Илиана се похвали със снимка на цветята в профила си във Facebook.

"Този прекрасен пролетен букет ме очакваше в хола преди да тръгна за работа! Моето прекрасно момче не пропусна да ме зарадва даже и от болницата... Да ми е жив и здрав! Обичам те!"
, написа тя.

Вижте снимки на Илиана и Наско >>

Миналия четвъртък бившият футболист беше приет по спешност в "Света Анна" със съмнение за инсулт. Лекарите отхвърлиха такава диагноза, а по думите на Раева най-вероятно се касае за проблем с вестибуларния апарат. Ден по-късно тя предположи, че в основата може да е стрес, след като Сираков катастрофирал на връщане от погребението на Трифон Иванов във Велико Търново.

Илиана Раева благодари за подкрепата към съпруга й и обясни, че лекарите правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване.

"Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие", коментира тя.

По думите й, Наско Сираков вероятно ще бъде изписан до края на седмицата.