Хотел във Франция отказа да настани Уилям и Кейт

Може и да се смята, че кралските особи получават подобаващо отношение, където и да се появят, но се оказва, че не е така.

Обратно в новината

Коментари - Хотел във Франция отказа да настани Уилям и Кейт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подвеждащо заглавие, което отново показва липсата на разбиране за същноста на една "новина" Това въобще не трябва да се пубикува даже.

но на 100 метра от каквото и да е...

евтин и пошъл пи-ар. естествено, че хората правят резервация предварително.

Ами,да дойдат другия път в България,не само,че няма да им откажат,ами и,ако поискат,ще затворят целия хотел,пък и надали ще предупредят другите резервирали да се спасяват,както намерят за добре

за някои общества престижът и гражданското уважение стоят над парите и снобарията. Ето това е разликата между човек със собствено достойнство и човек слугинаж.

нормално

eeeeeee в българия затваряме целия хотел за тaкива особи и не ни пука за останалите ! ние сме мноооого напреднали :(

Правилно. Точно високопоставените хора трябва да са скромни.

А на мен преди години можаха да ми кажат в Слънчев бряг, че ми анулират резервацията, защото мутри се карат за хотела!

Така е. България все още не е Европа. Има доста да помечтаем поради държанието на доста хора.

Ами може да е било за добро... Да не се окаже човек в средата на бойни действия, между враждуващи групировки ...

Чудо ще стане ако преспят една вечер /два дни/ в обикновен хотел....брей че снобия, лукс, богатства и блясък. А в турестическа спалня, какво ще стане ако отседнат...как не им писва, може да имат всичко, но нямат свобода.

БРЦК

Подвеждащо и лъжливо заглавие! Не ви ли е срам новинарчета?

....изключително важна за БГ новина ! Голям проблем за ЕС и в частност за англо-френските отношения , и за нашето бъдеще в Европа даже, хахаха

тамън е за българите. Ще им пр... нат на дя..... ия!

Тамън ще си спомнят, че са нещо само на острова си. На континента, както му казват, са си просто поредните клиенти с повечко пари. Франция първа гилотинира кралските си особи. Да си бяха траяли, щяха да им измислят нещо.

Не беше първа

Баща и и майка и на Кейт се в 5 звезден хотел са спали, за Уйлям, може да се каже същото!!! Какво ще стане, ако отседнат в 3 или 4 звезден хотел, ще им се напукат петите ли???

Бравус на французите! На това му се вика равнопоставеност!

а сега си представете заглавие: "планета пайнер" отказа на ББ и компания + бодигардове от НСО да отмени резервации на клиенти за концерт на ивана, зашото на ББ му се празнувало... хи хи

За съжаление - да. Още има фалове.

"Отказа да настани" създава впечатление за отрицателно отношение. А то просто е нямало места, както става ясно. Дори съжаляват хората! Защо заради атрактивното звучене почти винаги се прави компромис със семантиката и с истината! Сякаш това е основното предназначение на журналистиката - да дезинформира!

Чуден пиар за хотела. Сега цяла Европа ще го научи. Не че ще отиде де, ама все пак...