Спонсори отрязаха Мария Шарапова, тя губи милиони

Мария Шарапова е на път да загуби милиони долари, след като спонсорите й обявиха, че прекратяват договори с нея.

Обратно в новината

Коментари - Спонсори отрязаха Мария Шарапова, тя губи милиони | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човек, трябва да я подпомогне с 2-3000 лева на първо време! Все пак охлабва жилата там близо година.

Каквото и да се говори, поведението й е достойно. Иначе, всички приемат по нещо забранено.

Руските спортисти са бройлери, които без допинг са кръгли нули. Успешни са, докато ги хванат. Такава е държавната политика. Целта е да се прави пропаганда, на която отдавна никой не вярва и има обратен ефект. И вместо да се очовечат, започва рев за антируски действия. Кретенска политика.

всичко което си писал е така, само за пропагандата че никои не и вярва не си прав - много хора и вярват и колкото да е тъжно са готови едва ли не да хванат оръжието и да я защитават пък било то срещу близки или прятели, руската пропаганда не позволява никакава друга обич към никого освен към бог путин

съм бивша спортистка - ужасно отдавна. Лека атлетика и тенис на корт. В днешно време няма сигурна съм нито един спорт, дори при шаха да не се вземат стимуланти - за кондиция, бистър ум и пр. Но стимулантите не помагат на техниката, тактиката и пр.Всички взимат, но единици са шампиони. Браво на Мария - най-добрата тенисманка.

Най-добра е в Русия. Там всичко е менте.

си прост ама много прост

Шарапова само си лепна прякора - Исхемичната! Тя ако наистина беше исхемична изобщо нямаше да се спортистка! 10 г. зобала?!!! Гришката затуй избяга от нея. Ще вземе да му роди някое исхемично дете и ще бере ядове.

Само не ми е ясно как така на 22.12 я уведомяват, че от 01.01 този препарат вече е забранен?? Това да не е бира да я изпикаеш на другия ден и да го няма??

Чета коментарите и разбирам, че пак сме разделени на фили/фоби, а според мен М.Ш. беше световен търговски продукт и всички мултикомпании, които сега са "тъжни" щастливо трупаха печалби на неин гръб. Тя не е първата, нито единствената, която е вземала забранени субстанции. Същите, които се отмятат от нея направиха спорта бизнес за милиарди и никой не може да ме убеди, че "чистите" спортисти закусват мляко с корнфлейкс и възстановяват само със здрав сън.

Всички руски спортисти са на допинг. В бившата ГДР приемането на допинг беше достигнало до невиждани висоти. Имаше цял институт от учени, които действаха в тази насока. В бившата Чехословакия също. Още е пред очите ми една лекоатлетка...Крахтовилова, мисля че се казваше....тя приличаше на Кинг Конг от тези стимулатори. Нашите щангисти пренесоха този опит от колегите си от бившия Съветски съюз. Съвременния спорт без тази химия не може...за жалост.

и ние си имахме тук такава лаборатория- Дианабад

Е как ли се чувстват сега тенисистките, които са играли на финалите с нея и са загубили мача, щото Маша била "хитруша"?

защото те не са били на ,,зоб". А и това не е било допинг допреди 2 месеца, така че са си паднали редовно.

На СССР старите номера не минават вече...

Lafka не е отказала спонсорството си. И няма да се откаже. Даже ще завиши сумите.

Същите тези "големи марки",като им правят стоките деца във Филипините или Бангладеш за 1 цент на ден не роптаят,нали?Защо и там не си променят договорите???????Уроди нещастни

ВРЕМЕ АНТИДОПИНКОВИЯ ОФИС (МЕИДЕ ИН ЮСЕЙ )ДА СЕ РАЗФЕРМИРОВА ! ЛЕКАРСТВО КОЕТО Е ЕВТИНО И СЕ ПОЛЗВА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ПРЕЧИ НА САЩ ДА ПРОДАВАТ СВОЕТО КОЕТО Е И СКЪПО И НЕ ТАКА ЕФЕКТИВНО! ИМА И ДРУГО ЛЕКАРСВО КОЕТО ЕДИНСВЕННО И И ЕВТИНО НО САЩ НЕ РАЗРЕША ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА ЗАЩОТО АМЕРИКАНСКОТО Е СКЪПО В 8 ПЪТИ И НЕ Е ЕФЕКТИНО - БОЛЕСТА Е МНОГО ИЗВЕСТНА НО И АЗ НЯМАМ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА Я ПИША

Горката. Искала е да взима ефтиното, а те й натрисат скъпото лекарство. Сега как ще плаща тия скъпи лекарства? От къде пари???

