Наско Сираков изненада от болницата Илиана Раева

Наско Сираков, който се лекува в УМБАЛ "Св. Анна" в София, изненада съпругата си Илиана Раева с красив букет за днешния празник на жената - 8 март.

Обратно в новината

Коментари - Наско Сираков изненада от болницата Илиана Раева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се на успехите и на двамата знаменити спортиста,но мисля ,че станаха безкрайно досадни и преекспонирани в медийното пространство.Ако наистина си ГОЛЯМ би следвало да си малко по-скромен!

бузите дето е отпрала, да те е срам да я гледаш, прилича на хамстер набутал в устата си много храна.

Стига с тая Илиана,стига превземки,май забрави когато живееше на Бесарабия.Аман от преструвки.Чудо голямо,ако на беще Нешка щеше да види гимнастика на кукуво лято.То и с Наско същото,тичали и играли за собствено удоволствие,да не ги е карал някой на сила.

остаряла за годините си, а Наско още повече, язък им за козметиците, парите и т.п.

И хладилника да отворя, пак за Наско ще се говори. Нали няма инсулт, за какво още лежи там? Наистина болни хора се изписват недоизлекувани, а този понеже е Наско Сираков, ще лежи само заради рекламата на болницата. Айде стига превземии..то голяма изненада направил.Купил един букет и малеее новина !!

колко е дълга клиничната пътека,по която наско лежи в болница?!Както се разбра,нищо му няма или?...А букетаджията собствен ключ ли си има от къщурката им?!

като бивша стюардеса, трябва да знаеш.

То големия зор - дигнал един телефон и големата работа...

Илияно моме,набор си ми ,ам без тия пластики пак изглеждам по- добре от теб.Не се излагай-ще заприличаш на Донатела Версаче.На ая снимка си ужасна.Пък и на Наско сега му трябва повече спокойствие.Чао!

на тая снимка изглежда добре и хубава, но че не прилича на себе си е факт, а беше много красива, но явно или пластичния се е престарал, или тя е достатъчно тъпа, че да не знае че красивото си е красиво дори и остаряло

елегантна беше навремето Илиана, сега с тези пластики се превърна в чучело.

на Наско да се оправи.За Раева мога да кажа, че е много неприятна личност...чак гадна.

а направо отвъртителна, нахална. Само като я чуя по телевизията да говори и веднага сменям канала

Зад Канала....! Нали усещате Илианчето!

Напомня ми Клара Цеткин!!!!!

V tova mrusnishko semeistvo ima mnogo falsh i liga. Triabva da sa hristiani a ne lainiani goveda=

В.астна и неп,иятна.К,ещи назидате.но като гово,и

Учудва ме определението на "добрата съпруга" Илияна Раева, с която се обръща към половинката си - "моето момче". Наско Сираков е противен за възрастта си мъж, чиято визия буди асоциации за обща физическа нечистоплътност, занемареност и непримиримост с минимални хигиенни норми като сутрешен тоалет. Иначе бих казал, че са чудесна двойка в интелектуално отношение, тъй като и двамата плуват на една и съща вълна - във водите на посредствеността, скодоумието и показната първенющина. От зората на демокрацията имаме възможност да наблюдаваме този неуморен тандем в един нескончаем парад на агресивна, суетна и неутолима жажда към изява на псевдокомпетентност по всички обществено значими теми в държавата ни - от спорта, през политиката до бизнеса и моралното възпитание на младото, старото и подрастващото поколение.

Браво, Барни! Да не четеш мисли бе човек- точно такова е и моето мнение за това изтъкано от фалш семейство....Апропо от мен 100+, защото нещо не успях да те удостоя с + , нещо май са те блокирали...

Точно!

Много точно казано! А на Наско му желая бързо оздравяване.

Илиянка, какво ми се хвалиш, а и ДИР с това ли се занимава! С Насковата заплата пропорционална на заплата на мъжа ми, 1000:1, моя направо ме е опсипал с перли, злато, диаманти! Нейния букет към мойте няколко лалета, но с любов...А и каква е тази кичозност, по-добре да да беше дарил тези стотина лева за букета на толкова гладуващи пенсионерки по 8-ми март....с това трябва са се хвалите богаташчета!!!

АБЕ ТЕЗИ ДВАМАТА КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ НА СТАРИ ГОДИНИ? ВЯРНО Е, ЧЕ СА ДАЛИ МНОГО ЗА СПОРТА, НО НА КРАЯ НЕЩО ПРЕКАЛИХА!?!?!?

Свръх неприятна жена! И за гледане не става, ама като си отвори устата става страшно! Хем глупава, хем приказлива, хем с писклив глас!

Направо е сензация,да подариш цветя за 8 март на жена,колко необичайно

ТАЯ ПО УБАВА И ОТ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА БРЕ

Браво, Наско, ти си първият, на който му е толкова дълъг - от "Св. Ана" до вкъщи! Само "Левски"!

и.б.а.х.т.а в крантата

... тамън беше се позабравил вица за... трите изневери - тренера, съотборниците & сектор "б"...

