Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер ще се женят

Тенисистката Ана Иванович (28) и футболистът Бастиан Швайнщайгер (31) ще сключат брак.

Обратно в новината

Коментари - Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер ще се женят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е пич. Мен Сара повече ме кефи.

Може пък да е време да закачи ракетата на пирона и да се загледа за люлка. Но ми е странно Швайнщайгер. Нещо по-така не може ли? Швайнович? Или Иванщайгер? Шивайнщайгерович мисля, че е добре. Хайде хаирлия да е!

Готини са и двамата!

Хубавите ябълки сръбкините ги ядат ...

немеца кове, като се каже Швайнщайгер все едно Хитлер го е казал, няма мърдане, голям хубавец е момчето и Анчето е красавица не им завиждайте те след 2-3 години може да се разведат но немеца е върха на световното беше като немски танк марка Майбах

Басти не е хубавец, но е голям симпатяга, приятен мъж. Готина двойка са, живи и здрави.

Jeni

Много хубава Ана Иванович!

Всичко е според поговорката - хубавите ябълки Швайните ги ядат...

Въобще не ме учудва, че не си е взел от ония местни англосаксонски блондинки, делкани с теслата. Човека има вкус.

Пари при пари отиват, само в България парите отиват при мутри и мутреси.

скъсай й бикините, Швайни!

И не само!

Швайни, пич си. Заби сръбкинята. Браво.

Сръбкиня да забиеш, все едно си забил българка или рускиня. Се същото е. Аз забих пък норвежка, руса със сини очи и това лято ще се женим и ще живеем в Осло. За мен норвежките са най-красивите жени а Осло е прекрасен град. Няма да ми липсва България и няма и да се върна.

красавицата и звяра!

таз балканска мома по-висока от немеца, бе, ехеее

За пръв път ги чувам-ами да са живи и здрави.

Нашият балък я изпусна, увлечен да тича по гащичките на рускинята. За малко и кариерата му да отиде в нужника. Добре че кака Никол го върна на земята, показвайки му какво е да си на седмото небе. А тя знае. Ох, как знае.

Тя че знае, знае - ами ти откъде знаеш?

Тя не е по-висока от него просто е на токчета на някои снимки. На една където е с ниски ботуши ясно се вижда, че той е по-висок. Тя е много хубава. Колкото до него- може да не е класически красив, но е много мъжествен. Всеки, който е гледал как се бори на финала на световното може да го потвърди.

Иванович- 1.84. Доста висока за жена. Швайнщайгер-1.83. Нищо впечатляващо за мъж. Разбира се не българин.

Ей тъпа работа. Срещу глупостта блокировки няма.За какво слагаш минус. Вземи се заинтересувай и се ограмоти. Цифрите са общоизвестни. Моумно същество като магаре на мост.

Аз съм мъж, българин и съм висок 1.95. По висок съм от Иванович, а и тя ми харесва много. Приличаме си в лице. Бих я взел за жена, ще си подхождаме много повече, отколкото тя с немеца. Но за съжаление вече съм сгоден. Аз съм по-красив, по-хубав, по-висок и по-мъжествен от Швайнито. Само дето не съм богат финансово като него. Ама това не играе роля в брака...парите не купуват любов, важно е какво имаш в гащите, а на мен там ми е силата...много сексуален, много по тая част.:-) Но отдаден винаги на една жена.

пп. така че и с токчета да е Иванович, пак ще стърча минимум 10 см над нея. А швайнито не е от нейното ниво. Не я заслужава. Не знам кво е харесала в тоя пъпчив немски гъз, вероятно само заради парите и славата.

Абе той е Елтан Джон се бори да е най-добър, но това не го прави по-мъжествен.

Ана е прекрасна, но нашата Гери-Никол е още по-красива!

на балканите, са наи красиви жените!! факт! ;)

Ако е под 185 см. няма шанс да попадне в SS,колкото и пари да има!!!

Как пък го е харесала, изключително противен

Ти си много убав сигурно

Изказах мнение като жена. Как пък реши, че съм мъж :)

Сладки сладки, колко да са сладки. Ана да, но швайни е сладък единствено с това че е по-нисък от нея. Иначе си е абсолютен грозник.

Пена и Гатю от нащУ селУ и те ша са женят, ма не го пишити туй, нал тъй?

"......ШВАЙНнщайгер". Каква ирония на съдбата.....той наистина е нещо между питбул и прасе!....но с много пари. Ана е направо като принцеса в сравнение с него.....Дай Боже да им се народят много питбулчета и сладки прасенца!

кайо ти си топ коментатор-аз си мислех че само аз съпоставям с животни