж Тълковен речник на българския език.

Каква е разликата? Две моми от провинцията са готови на всичко за внимание?! Като Конрад даже се е облякъл като чалгарката..

Дари

Не бях гледала клипа и го пуснах в you tube - наистина лъха пошлост. Пародията изгледах само до половина - не ми хареса. Но реших да видя новия клип на Наско и... останах много разочарована. И него не можах да изгледам докрай. Разликата между двата клипа на "продуктите" на Х фактор е в това, че в единия дупетата са около изпълнителя, а в другия - на самия изпълнител... Текстовете са еднакво нелепи. Сетих се, обаче, за една песен, която беше спряна от СЕМ - "Видимо доволни". Тази песен спечели награда на БГ радио. Т.е. това са текстовете и поведението, което се харесва. Е, от кого зависи възпитанието на децата ни? Не мисля, че трябва да обвиняваме само предаванията или пусканите клипове. Показвайте на децата си стойностните неща, учете ги, че е по-ценно да имат приятели и умения, отколкото толкова много пари, че "да ги носят в леген". Тогава те няма да харесват подобни "произведения" и нещата сами ще си дойдат по местата.

обича той, обича да има отразена слава, тъй като не е способен на нищо друго освен да имитира и да се прави на интересен и да се присламчва към някого от когото може да вземе нещо полезно за него.

този просто си го влече..

В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ТОЛЕРИРАТ ТАКИВА КАТО ГЕРИ-НИКОЛ А СТОЙНОСТНИ ПЕВЦИ КАТО БЕЛКАНТО ОСТАВАТ НА ЗАДЕН ПЛАН .... ПРОСТО ПОДРАСТВАЩИТЕ ИСКАТ ЛЕСНО ДА НАТРУПАТ ПАРИ /С ЕДНО ГОЛО ДУПЕ/ А ЗА СТОЙНОСТ ПРОСТО НЕ МИСЛЯТ

Стивън и Тулумбата - вън от Х -фактор!!!

Мармалад има, само сметана трябва.

Емил Конрад е авторитет за тинейджърите.Радва ме позицията му.Поздравления!

аз искам да знам как подписа договор с Егмонт и кой го подбутна!

как кой някой чичко от парламента там има много ....... леваци :)

Много е зле момчето! Просто си прави реклама!

Само да допълня, че съм жена и не ми харесва масовото пропагандиране на проституцията като универсално средство за пробиване в живота и като някакъв пенликер/ т.е. универсално лекарство/ за решаването на всеки проблем. Представете си- налага ви се операция на апендисита, а хирургът, вместо наистина да си е скъсал 4 буквието от учене и упражнения в МА, се оказва проститутка/ жиголо..Е- дано никому не се случи това!

Думата е пенКилер-,,специалист по всичко. Пейнкилър е лекарство ,което убива всяка болка- pain- болка. Универсалното лекарство е панацея. Така наречената,, певица,, e достойна да пее в някой бардак. Не пародии, а само създаване на истинска музика може да се противопостави на това,, творчество,,. В края на краищата всеки,, майстор,, си намира майстора.

Хахаха- браво за пародията- определено ми харесва:)

Някога случвало ли ви се е като гледате някой да се излага и вас да ви хване срам?

Да, например като чета как някой не разбира смисъла на пародията, много срам ме хваща...

Смисълът на пародията го разбираме. Друг е въпросът дали е добре направена.