Алекс: София и детето на Чочо са първи приятелки

Актрисата Алекс Сърчаджиева разказа за близките си отношения с Даниела и дъщеря й.

Обратно в новината

Коментари - Алекс: София и детето на Чочо са първи приятелки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаема Ласкина, хайде съвземи се, че да не казваме, че известната ти майка е най-вече известна с това, че забремя от по-известния ти баща, който пък станал известен най-вече благодарение на неговия известен баща и по-малко на таланта си... Майка ти Пепа може да е имала амбицията да прави човек от теб, обаче не й се е отдало по една или друга причина (няма да коментираме). Обаче това което виждаме е само че си една ГОЛЯМА КОМПЛЕКСАРКА и връзките ти с ГОЛЕМИТЕ "ЧОВЕЦИ" няма да ти помогне и ти да минеш за "голям човек", щото не си. Точка.

Така и не разбрах с какво е известна тази Даниела, че толкова много се пише за нея?

Какви първи приятелки могат да бъдат две толкова малки деца?

Лицето Ласкин не го коментирам, просто не ми се вярва лицето Сърчаджиева да го е "развела".

с ТОЗ БАЩА МАЛКО ТРУДНО И ЧУДНО ЩЕ МЕ Е НА ДЕТЕТО ТИ ,аЛЕКС.аМА ДА ТЕ ПИТА И ТЕБ ЧОВЕК -КАКВО ТОЛКОВА МУ НАМИРАШ НА ТАЯ СВИНЯ ЛАСКИН.ТИ ЗАСЛУЖАВАШ ПОВЕЧЕ!!

ЕВАЛА, г-жо Сърчаджиева-Ласкина! Страхотни сте! Но и не забравяй великия си баща!

Александра,не им обръщай внимание.Първо всяко чудо е за три дена и второ завиждат ти.Бъди смела и жилава като дрянова пръчка,на пук на душманите.

на пук!!!!

алекс е типично еврейско име,тя алекс,да не е туркиня?

А ти си типичен селяндур.

хе,искам просто да попитам който знае ,не очаквах българският хелзински комитет скрит под логото BGK да се хвърли в люта борба за защита на евреите,извиняваите ако съм бил"нетолерантен" към израелците.

Какво лансирате тази ,,морална" и ,,талантлива " ,,актриса"?Разведе пияницата и го дава моралистка. Ако не са известните и родители и за келнерка на гарата не става. Всичко,амо абсЕлютно всичко в нея е ФАЛШИВО за....пари.

До кога ще пишете за пияници? Стига толкова! "Дъщерята" на пияницата Чочо не може да прилича на него защото не е негова кръв и не я е отгледал. ТОЧКА!

А ти си тежък простак! ТОЧКА!

Лондон, ти наясно ли си какви са правните последици от едно осиновяване?

Mariana Georgieva

Какви правни последици сънуваш в "приликата" на едно осиновено дете с осиновителя, който не е живял с него?

Mariana Georgieva

Какви правни последици сънуваш в "приликата" на едно осиновено дете с осиновителя, който не е живял с него? Ако едно дете расте с някой то заприличва малко на него защото е поело от неговите грижи, възпитание... Но в този случай това го няма: той не е живял и ден с това дете, как да заприлича тя на него?

Тя и Александра разбива животи и не й пука. Защо ли никой не говори ,че тоя гьонсурат мъжа й, има предишна жена и дете. Дали пък Александра не се е намесила в отношенията там, защо не се замисли.

А, бе, Алекс какво се прави на морална, след като разведе Ласкин?! Аман от псевдоморалисти. Ей, ония ден Николетка Лозанова от екрана се присмиваше на момичетата, дето търсели да имат връзка с известни...все едно та яне е тръгнала от там

Да не излезе после че Ванката и Даниела ? За справка Кеми Тодороф и Станислава Армутлиева .

айде новото талантливо поколение се подготвя :Д Тая работа не ви ли писна вече - не разбрахте ли, че БГ няма да тръгне докато не се спре да се избират хора за определена работа само заради произхода си или връзките си. Когато започнем да оценяваме реално способностите на хората, чак тогава евентуално ще тръгнем нанякъде.

именно- и аз се чудя за какво всеки втори ден ни занимават с това осиновено дете, което вече имало роля в постановка в НТ....на база, че е осиновено точно от еди кой си. Наистина ми писна от децата на този и онзи, които в повечето случаи за без капка талант (за справки Силвия Кацарова и бездарната й пробутвана дъщеря, т.н. Граф и кой ли още не). Да си го държи и гледа майка му на това дете, ама да не ни го пробутва!

А вие много ли сте талантлив(а), че нещо не разбрах!? Само плюене и друго не знаете! Стана ли ви по-добре! Аман от боклуци по форуите!

София все повече заприличва на баба си Пепа, мир на праха и. Страхотно дете !

Олее, ако наистина е така...жалко за детето!

Сашка е слънчева много, но не го ли разведе и тя своя Ласкин? И там май имаше дете. Та тия, дето минават през трупове, кои са?..

Винаги ми е било много смешно това, че някой бил развел някого. Ако в един брак всичко е наред, няма сила, която да го развали, камо ли друг мъж или жена. Това за глупави оправдания.

Според теб възможно ли е "всичко да е наред" в брак в който участва лицето Ласкин?!!

Тия простотии са от болната глава на здравата. 90% се разпадат поради к.рвалък! Тогава бракът ли не е наред или човекът?

тъй като я харесвам,симпатична ми е и е позитивна.Като остарее ще се наноси на бели коси.Бог е преценил какъв да е всеки.

Алекс, с тъмна коса си по красива.

ами тя си е руса по рождение,като шведките