Не крещи, приятелю! И бъди по-грамотен, ради Бога!

Политика проведена от американците!Лекарството не е допинг,стимулира сърдечният мускул и е без странични ефекти,използва се при лечение на сърдечният мускул и се произвежда в литва Нищо сериозно,но.....

Леле майко, какъв фарс. Значи великите ITF и WADA си затварят очите за многобройните допинг проблеми в мъжкия тенис, дори допуснаха един уличен в употреба на забранени вещества, да се върне след само 9-месечен бан, и да спечели Голям Шлем. Обаче за Шара сега 2 или 4 години щото изведнъж решили, че този препарат трябва да е забранен. Не че оправдавам Шара, има скъпоплатен щаб, да са следили за тези промени в листата със забранени субстанции. Ама не е справедливо. Освен това всички се зобят. То не се става голям шампион и да издържаш по 4-5 часа на корта като караш на домати, чушки и сирене. Това, което сега е разрешено, след 3-7-10 месеца може вече да е забранено. Ама то винаги си е било допинг. Та дано и към Шара да прилагат същите мерки като в мъжкия тенис.

аххх "шара" хахахаха, ше ме разплачете ве мурзлики сдухани хахаха

Spored men v Pornovood ne bi i pre4ilo da ispolsvat i sa v budeste neinite stenanija sa osvu4avane na filmite

Абе може ли да ми обясни някой, какво значи жена 188, а?

ОХ МИЛАТА ШАРАПОВА, ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО ИМАЛА, ТА ВИДИШ ЛИ НЕ ЗНАЕЛА, ЧЕ ПРИЕМА ЗАБРАНЕН МЕДИКАМЕНТ. ИНТЕРЕСНО МНОГО ЗАЧЕСТИХА РУСКИТЕ СПОРТИСТИ С ПРОБЛЕМИ В СЪРЦЕТО, КОИТО ПИЯТ СЪЩИТЕ ХАПОВЕ НА ШАРАПОВА? "Двама от водещите руски състезатели в кънки спортовете и един волейболен национал са станали жертва на употреба на веществото мелдоний, твърдят руските медии. Лидерът на руския национален отбор по шорттрек Семьон Елистратов е бил изваден от отбора за световното първенство заради положителна проба, твърди изданието "Весь спорт". Това е и причината за пропуснатите финали на Световната купа от петкратния световен шампион по бързо пързаляне с кънки Павел Кулижников, споресд "Р-Спорт". " КРАЙ НА ЦИТАТА. РУСКИ ПИНИЗИ. АКО МИНЕ НОМЕРЪТ. СЕВЕРОАЗИАТСКАТА КОЧИНА БЕЗ ЛЪЖА ТРУДНО ПЕЧЛИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СТОТИЦИТЕ ИМ АТЕЛТИ, КОИТО ХВАНАХА С ДОПИНГ. ЦЯЛАТА ИМ ДЪРЖАВА Е ТАКАВА - ИЗКУСТВЕНА КОЧИНА.

бегеец (щерев) пак ли сте без помия

Ако щеш и брадата да си оплюеш, Шарапова си е Шарапова и много са хората, които и се кефят, а ти винаги ще си бъдеш един поплювко.

Ако на русофилистиците може да се каже, че са хора, да! И като знаем, че са безмозъчни и издухани зомбита, за какви хора говориш?!

Най-важно един проз селяндур по цървули да си изходи мнението.

Ето какво ми хрумна! Може би не е толкова невинна историята... Представете си, най-тарикатският метод е да взимаш като допинг тези вещества, които са забранени последните месец или два. Така с един куршум 3 заека: 1. Сигурен си, че е действащ допинг, щом е забранено :) 2. Ако те хванат, имаш оправдание: "ама аз сега чувам, откога е забранено?" 3. Шансът да те хванат е съвсем малък, защото вероятно не се разработват така скоро тестове за новите вещества и докато ги въведат минаваш на следващите. Яко, а :)

Въпросното лекарство е забранено от 2 месеца, не от 10 години. Разбрал някой, че Шарапова го пие и решил да го забрани, за да я подреди по този начин. Много долно и низко от страна на тези, които постъпиха така с любимата на много хора тенисистка. Само, че тези неща с лекарствата не са "куче влачи, дири нема", в тази система нещата са доста прозрачни и скоро ще се разбере къде е "ключето от барачката". С две думи - номер, съшит с бели конци. А тези от Найк и др. спонсори страшно ми паднаха в очите, много грозно от тяхна страна.