Как ма илиянке цъфна тоя букет в хола ти след като мъжо ти е в болница???Аман от таквиз позьорки дето ако не се появят немогат да дишат

Тази да не стяга пак нова партия със стари кадри, та ни занимава постоянно със себе си?

Много хейтър се е събрал тук, много нещо... Сираков е един от най-успелите български футболости за последните 30 години. Вярно, не успя да постигне нищо съществено в чужбина, за разлика от гиганти като Стоичков, Бербатов, Пенев, Костадинов, Балъков, Трифон Иванов, Стилиян и Мартин.. Но в националния отбор изигра много добри мачове и вкара много важни и решаващи голове! И забележете: ожени се много млад (беше на 21-22 години) и вместо да се занимава с к..ви като сегашните звезди се концентрира върху футбола! Така направиха и Стоичков, Костадинов, Стилиян Петров, Мартин Петров. За разлика от днеяните звезди Божинов, Малката Перука, Джизъса... В момента футболист от класата на Сираков нямаме. Бербатов е вече о.з., а Ивелин Попов е с класи под Сираков. И сигурно няма да имаме още години напред... Само ЦСКА!!! Само ЦСКА!!! Само ЦСКА!!! Само ЦСКА!!!

СЪГЛАСЕН СЪМ АРМЕЕЦ, НО НАПОСЛЕДЪК МАЛКО СЕ УЛЯХА!!!!!

Наско изненада Илияна със секс със сестрата от нощната смяна.

Много уважавам Илияна Раева, като спортистка, но не мога да разбера, при един и същи ли пластичен хирург ходят с Дарина Павлова и гледачката на Берлускони? Заприличали са си като тризначки. Човек не може да познае предишното й лице?

Му поникна коса на плешивото теме, като на Боби Михайлов перуката.

Бог да го прости.....не мога да повярвам и рЕва в момента......иначе хубав бокет, но на кой ли му е нужен на оня свят!

Най-обикновен букет. Ако е от твоята градина е красив, но иначе е от най-евтините.. и с тези зелени листа и лилави целофани..ууф

тая държи в ръцете си поне 1 пенсия на обикновен българин

Ега те изненада от Малашевци ега.......

"Моето прекрасно момче не пропусна да ме зарадва даже и от болницата... " Да ви еа пута майчина и бокци крадливи да ви еа!

тая да не се е ботоксирала? Прилича на дива котка в лицето...

Ше я изненада той... Дано да е поне както черния бик изненада бялата крава. Че много изненади напоследък.

Е, Наско много дълги изненади правиш бе човек- чак от болницата?!... Направо и завидях да ти кажа!

тази е от библиотекарски от ДС и затова я лансират

била е библиотекарка в дс .това е хубава професия.

Ауууууу, колко затрогваща история! Стана ми едно такова мило, бравурно, чак сълза от умиление се стече по бузата ми.......Абе, въобще, некак си по-леко се диша след такива новини....

Какво ни интересува това?Кой в същност е Сираков?,,Големият" футболист,знаеме го що за стока е.

ГОЛЯМ ПРАЗ

Айде още една. Поредната. Ама тези от сорта наистина са на всеки километър. Ще взема да си направя картотека. Екимова, Желязкова, Гала, Славена Вътова, ония от Биг Брадър, плеймейтките, които дори не знам поименно... Въобще... Не е за вярване какви хора се идентифицират като хайлайф на страната ни и живеят под прожекторите. Денди-та и Ватмани. Ужас. Няма и грам връзка с интелектуалната бохема и културтрегерите на едно общество. Страшна работа. Дето викат в Господари на ефира - У-НИ-КАЛ-НА ДЪР-ЖА-ВА!!!

но леко пресолихте манджата с тяхната история.

Отвратителна е станала-в лицето прилича на дебела питка.

Сигурно го е ядосала нещо та се наложило да влезе в болница.

Абе каква е тая озъбена бабичка на снимката? Леле майко...кротни се вече и си гледай внуците, не си за показване отдавна вече. Толкова ли няма кой да и подскаже..

Наистина прилича на Дарина Павлова!!!

по коя клинична пътека лежи Сираков и то толкова дълго време? Няма инсулт, уж преживял тежка катастрофа, но за нея и полицията не знае. За поставяне на пейсмейкър, напр. престоят в болница е 24 ч. Този да края на седмицата ще бъде в болница? Зле ли е или има друга заигравка?

Честит празник на всички жени !!!!! Жените са като цветята и всеки ден трябва да се обичат .А що се касае до "новината" за Сираков и Раева бих казал , че отношенията им не интересуват Българина не , защото и двамата не са популярни със спортните си успехи а защото това е нещо лично между тях двамата.

"Прекрасният ми съпруг с прекрасните си рога".........

Заприличала е на Дарина Павлова- големи бузи, близко разположени очи. Всички ги правят еднакви.

Друго щеше да е, ако можеше пластичната хирургия да може да слага по едно око отпред и по едно отзад ...

Един пич измислил автомат за бръснене с монета на улицата и тръгнал да търси инвеститор. - И как точно работи? - попитал инвеститорът - Ами пускаш монета, слагаш си лицето и той бръсне... - Ама нали всички хора са с различни лица? - Е да... в началото...