Шерцингер, Уилис и Магуайър на почивка в Гърция

Много са световните знаменитости, които това лято са избрали Гърция за почивка.

Обратно в новината

Коментари - Шерцингер, Уилис и Магуайър на почивка в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха , ква е тая Маймуна бе ???

мустаци, виждат се

3ащо, не ходят на "Cлънчака" в BG-то, бре, ами, във , фалиралата гърция??;)) Oбяснете бре, завистливи ганювци??!!;))

мандата да му е изтекъл при Шерцингер, а може и той да ѝ е подписал паспорта. Най-вероятно да е бил възприпятстван поради състезания и подготовка.

Ако не беуша тениса нямаше да имаш тези мацки. Браво, не че е лесно да бъдеш дори 40-ти - успех.

Естествено, че ще ходят в Гърция, а не у нас. Да сравняваш йонийско море и островите с нашето съсипано черноморие е немислимо. Гърция е островна държава, морето е навсякъде, разнообразие за любителите на рибата, при това прясно уловена. Гърция е чисто и красиво море, спокойствие и вкусна истинска храна. Почти никъде няма платени чадъри, шезлонги, изнудване за паркинг, което е отвратително по нашето черноморие. Който веднъж е почивал там и има финансова възможност да го прави всяка година, никога вече не би помислил за нашето море.

сме на почивка в гърция

Последните новини за Шерцингер ме карат да си мисля, че на нашето момче мандата му е изтекъл :)))

Ще ти се!

Чудо голямо, сигурно вече и на него му е писнала на ...

Xайде тема, за зависливият, бедняк ганю!!!xaxaxaxa...

в Тюркие е по назлъм

Парад на кича и суетата

Тая шерцингер се е взела май много на серьозно, покрай наш Гришо, но няма нищо особено за гледане, колкото е и да се съблича-има далеч по-хубави мацки от нея!

искаха да правят бойкот на Гърция и да им убиват туризма..... като им се казваше, че българите са капка в морето от туристи от цял свят посетили Гърция не вярваха. За красотите на гръцките острови няма смисъл да се говори.

абсолютни циганки

Тази можем да коментираме а Илайняна Раева не можем.

Давай тук,аз така правя:)

Тя и Елена Йончева, когато и да умре от рак, все ще е късно...

Изрод!

Ей затова не може да се коментира под статията за Илияна Раева.

Новина за скъпо платени тъмни субекти? Не, благодаря !

А аз си мислех, че тия острови са пълни с "бежанци", явно Ципрас набързо е разчистил терена.

То пък едни звезди. Мязат на циганки.

Гръцките острови са перфектни за почивка. Не се чудете, че по Черноморието само чалгари и скъсаняци са останали. Нормален човек няма как да предпочете обслужване тип Балкантурист, чалга, храна приготвена от нечистоплътен аматьор и фекалии във водата, пред тези райски кътчета. Сори за морето и неговите трудови хора, но българите с пари няма как да ви посетят в близките 100 години. Фалита е близо.

Гришка, това е положението, братле ... Ако те е яд, нямаш друг изход, освен да млатиш всичко мъжко, което ти се изпречи с ракета в ръка. Все пак донякъде е разтоварващо ...

ела си гриша иначе тая и дома че ти тури рогата....

Как така не знаят, че българското черноморие е по-хубаво?

От Черно море по-дървено не се сещам в цял свят:).

Много си прав. Даже някаква европейка беше публикувала някъде негативен отзив за него: "Отвратително е. Всичките му плажове такива едни неприятни, ПЕСЪЧЛИВИ ..."

Незнам дали е най-хубавото, сигурно не, но при всички случаи вае още има какво да се видими прави на нашето Черноморие. Освен това е по-евтино. Четохте ли последната стария за България в Ню ЙОРК Таймс-автора е написал много възхваляващ текст за малките исторически градчета и чара на Южното Черноморие.

Григор е пропуснал да и каже .. явно не разговарят много ..

Мале какво тяло, блазе му на Гришо. А къде е Гришката?

заработва

то 'баба' ли, 'леля' ли не я наричаха

Ти зарежи да е баба тази. Малко има голям диференциал но иначе е супер. На Гришката му е източила карбуратора тази харпия. Той за това завалията, където го фанат и пада.

Какво ще каже г-жа Ангелкова? Нашите курорти са по-хубави, американските звезди не разбират. А на министърката пожелавам почивка в центъра на Слънчев бряг. Ама без охрана, без шофьор и никакви ведомствени сгради.

Това е както в изкуството. Никой по света не знае Вежди, но тук го изкараха световно известен скулптор. Всеки идиот от улицата разбира повече от световните експерти...

Какви звезди са тези?Какво им е звездното?Ако ядът лапад хубу,ама ако ядът мисо-никви звезди не са за мене!Точка!

Закинтос, Лефкада, Корфу, Санторини, Миконос, Скиатос - все чудни острови. Пожелавам на всички да ги посетят, не е скъпо, както да отидеш на Малдиви и Бора Бора, а природата и водата напомня за доста по-екзотични и райски кътчета.

Плажа "Навагио" на Закинтос е в топ 10 на най-красивите плажове в света. Пясъка, водата, всичко е толкова красиво, че снимките станаха като картички. Все ме питаха с какъв апарат съм снимала, а то със смартфона. Водата е толкова кристална и чиста, че имаш чувството, че лодките са във въздуха, кацнали отгоре. Уникално местенце, все едно си в рая.

Водите в Йонийско море са невероятни наистина. Дължи се на варовика в тях където е лазурно синьото ;-) Вече бях (2013) на Лефкада, хареса ми особено градчето Фискардо на съседният Кефалония. Посетих и Итака, това лято от 25 Авг. на ред е Корфу. Догодина Сицилия (Агридженто, Таормина...) , и там са такива лазурни водите. Варовика ;-)

По островите в Гърция е много красиво. Запазена природа и кристални води, чисти плажове без боклуци. Естествено, че ще ходят в Гърция, а не в БГ. Много има да се учим, докато стигнем гърците. Да си пазим природата, а не само да строим, да пазим чистота навсякъде и някой ден може и при нас да дойдат.

Ей, добре че Гърция е близо, да се докоснем до избора на звездите

блазе му на гришо дрънка от секъде облажил се е яко

той изпусна шарапова, сега тази изкуствена девойка.

Че той още ли е с нея? Имаше снимки на един надарен негър дето я е яхнал в морето.