Всъщност направиха й голяма услуга. Сега личният й живот ще си дойде на мястото и ще стане майка точно навреме преди мандалото да хлопне! Иначе (като всяка ЗВЕЗДА) от нарцисизъм и лакомия не знаеше кога да спре!

да си седне на задника и без това вече е разбита от травми, да си намери друго занимание, успех.

Боже...И сега ще умре бедна, как ще крета само с няколкото си милиона??? А не е ли куриозно - ако просто беше болна от СПИН като Чарли Шийн, можеше да сключи повечко договори и да се превърне в атракция и обществена кауза :))

Споко, де! Нали на нашето супер момче (дето не мисли за България), му беше и я ѝ.беше?!

В тоя ред на мисли....Какво ли се случва, ако някоя чиста спортистка я е*бе някой яко допингиран?? Дали ще прихване от тази естествена инжекция???

Жалко, че ще остане без спонсори. Добре си вършеше работата като рекламно лице. Аз например преди години след една реклама с нея започнах да ползвам Lady Speed Stick. И досега само с такова се парфюмирам!

Ххахахаа, това гавра ли ли е с името ти в комбинация с лейди спийд стик? Сетих се навремето в квартала имахме един циганин с име Аспарух, всички му викаха Пухи.

милиони за некви тъпи спортисти

Ами ако тая взема 1 доза допинг, то брат Уилямс взема поне 10..... тяхната хубава мама хамериканска!!!

Може, ама са разрешени.

Шарапова: link Уилямс: link Кой какви препарати взима? Мисля, че е ясно от снимките.

винаги хващат а допинг спортисти от есточния блог.но няма хванати американци защото те не вземат нищо.защо бе хванат амстронг ?защото не изкаше да дели с евреите.по подобен начин наредиха и таигар и го сасипаха.спорт отдавна няма и тези тестове и комисии всичко се наглася.явно рускинята не е била в шемата с залозите.и'лл не е слудхала.каква химя взема виллямс като робокоп е на корта.а германките,еспанките много химя обаче не ги хващат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ШАРАПОВА Е БОГАТА ХУБАВА ,МЛАДА И УМНА.ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ КОЙТО ДА Я УТЕШИ.ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО , КЪСМЕТ.

След 10 години зобене, ще й трябва цяла бригата от утешители. Нищо женско не остава в нея, професионалният спорт убива!

Като я гледам в момента бих казал, че доста женско е останало в нея! Една от най-красивите спортистки е, така че.....

Чак пък хубава е малко пресилено.

Аз

Гришо,каквото и да й се извинява, "гушна" подаръка й - спортно порше , тя -мацката- си е готина и пребогата , не я мислете нея ! А наш Гришо докато постигне това,което тя постигна в тениса - ще има много още "да клефуца" подире й...! Те първа на него му предстоят по-големи главоболия - и в личен и в професионален план , защото мисли с малката си глава , а не с голямата...

гледах един документален филм за шарапова и си спомням как мениджъра и разказваше че 2ч часа след спечеления финал на уимбълдън отворил емаил-а си и в инбох-а имало 800 оферти за спонсорство!

Предчувствам просто как найк, а и всички фирми , които загърбват в момента Шарапова, утре ще И се извиняват за прибързаността си. Шарапова е име в тениса, има милиони почитатели, които са заинтересевани от самата истина. А тя е абсурдна, щом като една дата 01.01.2016 определя накаво си лекарство за допинг.Нелогично е да я съдят за неколко фневно прегрешение от незнание както самата тя си признава.Мисля си, че добър адвокат ще я реабилитира пред целия свят.

Професионалният спорт е докато те хванат с допинг. После иди доказвай, че баба ти не е мъжка. А всички зобат. Явно няма чадър над нея вече.

Русначка, какво очаквате!? Нищо там не е както изглежда, всичко е лъжа, измама. Горят един след друг, миналата година целята им гимнастика изгоря, да видим какво ги чака тази година. хахаха

Нещо не ги разбираш тез работи. Маша от 7 годишна живее в USA

Може и 50 години да живее там тя си остава "русначка"!

