Аксел Роуз може да замести Брайън Джонсън в AC/DC

Аксел Роуз ентусиазира феновете за сформиране отново на Guns N' Roses, но може временно да замени вокалиста на AC/DC Брайън Джонсън, който рискува да оглушее.

Обратно в новината

Коментари - Аксел Роуз може да замести Брайън Джонсън в AC/DC | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брайън Джонсън даде Нов Живот на AC/DC след Бон. Всъщност така да се каже Апогея на групата е точно с него още от Back in Black.Така мисля, след като от деситилетия слушам Hard Rock. А че Аксел може да замести Брайън - не мога да си го представя. Може и да може. Че може да замести Макафърти туй го знаем всички от "Спагетите". Но във всечки случаи ще бъде Голяма Атракция.

ако това стане ще черпя,най накрая да се махне оня самовлюбения нов вокалист на диси браян ли се казваше,намразих го заради едно интервю преди около 25 години където се изказа нааакан,незнам защо като си насран и лежиш на чужда слава си толкова самонадеян,явно всичко е било договорки,и сега го шитнаха ,кеф ми е

Не си добре !! Именно Брайън спаси групата от разпадане ! Бон - вечно пиян и дрогиран !! 25 хгодини Брайън прави албуми! Невероятен глас на рок певец ! !! Нещо да кажеш ??

Интересно. Не ми харесваше като вокал на Гънса, но ако запее като Бон Скот ще го уважа.

Мани, мани. Ако чуеш как Аксел "пее" Whole lotta Rosie ще се отчаеш.

Стою

Ще запее като Бон Скот, когато аз засвиря като Ангъс Йънг.

Като Бон Скот може да пее Marc Storace/Krokus/.Марк е бил прослушван и одобрен като заместник на Бон Скот/освен като глас,има и външна прилика както в чертите, така и в маниерите и сценичното поведение/, но е преценил, че не може да изостави Krokus и е отхвърлил предложението.Апетит за заместник има и първият вокалист на AC/DC- Dave Evans, но той си знае, че Ангъс няма да го покани. Аксел също ще бъде грешка като вокалист и предполагам, че това са само слухове- билетите са на цена за ток, не за роза.