Ана Курникова и Енрике Иглесиас се показаха заедно

Енрике Иглесиас и Ана Курникова бяха щракнати от папараци, след като вечеряха в ресторант в Бевърли хилс.

Обратно в новината

Коментари - Ана Курникова и Енрике Иглесиас се показаха заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като приятели може, но като семейство - не.

Защо да е болезнено слаба? То на вас журналистите не може да ви се угоди.

ПОРЕДНИЯ НАИВНИК ЖЕНЕН ЗА РУСКА КУРВА-ТЕПЪРВА ЩЕ ПИЕ ГОРЧИВАТА ЧАША!! КУРВАТА ТЪРСИ САМО СУХО-НИЩО ДРУГО!!

Браво на мистър Иглесиано, на 41 години не е готов за деца, що се притеснявам тогава за мен на 36 годинки още има да си живея. Оправихте ми настроението за 5 години напредка Енрике може да го щипна по бузката, а Ана къде да я хвана ?

Ана си губи времето, и как хубаво ще го хлъзне разбирасе за пари и да го съсипе пред обществото. Жена (от нейната класа) да стои в сянката примерно на един .... , всичко е довреме още 2-3 г. или го връзва с дете или жал ми е за Инрикиту

фамилно Иглесияс е обременен с кармично повтарящи се разводи по бащина и 1/9 мачина линия кво правим чакаме избухването :)))

Един мъж не се ли ожени за теб до третата година - щута и аут! Жената се изхабява, не би трябвало да го пере, глади, готви, а той да се възползва от нея и след 7-8 год. /тя .. любовта се изчерпва/ да ти каже: "Не искам да се женя, не ми е дошло времето ... още" Има и други мъже и голяма част желаят дом, уют, спокойствие, семейство, дечица .... с всичките му радости, проблеми ... И не разбирам, защо мъжете се страхуват от брак, при положение, че развод се взема САМО за един месец без да стъпиш в съда?! Моля някой мъж да ми обясни.

Не искам да слагам всички случаи под общ знаменател, но като цяло не иска ли един мъж да се ожени за една жена- просто не я обича достатъчно и му е временен вариант да намиране на подходящата...Съпругът ми ми намекна, че иска да се ожени за мен още на втората ни среща. Тогава разбрах, че е сериозен.

КурНикова е станала само рагу и зъби!!!

Хубавица е. На други са им "болезнено слаби Ангелите".

Всичко е ОК.Много си е готина Анчето,ама що трябва да се правят на циркаджии с ти зимни вълнени шапки посред лятото.Ебах ти и стайлинга - Дичо капута и той ги копираше,С вълнена шапка през лятото,в студиото на сцената -абе изгъзици

Тази снимка с вълнената шапка е отпреди 10 години !!!

Говорех по принцип,не само за Иглесиас

супер е анчето, готина фигура като модел е, висока и дългокрака. не е болезнено слаба, екстра е, отделно мноо младежки вид, 35 трудно ще ъ дам. нямаш ли хубава и нежна кожа дето да старее бавно и най- скъпата поддръжка ну помага. само едно ме учудва много дълга връзка без развитие, или ще имат дете или ще се разделят.

Некви женици си цъкат плюсчета и се надяват, мъжете някога внимание да им обърнат..

"...се показаха заедно..." Тези изглежда досега са се крили поединично, та най-сетне дочакахме новината на Дир-а за общата им поява! Какво да се прави? Лято е. Суша и откъм новини, но пък има т.н. журналисти по "информационните" сайтове, които не щадят усилията си да ни покажат в какъв упадък е новинарството у нас!

Готина, супер гадже.

Не си намери чеп на който,да седи!...

няма да е твоя де :)

Болезнено слаба ....спрямо американските дропли може ...

СУПЕР ЯКАА ЕЕ!!

Кльощавичка е Анчето, но сега, като наблегне на минетите, пак ще закръгли бузките.

Като гледам майка ти какви бузи направила ще се пръсне..

Развели са се, ама още не са се оженили, било им рано. WTF?

тия не били женени, после били разведени. как стават тия работи. сега пък заедно. било рано за брак, че той е вече в средна възраст. кога ще му се слуша бебешки плач на 60г. като баща му.

Това момче не е добре. Хората котка не взимат от РУСИЯ, той взел жена. Пазете се от РУСКИНИТЕ те гледат да докопат мъж, който е различен от руснак.

Познавах един голям спец по колите ,който казваше ,че колата трябва да бъде немска-,а жената -руска!?

Руснак е бил този познат. Защото и двете (колата и жената) ще държат на суровите условия и твърдото отношение към тях.

Пепка, тебе те иска Енрикито... Само дето, който живее в циганския квартал

Пич, ако и в секса придобиваш опит от разказите на други, нещата при тебе са много трагични! И е по-добре в подобни случаи да не ръсиш бисери, защото се излагаш! А иначе си стой при твоята Баба Яга, слагай и нещо върху рожата и си мисли за друга, когато се опитваш да го вдигнеш вечер. А хубавите жени ги остави за отличниците! Като Енрике!

То и Мел Гибсън така приказваше преди да се ожени за рускинята, а после след сватбата...оная му "стопи лагерите"....така, че по-внимателно с руските "девойки"....

Ох на батяяяя. Въобще не е болезнено слаба. Идеална ми е. Цун

пфффффф...тая за ништо не стаа ве, разгледах и снимките. га не изкара цици кат на третокласник главата, начи не върви.

показаха се заедно, скриха се заедно, после па се показаха... важното е, че са заедно. нека ората да са заедно по-дълго. разделите съдържат много от химическия елемент Шибинг, поради което влияят отрицателно, отровно и даже почти негативно на всеки, който ги практикува...

Както казва Манго: И на третия ден Айшето вика - Езвади го да се ....

Болезнено слаба... ебаси глупостите! Слабичка е ама нищо болезнено не виждам в това... Много спортисти като прекратят активна кариера и понапълняват, а тя си поддържа формата жената...

Щото кой знае от къде го копират, това е копнато от Американски сайт и за тва!

... да са живи и здрави!