Пред bTV тя обясни, че говори с 6-годишния си наследник като с приятел. Жени описа Жорко като спокойно и отговорно дете, но се е случвало да го "шляпва по дупето", ако не слуша.

Вижте снимки на Жени и сина й >>

41-годишната Калканджиева разказа още, че като малка не я харесвали, защото била слаба. Започнала да разбира, че привлича мъжете, когато станала "Мис България" през 1995 г.

"Знаете, че българинът е трофеяджия. Обича да се хвали", коментира шефката на модна агенция "Визаж", цитирана от "24 часа".

"Не съм от жените, които зависят от мъжете. Обичам свободата и независимостта, не съм била поддържана от мъж. Не мога да мигам на маса и да се смея на глупости. Обичам да споря, когато имам позиция, когато искам истината да е ясна, точна, предпочитала съм да бъда независима винаги. Но сега съм песимистката, тогава светът беше мой", каза Калканджиева.

Тя добави, че не е от дамите, които се подлагат на пластична хирургия. Според нея жената става по-красива, когато остарява естествено.

Наскоро Жени сподели, че плановете й са да не живее в България. В момента тя й бащата на Жорко - Стефан Манов-Тачо, не живеят под един покрив, но са постоянно заедно и нямат намерение да се развеждат.

Калканджиева на почивка с Денди >>