Адел е най-успешният изпълнител за 2015-а

Британската певица Адел беше призната за най-успешен изпълнител за миналата година от Международната федерация на фонографската индустрия

Обратно в новината

Коментари - Адел е най-успешният изпълнител за 2015-а | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трагична е.

Готина мацка, запомнящ се тембър и глас. Коментарите, че била свиня много ме забавляват. Само тук е наложен стереотипа - рагу и зъби...В нов вариант - рагу, зъби и силикон.

О АДЕЛ... КРАСАВИЦЕ, ТИ СИ ВЪРХА!!! КАКВА Е КРАСИВА МЛАДА ЕЛЕГАНТHА ДАМА!! ОЩЕ С ПЪРВОТО СИ ИЗЛИЗАНЕ НА СЦЕНАТА, ТЯ АДЕЛ ПЛЕНИ МИЛИОНИ ХОРА. И СЕГА С ТОВА НОВО ПАРЧЕ ТЯ КАТО ЗАПЯ "НЕЛЛО" АЗ НАСТРЪСНАХ ОТ УДОВОЛСТВИЕ! ТЯ ПЕЕ САМО ЗА ЛЮБОВTA. ТАЗИ ЛЮБОВ ЗА КОЯТО В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВСЕКИ Я ЖАДУВА ДА Я ИМА СТАСТНО. НА БЪЛГАРИТЕ ИМ ДАЙ ОРИЕНТАЛКА МУЗИКА, ЧАЛГА... И КАКВО ДА СИ ГОВОРИМЕ?!!!

Новите хубави дрехи на царя... а царят е гол! Новият й супер "хит" е толкова посредствена песен, че след като съм я чул 4-5 пъти неволно по радиото вече ми се повръща, ако оцеля да я пуснат пак. Невероятна комбинация от хвалене и посредственост. Ако има нещо като КПД на посредствеността, тая гони огромни величини.

нямаше ли една българска дума - изпълнителка?

и аз не мога да я трая тая, като кресне и спирам радиото

Да не ставаш от нея 3 дена и 3 нощи!

Харесвах я преди, но вече толкова преекспонира гласа си, че изгуби и оригиналност, и стил. Ако "Хелоу" беше песен на не чак толкова известна певица, едва ли би станала хит. Жалко, но мисля, че това момиче достигна една страхотно висока точка и вече се изчерпа

Ужас!!!!!Не мога да я дишам тази жена!Врещи,вие,то направо трагедия!

Не вълнува.Сива.

Страхотна! Кадифен глас! Има и какво да пипнеш! Ще ми изцеди мъдуреските за отрицателно време, ако ме хване на тясно и на тъмно! Де тоз късмет!

Естествено! Страхотна, уникална, единствена - гениална!

Адел, ти си една бухтичка, която искам да овъргалям в пудра захар и бам-бам да те изям! Бау!

Адел, искам да те видя гола в банята! Шшшлллл!!!

Ами щом Божинов може да играе само в грандове и да взема милиони, що Адел да не е номер 1... То всичко стана мениджмънт... На мен лично ми е леко неприятна... Хареса ми пародията - Хелоу фром дъ дарк сайд :)

Може и да е най-успешна за всички времена, но е скучна. От мърморене минава във врещене, и така във всичките и албуми. Има само една хубава песен - Rolling in the deep.

Браво, истинско мнение. И аз харесвам само това и парче. Да, има гласови данни, но песните и са скучни, а новия албум едвам го издържах веднъж. А пък на тези, на които им е потрябвала сексуално, направо им се чудя на вкуса...Ама то при тези бежанци, арабските вкусове натежават!

Най дебелия със сигурност. Глупава феминистка която се прави на красива а си остава свиня

именно заради такива като теб ни има нас "глупавите" феминистки. А тези жени, които ви търпят са много "умни" и прокопсали.