Жени Калканджиева: Строга, но забавна майка съм

Жени Калканджиева призна, че е взискателна и строга към сина си Георги, но е забавна майка.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева: Строга, но забавна майка съм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 42 г. е изфъщяла лимонада!! и виаграта не помага за такива пресъхнали градинки!!;))

Като гледам това малко Тачнеце бащино копийце, не си представям какво те чака. Айде похвали се пак след 10тна години с детенце.

Залязла мутреса,защо ни я показвате.т.е навирате......

На колко ли чашки става забавна?

Като оставя настрана всичко около тази жена - майка,мутреса и т.н , чисто визуално погледнато и преди 20години и сега изключително селско излъчване (мое мнение)

БИВША МУТРЕСА,А СЕГА МАДАМ.ЗАЩО ЛИ МНОГО ХОРА СИ ПАДАТ ПО ТАЗИ ПОРОДА ЖЕНИ И ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НЕПРЕКЪСНАТО?!

Мноооо ми е интересно дали Калканджиева шмърка кокаин пред отрока си и дали му е дала вече да опита? Когато бяха с Тачката във вип брадър, бяха влязли с изричното условие да им се осигурява на ден определено количество кока,щото иначе нямали да могат да издържат!Казвам го от кухнята на предаването щото съм работил там и зная.

да започне на пробутва малкия напред........да го направи звиздъ

разбираме, че ти е къса паметта, ама нашата не е, бе, душко. Как така става мутресите дето на нормания човек му е бедна фантазията какви и колко сте ги яли, после се оказахте едва ли не девствени и от вас по-примерни майки няма.

Супер е .. а тея дето лаят май много - погледнете си марулите около вас :) Честит празник ЖЕНИ !!!

Честити празник и на теб, Марульо, или ти празнуваш на 2-ри февруари? Как е , надърви ли пищовчето в банята при вида на застаряващата гювендия на снимката?

Ivan Ivanov

шматка много ми е интересно ако се видим на живо как ще гледаш .. а ако случайно имаш жена или приятелка запознай ме да и позачистя тръбите че май са задъстени !!!

Уф, пак ли Жени?

А бе, Дир, във всяка махала ще намерите поне 20 момичета и жени 10 пъти по-чаровни и 30 пъти по- умни от мутреста на снимката. Айде престанете да ни натрапвате тази персона, която по никакъв начин не може да заинтригува интелигентен мъж. Биографията й се състои от два реда-държанка на мутри на младини и сводница като леличка. Мисля че й обърнахме много внимание...

Жени Калканджиева,една от няколкото абонирани медийни персони който разказват една и съща досадна"приказка" (която никого не интересува)за себе си и живота си.

E, поне си начеса катеричката с мангизлии ама вече фурната й не работи..

Тоз Минд.л живее още в миналото 1993-1996 година..........друса се и си спомня за Маргина.....и колко оборотна е била .... Сега стана това което е всъщност .........проста ,с голяма уста и непримирима към старосттттта , която я преследва като Питбул !!!

Да с това подпухнало лице от алкохол и дрога е направо като бита . Ужасна е ..........блаааааааа

Ми тя си е доста проста .........тачко си е точно за нея..........идеален е ,но е малък и му се ходи по-младо .........няма как да го задържи ..............и беснее самоооооооооо Не може да го преглътне наистина ,че е стара кранта !!!

тя няма и 40 г а говориш за старост....??? Вие малоумни ли сте?

Много свободолюбива и независима го дава, а какво правеше на масата през май 1996 на масата на тогавашния министър на МВР Начев? Много и харесваше неговата компания ли? Бивша мутреса-това е Калканджиева.

няма да си му забавна когато тва дете порасне и разбере кой и защо те остави без далак

Всичко хубаво, сал тоз просТачо откъде го намери...

Жени си остава ,най-красивата жена в Бг . Преслава БЕШЕ нещо повече ,но сега е много по-грозна .

За коя Преслава говориш?

Приятели били двамката... Има 1001 причини защо майката/бащата не трябва да са "приятели" с децата си (като станат на 30, 40 може)

Защо си мисли, че се вълнуваме как си възпитава детето - резултата ще се види само след няколко години. Пробутва ни някакви общи фрази без да осъзнава колко е скучна. Хубаво дете, дано не го провали.

Но защо винаги трябва да се обвиняват само жените? Да не би случайно мъжете да са "цветя за мирисане"?

Само тя знае колко лоши момчета е забавлявала навремето... но сега е в друго положение.

Но защо не се развеждат официално както е по закон? Най-разумно и за двамата.

Поредната алкохоличка, направила пари в мутренските времена и мислеща се за голямата работа.

Какво хубаво дете! Радвам се когато се раждат хубави българчета! Да вземе да роди още!

Да, но от друг нов съпруг.

Няма ли достойни и уважавани българки ами ни натрисате все знайни и незнайни героини от пътища и кръстопътища на милата ни Родина!! От такива" достойни жени" не остава място за истински ценните и заслужили българки!! Явно си плащат за да ги натрапват журналята!! От екрани от социални мрежи от преса едни и същи, втръснаха ни!!

Ха-ха-ха Вчера, когато коментирахме Маги Желязкова и се замислих колко такива като нея има в България, изпуснах Жени Калканджиева, но вие от Дир-а не закъсняхте да напомните за поредната. Дайте сега нещо и за Ива Екимова. После за Славена Вътова. После за на Божинов котетата. Занимавайте хората с тях, а те милите, през това време ще си мислят, че са голямата работа.

Славена Вътова... тази селска овца от къде е и как се добра до софия ................някой да ми каже молия.

Моля !!!

Отблъскваща грубиянка. Кой пък се интересува от нея и защо ни я навирате.

Но само когато си е пийнала повечко. Иначе, тя е най-красивата ни миска, спор няма. Ако беше и по-разумна.....................

В повечето случаи споровете са безсмислени, особено, когато се спори с неразумни хора. Няма спасение...за жалост.

Luna0102

Така е сигурна съм, докато биеш хлапето се смееш.

Има много какво да научиш от Жени, мила!

Luna0102

Личи ти, че при нея си се изучавала.

И вие да изшмъркате колкото нея..........от белото ........и вие ще забравите не майка си ,но и баща си !!

Умната ку.ва се омъжва, когато е в апогея си... Вярно още известно време търпи един клиент чат-пат, ражда му деца, ходи насам-натам да я показва, но всичко друго й е супер... Освен това се привързва към децата и те вече не са бреме, а има достатъчно време и пари да прави каквото си иска... А пък оня клиента след 5 години си намира друга и тази дори не я закача професионално... Тъпата, обаче решава, че е нещо по по по и започва бизнес ей тъй покрай проституцията... И понеже всички искат да я... бизнеса върви... Ама идва момента, когато трябва да остави едната диня и точно тогава разбира, че всъщност едната диня е крепяла другата...

... щом нема да се развеждате... на кой му пука за вас...