Дарт Вейдър се завръща в ”Междузвездни войни”

След месеци на предположения беше потвърдено, че култовият злодей от космическата сага "Междузвездни войни" ще се завърне в следващия филм от поредицата.

Обратно в новината

Коментари - Дарт Вейдър се завръща в ”Междузвездни войни” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният бъркоч.

Прибира се Крали Марко в къщи, майка ме сервира вечеря и го пита как е минал деня, а той казва: - Днес се бих с един асматик, ама жилав да му се не види.

- Щеше да ми извади очите с едно фенерче.

Е на къде без Вейдър Междузвездни бози няма да е същото без него и мученето на Чупака. Кинти трябва да се правят

Правописна грешка. Пише се дърт, не дарт. Тоя одъртя доста от първото излъчване на филма.

7 почитатели на поредицата без чувство за хумор...

Нищо не може да замени персонажа на лорд Вейдър,се оказва... Усеща се и липсата на Дж. Лукас. Епизод 7 е слабо продължение. Нигро съвсем не е на място,а не съм расист. Апропо Ландо Калрисиян беше изключителен герой.

Единственото готино нещо във филма беше мацката ждадайка. И то буквално!

Абе Дрисни история!

Виждам, че за пореден път пишете грешна информация: "Rogue one: История от Междузвездни войни" не е 8-мия филм от сагата! Осмият ще излезе през 2018, а това е Spin-off на Star Wars.

това вече не е класическия филм, а някакъв високо бюджетен сериал написан от ниско бюджетни сценаристи

Този филм вече стана пълна боза. Но акулите искат да зарибят следващите генерации, за съжаление с някакво подобие филм, направен на компютър.

Компютъра не е проблем. Даже помага, когато имаш какво да разкаже автора... Но дисни направиха толкова чувствителна липсата на Лукас, че просто не мисля, че 8-ми епизод ще си заслужава времето за гледане :(

Firi

80% от американчетата не знаят кой е Нийл Армстронг:) Ама сички значт кой е астматика:)

А за Луи Армстронг не са и чували :)

Това не е осмият филм, а е отделен филм. И съвсем естествено, че ще се появи Дарт Вейдър при положение, че действието се развива между 3-и и 4-и епизод.....

Firi

Ужасяващо тъп сюжет но яки бойни сцени с размахване на лумимнисцентни лампи:)

Днес не ти е ден... И въобще кой ти каза, че коментирането под всяка новина е задължително? Клоун...

Firi

Ако да беше написал и нещо по същество? Къде прочете, че сички трябва да са фенове на тая малоумна поредица? Стар трек е къде по як филм и там без последния и даже и предпоследния от каккто го направиха екшън.

селски, стегни се малко... and show some respect! мене също ме изгубиха като фен, откак дисни се включи и засра пейзажо със седмата серия. пръвите шест серии са шедьовър на лукас и все още си ги поглеждам, кога имам време.

Сега съм спокоен, знам че сагата никога няма да свърши.... Тия майна умират връщат се... няма край . Както върви Вейдър ще стряска и моите внуци ...

Ех тия журналисти - епизод 4 се казва "Нова надежда". А тия Дисни или Дрисни се оляха с простотиите си по темата.

Повръща ми се от новите епизоди, Дисни гледа да изнасили колкото може поредицата, както направи с Индиана Джоунс, Карибските пирати и още много стойностни филми

Firi

На тая "сага" кво и беше стойностното?

Или не си гледал филмите, или не си вникнал в истроията и философията зад нея. Първото е по-достойно, надявам се да се сещаш защо.

Даваш фира бе, бастун!