Стига с това лицемери и двоен стандарт! Кое е нормално в съвремения спорт? Можете ли да ни посочите и да го докажете?!... Това въобще не е новина. Новина е, че китайските новобогаташи започнали да пият масово отлежало малцово уиски (не че разбират и могат да го оценят), което довело до рязко повишаване на цената на въпросното питие, и създало опасност от невъзможност на производителите да задоволят търсенето! Поради тази причина, ние от клуба на ценителите на това питие предлагаме то да се продава само в Европа, а който иска да си го купува, да заповяда тук. Така ще се стимулира туризмът, ще печелят авиолиниите, и всичко това за с/ка на запазване на цената на напитката на приемливи равнища, а не еднолично да печелят от въпросната конюктура само търговците.

вероятно наказанието ще е минималното - 1 год. все пак това лекарство е влязло съвсем наскоро в списъка. тя си признава ,разкайва се, ще съдейства на органите и с това ще намали наказанието си. интересно ми е друг факт - само Найк няма да и изплатят 100 млн. за реклами. това означава ,че ще си спестят тези разходи. дали ще намалят цената на патъците си поне с 1 лв.? не са малко икономисаните пари и могат да си позволят да намалят цените на продуктите си. :-)

Вчера на пресконференцията Маша беше много гузна, та ми се струва историята да не е както я разправя. сега ще си плаща за грешката. Макар че аз на нейно място повече бих се притеснявала какъв ще е дългосрочният ефект върху здравето ми от препаратите, които пия, отколкото кой спонсор ще загубя и кво ще кажат драгите зрители.

всички взимат, но не всички ги хващат

Всички вземат.само че неудобните ги хващат ,другите не. Навремето и Бен Джонсън бе уличен в допинг.Нашите щангисти да не са толкова виновни ,колкото ги изкарват

Няма как да си на професионално ниво и да не изполваш медикаменти,били забранени или не!

Е там е работата, има разрешени и неразрешени, както има убийство по невнимание и умишлено. В тази ситуация ще трябва да преглътне кариера и няколко десетки милиона.

И не само на професионално ниво.

Серена Уилямс с тая атрофирана мускулатура няма начин да не е само на мюсли с репички,ако я изследват руснаци нова менделеева таблица ще напишат

Не атрофирана, а хипертрофирана :))) Атрофирана значи недохранена :)

Много интересно се е получило. На 22 декември казват на всички спортисти, че от 1 януари е забранен дадения препарат. Тия хора няма как за 8 дни да се изчистят. Много хитър начин да ударят брадвата на стотици спортисти

Без всякакви съмнения войната на сащ срещу Русия е тотална. За тези чудовища няма нищо ценно в човешките отношения. Талантите от вражеския лагер са им най-омерзителни- в спорта, в изкуството, в науката.

в сащ живеят 1 млн. българи с дълги ръце тъп бг селянин

Абе да не мислиш, че в допинг комисията са само американци.

Първо изгуби Гришо, после я млатиха на няколко турнира, гледам, че вече е подпухнала и гримът не помага, а сега и този резил! Да, по-добре беше да се откаже, когато още я тачеха и беше на върха. Отсега нататък ще е тъжно, принудително и направо унизително. Но рускините са такива - не се отказват докато още могат да изцоцат нещо.

то пък тоя малоумник Гришо една загуба...

Така е, когато вместо да играе сериозно, сключва на поразия договори за реклама на дезодоранти!

шарапова не е човек, които ще си тръгне с наведена глава. she will be back.

Просто ще трябва да се наведе накъдето е подходящо

Без малко да заплача, но се сетих какви милиони е натрупала предишните години от реклами и ми се размина.

ТЕЗИ КОТО ЗНАЯТ ЛЕКАРСВОТО МЕЛДОНИЙ ЗНАЯ ЧЕ ТО ДОСТАВЯ КИСЛОД ЗА ПО ДОБРА РАБОТА !! КАЗВАМ СЕ ИВАН И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ТОВА ПОДЛА ИГРА НА ХАМЕРИТЕ

американско гражданство ? От седемгодишна живее и тренира в ЩАТИТЕ. Мурзилките не си ли задават въпроса що не си стои в путлеристан ? Защо естрите Уилямс не живеят и тренират в путлеристан ?

Защото някои хора ценят достойнството си повече от парите.

Чисто политическо решение. Давление на Русия. Този препарат нямат никакво отношение към допинг. Така обяснява латвийски академик создал препарат, който (препарат)се изполва много години и се води като поддържаш сердцето обезпечава го с кислород при тежко физическо натоварване. Никакви претенции нямало до сега и изведнъж през 2016 г. го забраняват. Изглежда странно.

Никои не може да сади БОГИНЯ

Но всеки може да се смее на глупави коментари :)